Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Sik sik bekleriz canim hatta gel katil grubumuza :)
Tesekkur ederiz tarif icin ben de aynisini peynir yerine zeytinle yapiyorum ama o pek tok tutmuyor

Gectigimiz haftanin spor puanlari
1. simonskitty 2370 puan (sali 1 saat yuruyus, temizlik ve cocuk;;;persembe hali;;;;cuma 2 saat yuruyus;;;cumartesi 2 saat utu;;; pazar 1 saat yuruyus)
2. Verano_porteno 2100 puan (5 gun 1 er saat pilates)
3. SUHAN 1875 puan ( 18000 adim, 25 squat, 2 saat temizlik, 1 saat cocuklarla parkta kosturmaca)
4. clarke34 1400 puan (sali 40, persembe 50, cuma ve ctsi 40, pazar 30 dk pilates)
5. @kolera88 1320 puan (4 gun yarim saat cardio)
6. cgdmk 790 puan (yukarida yazdim :) )

arkadaslar bana yapilan bildirimleri yanina yaziyorum , unuttugunuz varsa ekleyelim. Biraz gecikti kus bakmayin. Bu hafta daha cok bildirim bekliyorum sizden pls

Ellerine sağlık veranocum :) geçen hafta çok hareketliydi enim için ama bu hafta pek öyle gitmiyor. Yarından itibaren pazartesiye kadar buralarda olamiycam. Minik bir tatile gidiyoruz düğünümüz var. Düğünde oynamak da spordan sayılır mı acaba

Bu arada ne güzel iyice hareketlenmiş buralar. :)

Verano_porteno
Günaydın Verano’cum. Ve diyet diyet arkadaşlarım...
Bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım. 65.9 çıktı kilom. Bunun çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum. Hiç bu kadar fazla hissetmiyorum ya görüntü olarak da. Neyse bu sabah başladım. Şu an bir listeye adapte olamadım. If nedir beni de aydınlatır mısınız?
Birde Verano Porteno’nun anlamı nedir merak ettim? :)

Günaydınlar ve hoşgeldin :) ben herhangi bir listeye göre hareket etmiyorum. Karatay vari başladım ama sadece sağlıklı beslenmeye calisiyorum şimdilik. Liste işi pek bana göre değil :/ If yani aralıklı oruç diyetini yapan arkadaşlar daha iyi açıklar.
Hepimize kolay gelsin

Bu arada dünkü menümü de paylaşayım
Sabah: 1 yumurta, 3 parca peynir, 3-4 zeytin, salatalık biber, 1 dilim kizarmis çavdar ekmegi
Ara: yarım muz, yarım elma
Oglen: light ton balıklı salata, şampiyon ekmek
Aksam: et sote, firinda kabak, 2 kaşık makarna

Şampiyon ekmek kaçamak mi sayılır yoksa uygun mudur bilemedim. 182 cal.mis. içeriği de sağlıklı gibi aslında birazcık şeker dışında

Bence pulav yediğin zaman ekmek yemezsen iyi olur bi de cezerye bitmedi mi hala
diyetisyen guruplara böldü.pilav ,çorba ve makarna aynı grupta ekmek başka grupta.normalde bende kolay kolay yemezdim aynı anda.ama listede olunca karnım doysun diye yedim ne yalan söyliyim.listede ne varsa silip süpürüyorum.cezeryede gecen sorduğum günki yediğim.ogünün menüsünde.daha da yemedim
Bemce cok guzel menu olmus, dedigin gibi hepsi az az
ayy çok tşk ederim..gitsin artık şu kilolar
wuhuuuuu 3. sıradayım

günaydın hoşgeldin

salı menü
kahvaltı..............1 kk peynir,1 fincan çökelek,5 zeytin,domates ,salatalık yeşilik.1 tbe,1 bardak çay
öğle.....................3 kaşık makarna,1 parça şinitzel,4 kaşık taze börülce,4 yaşık yoğurt
akşam.................4 kaşık taze börülce,2 köfte büyüklüğünde balık,1 tabak salata,1 tbe
ara.......................4 kuru kayısı
1 litre ödem atıcı su
1,5 litreye yakın su
20 dakika yürüyüş
15 dk egzersiz

şükür börülce bitti ohhh be

Hoşgeldin, ispat demeyelim de hepimizin motivasyona ihtiyacı olduğu için elimizden geldigince katılım sağlamak önemli

Ellerine sağlık canım. Kalan gunlerin bildirimlerini yeni yaptim ama kolerayla aramda epey fark var, listeyi etkileyecegini sanmıyorum. Tebrikler arkadaşlar. Bana da bi bi puan geleydi geleydi iyidi ama kaldir totonu dersiniz

Senden pigmeler de var 1.56 olaraktan
Ama 49.5 yaziyorum ben elim titreyerek

Kilo sorunumuz olmasa boy dert olmaz 1,5m der geçerim, yaşça çevremdeki herkesden küçük görünüyorum ama en büyük benim:) ama bizde 5 kilo fazlası bile çok çok fazla duruyor. Kısa boylu olmanın tek dezavantajı bu bence.

Söylesen 49.5 kilo olurmu çok verme derler, ama ideal kilomuz bu.
Tablodan baktim yalniz iyi gidiyorsunuz maşallah çok aşırı kilo yok kimsede

1-2 arasinda kararsiz kaldik ama sanki genelde 2 yiyor arkadaşlar günde. 2 den sonrası kacamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…