Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Selam kızlar iyi haftalar..
Geçen hafta: 85.7
Bu hafta: 85.0
Fark: 700 gr
Yüzde: 8.16

Selam kızlar :KK51:

Geçen hafta :62,4
Bu hafta : 62
-400gr

Haftasonu misafirlerim vardı. Menülerimi paylaşamadım.

Sporlarımı bildiriyorum sadece.
Cumartesi : 40 dk pilates
Pazar: 30 dk pilates

62 direncimi bi Türlü kıramıyorum :kızgın:
Var mı direnç kırıcı bi tarifiniz:işsiz:
Yoksa bırakıcam kendimi. :KK14:
Tebrikler kızlar :KK66:
Clarke ben de kac haftadır 59 da takıldım, şimdi de iki haftadir 58deyim..pes etmek yok. Biliyorum ki gidecek ben dikkat ettigim surece :KK66:

Arkadaşlar puanlarinizi her hafta kontrol edin lütfen, yanlislik yapabilirim. Bazen gecikmeli yazıyorum, kusura bakmayın yanlışlık olursa ve mutlaka söyleyin 1 puan bile olsa❤️
Hedeflerinizi de yazin :KK66:

kızlar cezeryenin diyetteki yeri nedir.bilgisi olan varmı

Selamlar kızlar
ancak şimdi girip yazabiliyorum
Geçen ptesi : 54.9
Dün (Pazar) : 54,5
Bugün: ŞOK 55 :KK57:

Dün çok kaçırmadım, neredeyse hiç te bişey yemedim ama sıvı tüketimim çok oldu
su, kahve, çay, soda:ruh:

Simdi kilonu kaydederken baktım da cogumuzu gectin kiz ilk haftadan aferin valla ☺️ bu hafta 2 kilo vermissin, nasil basardin yahu☺️ haftaya hedefin var mi ve kacamagin 3 u buldu mu?
Ya aslında nasıl verdim ben de anlamadim :KK70: Benim beslenme düzenim gerçekten çok kötüydü. Her gün pilav makarna hamurişi abur cubur tatlı artik allah ne verdiyse :p heralde dikkat edince vücut Bi afalladı. Mesela gün icinde sürekli yeme halindeydim. Şimdi öğünlerde yemeye dikkat ettim. Aburcubur hiç yemedim. Ekmegi günlük maksimum 1 dilim yedim. Bir de yapmadigim ev işlerini yaptım hali silme komple temizlik falan :KK70: buraya menümü ve yaptıklarımı yazacak olmak da beni frenledi. Asıl bundan sonrası önemli bakalim böyle devam edebilecek miyim :KK66:

Gunaydin kizlar
Gecen ptsi: 59.8
Bu ptsi: 60.1

Kilo verince hemen geri alma durumum devam ediyor. Kacamak da yapmadim oysa, bu hafta hedefim 58.9 yine

Ya aslında nasıl verdim ben de anlamadim :KK70: Benim beslenme düzenim gerçekten çok kötüydü. Her gün pilav makarna hamurişi abur cubur tatlı artik allah ne verdiyse :p heralde dikkat edince vücut Bi afalladı. Mesela gün icinde sürekli yeme halindeydim. Şimdi öğünlerde yemeye dikkat ettim. Aburcubur hiç yemedim. Ekmegi günlük maksimum 1 dilim yedim. Bir de yapmadigim ev işlerini yaptım hali silme komple temizlik falan :KK70: buraya menümü ve yaptıklarımı yazacak olmak da beni frenledi. Asıl bundan sonrası önemli bakalim böyle devam edebilecek miyim :KK66:
Canim cok sevindim senin adina 2 kilo ne demek, masallah :)

kızlar cezeryenin diyetteki yeri nedir.bilgisi olan varmı
Canim 1 dilimi 56 kaloriymis, diger tatlilar gibi kotu degildir ama besin degeri olarak cogunlukla karbonhidrat. Protein ve yag orani baya az. Ama senin yeni diyetin yag ve hayvansal urunleri kesiyor yanilmiyorsam. Bence az yemekten zarar gelmez :)

Edersen güzel eksiler geliyor senden :KK66:
Tercih senin:KK8:

X