Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Sen de bendensin desene , bakalim ne kadar surede etki edecek. Ben gece yatmadan yapiyorum artik, yanina ip de ekledim

Seviyorum Ebru Şallıyı:KK68:
Daha önce de yapmıştım 2 ayda bacaklarım incecik olmuştu. :KK6:
İp atlamayı da istiyorum ama diz kapağım ağrıyor, sanırım iyi gelmiyor bana :KK51:
Sen ne zamandır yapıyorsun pilatesi? :KK19:

Seviyorum Ebru Şallıyı:KK68:
Daha önce de yapmıştım 2 ayda bacaklarım incecik olmuştu. :KK6:
İp atlamayı da istiyorum ama diz kapağım ağrıyor, sanırım iyi gelmiyor bana :KK51:
Sen ne zamandır yapıyorsun pilatesi? :KK19:
Ben de 1bucuk sene once yapmistim, benim de cok sekillenmisti heryerim. Ama ben genelde 21 gunde yaglarinizdan kurtulun videosu var ya onu yapiyorum. Bu gun 4. Gunumdeyim :) Tam 45 gun yapcam,kararliyim. Donuse kadar yani :)

Ben de 1bucuk sene once yapmistim, benim de cok sekillenmisti heryerim. Ama ben genelde 21 gunde yaglarinizdan kurtulun videosu var ya onu yapiyorum. Bu gun 4. Gunumdeyim :) Tam 45 gun yapcam,kararliyim. Donuse kadar yani :)

Evettt o videoyu biliyorum hatta yaptım ertesi gün hareket edemedim. Baya etkiliydi de. Keşke çok uzun olmasa da yapsam. 40 dk bile bazen uzun geliyor sıkılıyorum.:KK51:

45 gün müüüü:skandal:
Yanacak desene bütün yağlar :cool:
1,5 saat yapmıyodun ama dimi bazı hareketleri kesiyorum demiştin :KK69:

Evettt o videoyu biliyorum hatta yaptım ertesi gün hareket edemedim. Baya etkiliydi de. Keşke çok uzun olmasa da yapsam. 40 dk bile bazen uzun geliyor sıkılıyorum.:KK51:

45 gün müüüü:skandal:
Yanacak desene bütün yağlar :cool:
1,5 saat yapmıyodun ama dimi bazı hareketleri kesiyorum demiştin :KK69:
Aynen canim o video 1 saat 20 dk, benim 1 saat suruyor. Sen hergun yapio musun ?

ne donusu verano, tr'ye mi donuyosun?
Evet canim , maceramiz bitiyor. Aralikta donuyoruz malesef mi desem sukur mu desem bilemedim. Cok guzel gecti tabi , gezdik, gorduk, eglendik. Esimin okul basariliydi, cok iyi oldu onun icin. Biraz boston'a geldigimize pisman olduk, bide son zamanlarda yalnizlik hissettim acikcasi. Is hayati vs olmayinca cok sosyallesemedim ister istemez. Yani arkadaslarimla bi yerde oturup geyik yapmayi ozledim. Ama burda da ozleyecegim cok fazla sey var ve telafisi yok malesef. Bazen dusunuyorum da gelip gormemek belki daha iyi. Hic bilmemek bazi seyleri :KK14:

Hadi ya cok kucukmus daha senin neden hizli kilo verdigin belli oldu:KK70::KK70: Tabi doktora fln sorarsin kullanma durumu olursa
Aha haaa söylüyorum ya sürekli:) üç gibi evde oluyorum genelde, yatana kadar oturmak yok, bebis uyutmaya çalışırken ne kadar ayağımda sallarsam kar ki o bile spor oluyormus yuppii :)

Kizlar bugun sporu aksatacaktim , vucudum sartlanmis uyku tutmadi. 1 saat pilatesimi yaptim , yesil cayimi iciyorum. Hala uyku gelmedi, bekliyoruz bakalim. Hepinize gunaydin buarada :)

Aha haaa söylüyorum ya sürekli:) üç gibi evde oluyorum genelde, yatana kadar oturmak yok, bebis uyutmaya çalışırken ne kadar ayağımda sallarsam kar ki o bile spor oluyormus yuppii :)
Evet baya da kalori yakio, dogumdan sonraki kilolar neden kolay gitmiyor bilmiyorum o yuzden. Siz tecrubeliler daha iyi bilirsiniz :dondurma:

Evet canim , maceramiz bitiyor. Aralikta donuyoruz malesef mi desem sukur mu desem bilemedim. Cok guzel gecti tabi , gezdik, gorduk, eglendik. Esimin okul basariliydi, cok iyi oldu onun icin. Biraz boston'a geldigimize pisman olduk, bide son zamanlarda yalnizlik hissettim acikcasi. Is hayati vs olmayinca cok sosyallesemedim ister istemez. Yani arkadaslarimla bi yerde oturup geyik yapmayi ozledim. Ama burda da ozleyecegim cok fazla sey var ve telafisi yok malesef. Bazen dusunuyorum da gelip gormemek belki daha iyi. Hic bilmemek bazi seyleri :KK14:
Ayy verano üzüldüm şimdi biliyor musun? 1 yılda önce aynı duygulardaydım. Bağlandığın bi yeri bırakmak çok zor. Ama Ankara’da da bağların var, alışman daha kolay olacak. Amerika senin için güzel bi macera oldu hayatında.. telafisi Yok diyorsun ya. Hayat bu hiç belli olmuyor. Belki tekrar yolun düşer. Şimdilik tadını çıkar son 45 deyip..

Ayy verano üzüldüm şimdi biliyor musun? 1 yılda önce aynı duygulardaydım. Bağlandığın bi yeri bırakmak çok zor. Ama Ankara’da da bağların var, alışman daha kolay olacak. Amerika senin için güzel bi macera oldu hayatında.. telafisi Yok diyorsun ya. Hayat bu hiç belli olmuyor. Belki tekrar yolun düşer. Şimdilik tadını çıkar son 45 deyip..
Aynen koleracim kesinlikle, ben de oyle bakmaya calisiyorum. Guzel gunler biriktirmek mesele :) Yani her yerin artilari eksileri var, guzel yonlere odaklanmak en dogrusu. Senin durumunu da biliyorum, nasil simdi daha iyi hissediyor musun ankarada eskiye kiyasla?

X