- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Kac gun oldu sen baslayali? Ben daha once yaptigimda 15. Gunde farkedilir degisiklik olmustu. Insallah canim alalim yaa lutfen olsunGünaydın canım
Evdeysem aksatmadan yapıyorum.
1 saatte iyiymişemeklerimizin karşılığını alırız inşallah
Kac gun oldu sen baslayali? Ben daha once yaptigimda 15. Gunde farkedilir degisiklik olmustu. Insallah canim alalim yaa lutfen olsun
Peki d vitamini ve b12 bakildimi onlar da kilo vermeye engel olabiliyor bazenkan tahlillerimde insülin ve glukoz (aclık kan sekeri dedikleri bu galiba?) yazıyor ve hepsi normal, fakat ben HOMA dedikleri direnc hesabından direncim var mı diye baktım direncim de yok
hani dediler bu kiloda iken kesin vardır , ondan mı veremiyorum dedım ama yok o da 1,60 degerinde
Peki d vitamini ve b12 bakildimi onlar da kilo vermeye engel olabiliyor bazen
Cok az ilginc bir sekilde sirtim 2 cm incelmis bir de kalcam, karin bacak ve kolda bi gelisme yok henuz. Aaa kizlar bugun olcu alacaktik ayin 3 u unutmayinn2 hafta oldu başlayalı, 10.videyu yapıcam bugün. Aralarda yapmadığım günlerde oldu. Şu an bi fark yok gibi
Sende var mı
Peki hareket durumun ne ? Yani mesela ben evde oldugum zaman kilo aliyorum. Bir de cok az yedigin icin de vucut korumaya aliyordur kendini. Cok sik sok diyet tarzi seyler yaptiysan metabolizman bozulmus olabilir canim malesefyok onlara bakmamıslar , daha onceki yıllarda bakılmıstı cok cok az b12 cıkmıstı ama sanmıorum canım ya, bence benım ınanılmaz bir korumam var vucut sak diye korumaya geciyor. D vitamını zaten alıorum da ben arada...yok cıks pes yanı buyum ben , sizlerin yediklerinizi okuyorum ben 56-58 kilolarda kalabilmek icin onların yarısını yiyordum haftasonları az bı bozuyordum bazen
Değiştirdiğin oldu mu ya da regl falan yakin miBu kadar yüksek kiloda iken insan isveç diyeti ile 900 gr verir mi arkadaşlar ya?.....
Cok az ilginc bir sekilde sirtim 2 cm incelmis bir de kalcam, karin bacak ve kolda bi gelisme yok henuz. Aaa kizlar bugun olcu alacaktik ayin 3 u unutmayinn
Al bakalim merak ediyorum herkesinkini :)4. Güne göre çok iyi bence
45 günde neler olur düşünemedim
Ölçüleri de alıyım hemen
HarikaÖlçülerim;
Göğüs:90
Bel: 69 -1
Göbek:88. -4
Popo:101-1
Sol bacak:58 -1
Sağ bacak :59 -1
Sol kol:29 -1
Sağ kol:30 -2
Toplam 11 cm incelmişim
Kilo ayni hatta fazla bile çıktı.Harika
hormonlarikandeğerleri vs altust oluyor hamileyken.iki kişiye yettrimeye çalışıyorsun.vücut zarar görmesin diye,dişler ,kemikler vs baya etkileniyor.doğum olayından sonra toparlanma eskiye dönme falan oldukça zor oluyor.denge şaşıyor.normalde bir senede toparlanıyor diye biliyorum değerleri.sezeryanlar için daha geç.mesela benEvet baya da kalori yakio, dogumdan sonraki kilolar neden kolay gitmiyor bilmiyorum o yuzden. Siz tecrubeliler daha iyi bilirsiniz
günaydnlar
salı menü
kahvaltı.........yarım tbe ekmeğine çokokrem(geç kalınca elime direk o geldi )
öğle...............yarım porsiyon tavuk sote,1 kase yoğurt,yarım dilim ekmek
akşam..........1 porsiyon zeytinyağlı börülce,2 bardak ayran
aralarda.......1 kupa bitki çayı,1 sade türk kahvesi,1 mandalina,1 avuç kadar fındık
vücut ölçülerimi geçen hafta yazmıştım zaten bencgdmk
hareket durumum rezalet, yani ev işi ve cocuk bakımı, bu diyetle spor yapabilecegimş sanmıyorum, ilk etapta yapmayayım dedım, zaten hani fazla kilom ve agırlıgım bıraz olsun gıtsın sonra sokarım dedım, o da biraz ev ve kızla zor olacak ama sole haftada 3 gun bile olsa olur sanki, bu arada gecen haftalarda 3 gun 1 saat yurudum ve ac yattım cok yemedım yani, 100 gram ındı ınmedıPeki hareket durumun ne ? Yani mesela ben evde oldugum zaman kilo aliyorum. Bir de cok az yedigin icin de vucut korumaya aliyordur kendini. Cok sik sok diyet tarzi seyler yaptiysan metabolizman bozulmus olabilir canim malesef
halbiki süt gelirken de şakır şakır veriyorsun dikkat edersen , inanılmazdı hamile kaldıgım kilonun altına dusmustum bi ara saglıklı yeme listesi ile, ama simdi onu yapayım yani kilo alırımhormonlarikandeğerleri vs altust oluyor hamileyken.iki kişiye yettrimeye çalışıyorsun.vücut zarar görmesin diye,dişler ,kemikler vs baya etkileniyor.doğum olayından sonra toparlanma eskiye dönme falan oldukça zor oluyor.denge şaşıyor.normalde bir senede toparlanıyor diye biliyorum değerleri.sezeryanlar için daha geç.mesela ben