- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Beni de zorluyor ama iste napcaksin
Kahvalti üzerine cok dusundum, bana yeterli geldi
Tek basima kahvalti yapmayi sevmiyorum ya, dun de yapmadim. 15 zeytin bir salataligi ben bitiremezdim mesela
evet ya.pilav varsa ekmek yokmuşazcik zaten, ben duser bayilirdim kesin.@cgdmk le bakis acimizin farkliligi da super yalniz, benim gozume kahvalti takildi onun ekmek. Tam bir ekmek dusmani, 1 dilime bile tahammulu yok
Mecbur dinlicez yoksa puanlar gidiyorevet ya.pilav varsa ekmek yokmuş
pilav hakkımız ne kadar peküPilav varken 1 dilim ekmek yoookkk
hadi canım şuncacık bişey hem karnımda doymadı zaten
Kahvalti üzerine cok dusundum, bana yeterli geldi
Tek basima kahvalti yapmayi sevmiyorum ya, dun de yapmadim. 15 zeytin bir salataligi ben bitiremezdim mesela
bende severim .eskiden leblebi gibi yerdim yeşil zeytini.ha bu arada benim zeytinler şu hazır zeytinler gibi büyük değil.Beni de zorluyor ama iste napcaksinmaksat kalori olsun. Saka bi yana bir oturusta 50 zeytin yerim sanirim
isveç çok zor.yapsam yerimden kalkamam kesinGünaydın,benim de isveç 2.gün, Büyük bir kahve koydum. Ben 2.gün zorlanacagımı bildigim için kızımla anneme geldim.
Büyümüş bir mide ile isvec zor olacak belki ama bu isvec bitecek.
isveç çok zor.yapsam yerimden kalkamam kesin
bende evlenirken 48 dim..iki doğumdan sonra 70'i gördüm.çıtı pıtı bişeydim minyonda olunca.şimdi çok fenaTam 2015 yılında evlenirken 68 idim,ondan oncesi zaten ben 58-60 vs , bu kilolar şok gibi ban
Valla yapacagım ya,bi böle ilk agır odem gitsin mide küçülsün,üstelik reglim de yolda
Onlar daha da guzel oluyor, limonlu hafif zeytinyagli offbende severim .eskiden leblebi gibi yerdim yeşil zeytini.ha bu arada benim zeytinler şu hazır zeytinler gibi büyük değil.
Dun nasildi, kacamaksiz gecirebildin mi? Bugunu de atlatirsan yarin fln alisirsin bence :) Elin birseylere giderse buraya yaz durduralimGünaydın,benim de isveç 2.gün, Büyük bir kahve koydum. Ben 2.gün zorlanacagımı bildigim için kızımla anneme geldim.
Büyümüş bir mide ile isvec zor olacak belki ama bu isvec bitecek.
Walla ben dogum fln olmadan 70 yollarindaydim. 65 i bile gordu bu gozler. Iki dogumdan sonra o kiloya cikmak normal ama vermek meselebende evlenirken 48 dim..iki doğumdan sonra 70'i gördüm.çıtı pıtı bişeydim minyonda olunca.şimdi çok fena
Canim iste brokoli, ispanak , yumurta fln neyimize yetmiyor, doymak isteyene cok bilebu damı gol değilçıldıricimmmmm
Canim iste brokoli, ispanak , yumurta fln neyimize yetmiyor, doymak isteyene cok bileekmek de neymis hihh
çok zorlanıyorumWalla ben dogum fln olmadan 70 yollarindaydim. 65 i bile gordu bu gozler. Iki dogumdan sonra o kiloya cikmak normal ama vermek mesele
1.gün kacamagım fazladan sade neskafe,bitki cayı ve bir tane salatalık.Kıza yemek yedirirken de yemegin tuzunu tadını tattım ucundan,ama bgn annem yediriyor :)))Dun nasildi, kacamaksiz gecirebildin mi? Bugunu de atlatirsan yarin fln alisirsin bence :) Elin birseylere giderse buraya yaz durduralim