- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Ne olduguna bagli canim, kajunun kalorisini ogrendikten sonra elimi surmuyorum artik. Cekirdek az kalorili bide fistik ve leblebi eh. Digerleri fena , taneyle yemek lazimKızlar sabahtan beri kuruyemiş yiyorum bi zararı yok di mi
Hadi ya. Oglen yemek yemedim o yüzden kuruyemiş atıştırıp duruyorum. Kaju fındık antep fıstığı bademNe olduguna bagli canim, kajunun kalorisini ogrendikten sonra elimi surmuyorum artik. Cekirdek az kalorili bide fistik ve leblebi eh. Digerleri fena , taneyle yemek lazim
Ben oturtmasını yaptim detoksta neymisn
Ben de psikolojik kahve kokularını özledimZamancim ozledik walla ama yogunmussun yapacak birsey yok. Menun de guzel :) Gecen hafta spor bildirimini yapamamistin , bu hafta yapmaya calis :)
Fazla yağ olmaz mı kuzuKızlar sabahtan beri kuruyemiş yiyorum bi zararı yok di mi
Ben severim ama o toto yok bendeAynen oyle temizlik baya kalori yaktirio zaten. Ben yine de sporu tercih ediyorum , o kadar aram yok temizlikle
Cig kajunun gi cok yuksek değilNe olduguna bagli canim, kajunun kalorisini ogrendikten sonra elimi surmuyorum artik. Cekirdek az kalorili bide fistik ve leblebi eh. Digerleri fena , taneyle yemek lazim
Aslında.bir küçük kase kadar oldu yani 1 çay bardağı kadar. Kuruyemisteki yağ sağlıklıdır aslında yaFazla yağ olmaz mı kuzu
Uhuuuu, en beterleri.. Ogle yemegi yemediysen yine bi nebze de. Cok yememissindir umarim :)Hadi ya. Oglen yemek yemedim o yüzden kuruyemiş atıştırıp duruyorum. Kaju fındık antep fıstığı badem
O kadar olduysa sorun yok, sabahtan beri deyinceAslında.bir küçük kase kadar oldu yani 1 çay bardağı kadar. Kuruyemisteki yağ sağlıklıdır aslında ya
Geçen hafta verdiğim kiloları geri mi alicam neO kadar olduysa sorun yok, sabahtan beri deyincebi de kahvaltida tercih edersen daha iyi olur
Yok olmaz o zaman 1 cay bardagi cok degilmis. Korkma korkma almassin dugunde oynayacaksin daha gider hepsi :)Aslında.bir küçük kase kadar oldu yani 1 çay bardağı kadar. Kuruyemisteki yağ sağlıklıdır aslında ya
Dedin ve kaju yedim. Allahim nasil guzel birsey :)Cig kajunun gi cok yuksek değil
Yooo tamam onunla bisey olmaz, ptesiye cok var, o kadar puan aldin kaybetme, 1. liğe oynuyorsunGeçen hafta verdiğim kiloları geri mi alicam neçabuk havaya girdim
Hemen yedin miDedin ve kaju yedim. Allahim nasil guzel birsey :)
Ben gecen hafta gayet guzel beslendim canim. Kacamagim yoktu diye hatirliyorum :)Verano_porteno clarke34 simonskitty @miskamber kizlar gecen hafta kacamak durumunuz nedir?
wine82 bildirim yapmayacak mısın?
Sarraf disinda hic kacamak yapmadım diyen?
Sigara kullaniyor musun? Bir de yazdan yeni ciktik koruyucu kullandin mi?Arkadaşlar bugünkü mesajları okumadan önce menümü yazmak istedim.
Sabah:
-kaşarlı ve hindi fümeli tost
Ara:
-Türk kahvesi
-Yeşil çay
Öğle:
-Körili tavuk
-mantar sote
Ara:
-yok
Akşam:
-2 adet köfte
-mantar sote
-yoğurt
Ara:
-1 avuç fındık
Aralarda genelde filtre kahve içerdim ancak kahveyi de bırakmaya çalışıyorum. Kahve sanki cikdimi koyulaştırıyormuş gibi hissediyorum ne alaka bilmiyorum ama normalde bembeyaz olan cildim kırık bir ton aldı bir iki yıldır. Bende bunu çok kahve içmeme bağladım nedense. :))
Gunaydin canimodem olabilir. Birkac gune toparlarsin. Ilk haftalar cok guzel gidiyor zaten. Liste yapmak istiyorsan cgdmk aklima getirdi. Ayca kayanin vardi sanirim onu yapabilirsin ya da karatay tarzi beslenebilirsin. Hangisi sana uygunsa :). If de aralikli oruc demek. Uzun sure ac kalip, yemegi belli bir zamana sikistiriyorsun. Sure sana kalmis. Ben mesela dun 9 ile 3 arasi yemek yedim. 6 saat yemek araligim, 18 saat aclik araligim olmus oldu.
Verano porteno da buenos aires ' te yaz demek ,ozellikle 2. Dakikadaki kismi beni cok etkiler