- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.731
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım bugun daha iyiyimInsallah ters tepmez canim, tuh ya kotu olmus istifra fln.. Yarina duzelirsin insallah, gecmis olsun
Cok erken tartildigin icin aslinda bu sabah bile gorebilirdin, yarina kesin gorursunGünaydın, sabah kilom 59,4, o halde yarin sabah 59u görürüm ins.
Haftaya hedefim 58,5.
Seni daha listeye eklememisimGunaydi n kilom 60.5 Hedefim 62 ydi. Umarım bu haftaya özel bir şey değildir de vermeye devam edebilirim :)
Yoo eklemissin :)Seni daha listeye eklememisim
Bugun eklerim
Olculer bölümüne bakmisimYoo eklemissin :)
Tebriklergünaydınlar....
geçen hafta...67.8
bu hafta........67.2
fark........600 gr
puan......9
hedefim.....66,7
spor...18000 adım
25 squat
1 saat çocuklarla parkta koşturmaca
2 saat ev işi
cgdmk
Verano_porteno
Gün gün eriyordu sarraf.. tebrikler çok güzel gidiyorsun..Selam kızlar iyi haftalar..
Geçen hafta: 85.7
Bu hafta: 85.0
Fark: 700 gr
Yüzde: 8.16
Ama çok az kalmış haksızlık etme kendine bence.. haftaya 61 i görürsün.. haftasonu kaçırmasak olacak bişeyler de, kaçırıyoruz işteSelam kızlar
Geçen hafta :62,4
Bu hafta : 62
-400gr
Haftasonu misafirlerim vardı. Menülerimi paylaşamadım.
Sporlarımı bildiriyorum sadece.
Cumartesi : 40 dk pilates
Pazar: 30 dk pilates
62 direncimi bi Türlü kıramıyorum
Var mı direnç kırıcı bi tarifiniz
Yoksa bırakıcam kendimi.
Ay çok teşekkür ederim canımmGün gün eriyordu sarraf.. tebrikler çok güzel gidiyorsun..
Ne bırakması ya gayet iyi gidiyorsun bırakmak falan yokSelam kızlar
Geçen hafta :62,4
Bu hafta : 62
-400gr
Haftasonu misafirlerim vardı. Menülerimi paylaşamadım.
Sporlarımı bildiriyorum sadece.
Cumartesi : 40 dk pilates
Pazar: 30 dk pilates
62 direncimi bi Türlü kıramıyorum
Var mı direnç kırıcı bi tarifiniz
Yoksa bırakıcam kendimi.
tşklerTebrikler
Evet uymussun ama ben soyle yapiyorum( boyle bi kural olmamasına rağmen) yemejlerimi 8den sonraya hatta mümkünse 7den sonraya birakmamaya çalışıyorum. Muhim olan aclik suresinin en az 16 saat olması ki sen buna fazlasiyla uymussun.cgdmk Verano_porteno Mesela ilk yemeğimi saat öglen saat 13 de yedim, son yemegimi aksam 21 de yedim, bu aralıkda beslendım dıer aralıklarda hıcbırsey yemedim, If programına uymus mu oluyoruz?