- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Sik sik bekleriz canim hatta gel katil grubumuza :)Çenem düştü eminim hepinizin yaptığı bir tariftir ama sabah kahvaltı için en favori yemeğim,
1 domates, 1 avuç roka, 1 avuç maydanoz, nane, zeytin yağı, büyük bir dilim peynir koca bir kase oluyor, beni uzun süre tok tutuyor.
Yine gelirim keyifli bir grup burası, iyi geceler
Canim kus. bakma spor puanlarini yeni toparladim. sali adim , carsamba yuruyus bildirimi yapmissin. devamini alayim :)Verano_porteno cum sana yine zahmet vericem ama yine en son hangi gün spor bildirimi yaptığımı musait oldugunda yazar mısın
Ellerine sağlık veranocum :) geçen hafta çok hareketliydi enim için ama bu hafta pek öyle gitmiyor. Yarından itibaren pazartesiye kadar buralarda olamiycam. Minik bir tatile gidiyoruz düğünümüz var. Düğünde oynamak da spordan sayılır mı acabaGectigimiz haftanin spor puanlari
1.simonskitty 2370 puan (sali 1 saat yuruyus, temizlik ve cocuk;;;persembe hali;;;;cuma 2 saat yuruyus;;;cumartesi 2 saat utu;;; pazar 1 saat yuruyus)
2.Verano_porteno 2100 puan (5 gun 1 er saat pilates)
3.SUHAN 1875 puan ( 18000 adim, 25 squat, 2 saat temizlik, 1 saat cocuklarla parkta kosturmaca)
4.clarke34 1400 puan (sali 40, persembe 50, cuma ve ctsi 40, pazar 30 dk pilates)
5. @kolera88 1320 puan (4 gun yarim saat cardio)
6.cgdmk 790 puan (yukarida yazdim :) )
arkadaslar bana yapilan bildirimleri yanina yaziyorum , unuttugunuz varsa ekleyelim. Biraz gecikti kus bakmayin. Bu hafta daha cok bildirim bekliyorum sizden pls
Günaydınlar ve hoşgeldin :) ben herhangi bir listeye göre hareket etmiyorum. Karatay vari başladım ama sadece sağlıklı beslenmeye calisiyorum şimdilik. Liste işi pek bana göre değil :/ If yani aralıklı oruç diyetini yapan arkadaşlar daha iyi açıklar.Verano_porteno
Günaydın Verano’cum. Ve diyet diyet arkadaşlarım...
Bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım. 65.9 çıktı kilom.Bunun çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum. Hiç bu kadar fazla hissetmiyorum ya görüntü olarak da. Neyse bu sabah başladım. Şu an bir listeye adapte olamadım. If nedir beni de aydınlatır mısınız?
Birde Verano Porteno’nun anlamı nedir merak ettim? :)
diyetisyen guruplara böldü.pilav ,çorba ve makarna aynı grupta ekmek başka grupta.normalde bende kolay kolay yemezdim aynı anda.ama listede olunca karnım doysun diye yedim ne yalan söyliyim.listede ne varsa silip süpürüyorum.Bence pulav yediğin zaman ekmek yemezsen iyi olurbi de cezerye bitmedi mi hala
ayy çok tşk ederimBemce cok guzel menu olmus, dedigin gibi hepsi az az
wuhuuuuu 3. sıradayımGectigimiz haftanin spor puanlari
1.simonskitty 2370 puan (sali 1 saat yuruyus, temizlik ve cocuk;;;persembe hali;;;;cuma 2 saat yuruyus;;;cumartesi 2 saat utu;;; pazar 1 saat yuruyus)
3.SUHAN 1875 puan ( 18000 adim, 25 squat, 2 saat temizlik, 1 saat cocuklarla parkta kosturmaca)
4.clarke34 1400 puan (sali 40, persembe 50, cuma ve ctsi 40, pazar 30 dk pilates)
arkadaslar bana yapilan bildirimleri yanina yaziyorum , unuttugunuz varsa ekleyelim. Biraz gecikti kus bakmayin. Bu hafta daha cok bildirim bekliyorum sizden pls
günaydın hoşgeldinVerano_porteno
Günaydın Verano’cum. Ve diyet diyet arkadaşlarım...
Bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım. 65.9 çıktı kilom.Bunun çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum. Hiç bu kadar fazla hissetmiyorum ya görüntü olarak da. Neyse bu sabah başladım. Şu an bir listeye adapte olamadım. If nedir beni de aydınlatır mısınız?
Birde Verano Porteno’nun anlamı nedir merak ettim? :)
Senden pigmeler de var 1.56 olaraktanPigmeyim ben 1.57
Ben bunu ayca kayayla birlestirmeye karar verdim ama becerebilir miyim bilmiyorumEderim canim sanki benim vucudum bunu sevdi gibi yaa, gun icinde de cok sismiyorum 2 gundur. Gozlemim bu yonde simdilik ama hayirlisi tabi
Evet yani aslında 50den aşağısı da pek sağlıklı olmaz sanki yani bi de cocuk kilosu gibi oluyor2 gunluk canım tembellik huy bende :)
38 den 50 ye cikmak icin gitmedik dr birakmadim halime bak
Hoşgeldin, ispat demeyelim de hepimizin motivasyona ihtiyacı olduğu için elimizden geldigince katılım sağlamak önemliArkadaşlar Merhaba,
İçsel motivasyonu kaybetmiş bir diyetçiye bir omuz, bir destek verir misiniz?
Geçen sene 5. Takımda listedeydim. İnanılmaz istikrarlı şekilde diyet yapıp 68’den 61’e düştüm. Ancak ne olduysa irademi kaybedip yazın yine kilo aldım ve şu an 64-65 arası gidip geliyorum.
Beni de aranıza alırsanız ve destek olursanız bende bu gruba katkı sağlayacağıma eminim. :)
Size katılabilmek için ve kendimi ispatlamak için ne yapmalıyım ???:))
Tamam canım sagol, bu hafta takip edicem inşallah bildirimlerimiCanim kus. bakma spor puanlarini yeni toparladim. sali adim , carsamba yuruyus bildirimi yapmissin. devamini alayim :)
Ellerine sağlık canım. Kalan gunlerin bildirimlerini yeni yaptim ama kolerayla aramda epey fark var, listeyi etkileyecegini sanmıyorum. Tebrikler arkadaşlar. Bana da bi bi puan geleydi geleydi iyidi amaGectigimiz haftanin spor puanlari
Senden pigmeler de var 1.56 olaraktan
Ama 49.5 yaziyorum ben elim titreyerek
Hedef kilon ve kol ölçünİsim: balpamuk
Boyum: 1.66
Kilom:65.9
Göğüs: 93
Bel: 77
Alt Karın: 93
Kalça: 105
Bacak: 59
Başka ?
1-2 arasinda kararsiz kaldik ama sanki genelde 2 yiyor arkadaşlar günde. 2 den sonrası kacamakBu arada dünkü menümü de paylaşayım
Sabah: 1 yumurta, 3 parca peynir, 3-4 zeytin, salatalık biber, 1 dilim kizarmis çavdar ekmegi
Ara: yarım muz, yarım elma
Oglen: light ton balıklı salata, şampiyon ekmek
Aksam: et sote, firinda kabak, 2 kaşık makarna
Şampiyon ekmek kaçamak mi sayılır yoksa uygun mudur bilemedim. 182 cal.mis. içeriği de sağlıklı gibi aslında birazcık şeker dışında