- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Zeytini de bol bol yediriyor dimi, oyleyim demeye dilim varmiyor. Ekmek cok seviyorum ama yemiyoruz mecburSen tam karataycisin desene
Ikisinin de ortak ozelligi bagirsaktaki yararli bakterileri arttiriyor olmasi sanirim. Yogurt gibi ama daha etkililer. Onun da mayasini bulursan yapabilirsin gayet basit yapmasi. Ama hergun beslemek fln gerekiyor. Duzen isi biraz :) Bebis kac yasinda?Ay onu hiç denemedim aslında oğlum icin denemek istiyorum. Bebislere de çok faydalıymış
Bebis daha 6,5 aylık, kefir çok faydalı diye karşıma çıkıyor sürekli forumlarda instagramda falanIkisinin de ortak ozelligi bagirsaktaki yararli bakterileri arttiriyor olmasi sanirim. Yogurt gibi ama daha etkililer. Onun da mayasini bulursan yapabilirsin gayet basit yapmasi. Ama hergun beslemek fln gerekiyor. Duzen isi biraz :) Bebis kac yasinda?
Hadi ya cok kucukmus daha senin neden hizli kilo verdigin belli olduBebis daha 6,5 aylık, kefir çok faydalı diye karşıma çıkıyor sürekli forumlarda instagramda falan
Offf amerikada var mi, akitmalar, pisiler, borekler, menemenlerNeler hazirladi acaba , cok ozledim bizim guzel kahvaltimizi :)
Offf amerikada var mi, akitmalar, pisiler, borekler, menemenler
Ya ben haftada 2 et yersem sıkılıyorum. 2 hafta yemiyorum. Ben en çok kızartma makarna falan seviyorum galiba. Ama artık onlar da hayal olduYok walla bicogu ama burda da cok et yemeye alistikozellikle esim onunce bunalima girebilir.
Senle beni yakan bu kahvaltılar zaten. Benim en sevdiğim öğün. Bu ara tabi çeşit Yok hayatımdaOfff amerikada var mi, akitmalar, pisiler, borekler, menemenler
Kefir kesinlikle çok faydalı. Bağışıklığı artırıyor, sindirime iyi geliyor. Kızımın sağlığını ilk olarak anne sütüne sonra da kefire borçluyum. Ama bebise vermeden önce doktoruna da danış tabi. Daha yeni gecmissinizdir ek gidayaBebis daha 6,5 aylık, kefir çok faydalı diye karşıma çıkıyor sürekli forumlarda instagramda falan
Evet neyse ki buzluktaki köz biberleri çıkardım yoksa sarma tenceresine gomulecektimGuzel canim , ozellikle aksam gayet hafif olmus :)
Canim bizim dokum tavamiz dolaba hic girmiyor diyebilirim. Acayip usta olduk bir steak yapiyoruz var yaYa ben haftada 2 et yersem sıkılıyorum. 2 hafta yemiyorum. Ben en çok kızartma makarna falan seviyorum galiba. Ama artık onlar da hayal oldu
Kac yasinda kizin? Cok kucuk cay kasigiyla fln almaya calis, evdeyken de esin tadina bakabilir. Birilerine hazirlarken yememek cok zor malesef.Verano_porteno benim de bi diğer sıkıntım kızıma bişey hazırlarken parmakla tadına bakmam,tadı tuzuna bakmak iicn,sanırım kotu etkileyecek ama onu da düzelticem..
Hosgeldin canim , nasildi nisan ? Bugun karbonhidrat fazla olmus gibi geldi bana onun disinda iyi. Bide pilatesi kendin mi yapiyorsun yoksa video mu?Selammmm kızlar
SOnunda gelebildim
Maalesef Nişan yüzünden Pazartesi hedefime ulaşamadım.
Ulaşamadığım gibi + gördüm.
Pazartesi 62.4cgdmk
Bugün ki menüm
Kahvaltı: domates,salatalık, peynir, kapya biber, yumurta 1,5 dilim tb ekmek
Ara: 1 elma 1 salkım üzüm
Şekersiz kahve
Akşam: 1 kase çorba 4yk sebzeli bulgur pilavı, salata yarım dilim tb ekmek
Spor: 40 dk pilatesVerano_porteno
Hoşbuldum canım, çok güzel geçtiHosgeldin canim , nasildi nisan ? Bugun karbonhidrat fazla olmus gibi geldi bana onun disinda iyi. Bide pilatesi kendin mi yapiyorsun yoksa video mu?
16 aylık, ve zor yiyen bi bebek :)Kac yasinda kizin? Cok kucuk cay kasigiyla fln almaya calis, evdeyken de esin tadina bakabilir. Birilerine hazirlarken yememek cok zor malesef.
Sen de bendensin desene , bakalim ne kadar surede etki edecek. Ben gece yatmadan yapiyorum artik, yanina ip de ekledimHoşbuldum canım, çok güzel geçti
Evet ekmekler olmasa daha iyi olurdu
Pilatesi Ebru şallı ile yapıyorum. Her gün farklı bir video ile
Hadi ya , kuzucuk yese ya simdiden ilerisi hep diyet diyet16 aylık, ve zor yiyen bi bebek :)