Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Evet ama şu en son şarbon meseleisnden sonra günlük sütte almayın uzun bir süre denildi. Uht sütlerde ısı derecesi fazla olduğundan o bakteri veya virüs barınamıyormuş. Uht alıyorum onun için. Ondan da kefir yapmak garip olur sanırom, sence olur mu ?? o_O little dora little dora
Uht sütle olmuyor malesef, alıyorum bildik markalardan tüm testleri yapılıyor onların güveniyorum yani

Aynen ya hen dogayi hem kendimizi hem hayvalari mahvediyoruz. Sen zaten arastirmissindir ama ben buradaki internet arastirmalarimdan cok memnun kaldim. Yazdigin herseye kanser demiyor, cok akillica tavsiyeler var ayrica. Belki guzel jir oneri vardir

Ya sen abd de isen zaten şu an kaynağın çok fazla. Ve engelin yokken bilgiye doymanı dilerim. :))

Şu ayça kayayı bir araştırayım. Ben cumaya kadar biraz kafama göre gideceğim. Belki intermittent fasting denerim. Aslında buna çok niyetlendim zaman zaman ama kendime güvenemedim. Bir defa şeytanın bacağını kırarsam belki devamı gelir.:olamaz:

Torku alıyorum heryerde bulunuyor, bazen pınar bulursam tabi, bazen mis.
Baska marka hiç almadım 2-3 günde bir mutlaka alırım.

Deneyeceğim en kısa zamanda. Önce kefir mayası bulayım da. :)
Ben kaçıyorum şimdilik. Artık erken de uyumaya çalışıyorum. Cilt için uyku da çok önemli. Kendimi düzene sokmaya çalışıyorum geçen günkü krizden sonra... En azından biraz da olsa toparlasa ellerim...

Umarım bu gece eririm. Eririm de yaplarım azalır. Hepinize uykusa hızlıca erimeler diliyorum arkadaşlar. :))) Herkese şimdiden tatlı uykular. ABD’ye selam güne devam tabii. :)) Verano_porteno Verano_porteno
Yarın güzel erimelerle haberleşmek üzere...

Deneyeceğim en kısa zamanda. Önce kefir mayası bulayım da. :)
Ben kaçıyorum şimdilik. Artık erken de uyumaya çalışıyorum. Cilt için uyku da çok önemli. Kendimi düzene sokmaya çalışıyorum geçen günkü krizden sonra... En azından biraz da olsa toparlasa ellerim...

Umarım bu gece eririm. Eririm de yaplarım azalır. Hepinize uykusa hızlıca erimeler diliyorum arkadaşlar. :))) Herkese şimdiden tatlı uykular. ABD’ye selam güne devam tabii. :))
Yarın güzel erimelerle haberleşmek üzere...
:KK24:

Günaydın kızlar..
Dünkü menüm...
Sahah: 1 yumurta
3 dilim peynir
4 zeytin
Yeşillik
1 dilim tb ekmeği

Öğlen: salata

Ara: şekersiz kahve
3 hurma
3 ceviz