Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Verano_porteno Açıkçası ekstra sekersiz kahve ve bitki cayını saymayacagım. Onlarda olmasa zor olucak bana, fakat ekstra bişi yeri
bende evlenirken 48 dim..iki doğumdan sonra 70'i gördüm.çıtı pıtı bişeydim minyonda olunca.şimdi çok fena

İnşallah başaracağız,ben artık bu kiloları gorunce once hızla bir 75 olmam lazım,sonra yavaslayacak zaten kesin..Sonra da sabırlı olmam lazım..Eve tıkılınca karıkoca tek eglencemiz de yeme icme oldu..Onun da işi çok yogun

Günaydın,benim de isveç 2.gün , Büyük bir kahve koydum. Ben 2.gün zorlanacagımı bildigim için kızımla anneme geldim.
Büyümüş bir mide ile isvec zor olacak belki ama bu isvec bitecek.
Hoşgeldin aramıza.. ben anneme gidince daha çok yiyorum ya. Artık haftada 1 kere gidicem. O da sadece akşam yemeği..

Herkese merhaba,
Ilk menumu paylaşayım ben de :)

Sabah;
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Avuçiçi kadar peynir
1 çay bardağı ceviz-findik
Biber salatalik
Şekersiz cay

Ara: 1 mandalina 3 ceviz

Oglen;
1 adet haşlanmış tavuk but
5 adet zeytinyağlı sarma
Bol yeşillikli salata

Ara: 1 kuru incir 1 mandalina

Aksam;
1 tabak yoğurtlu köz biber
2 adet zeytinyağlı sarma

Spor olarak da 1 saat tempolu yürüyüş, evi supurdum, gün boyu çocukla koşturmaca. Birazdan da kızı uyutup utu yapacağım.

cgdmk Verano_porteno

ben iptal. ama şu profildeki kzı bilerik koydum incecik belli.onu gördükçe hırslanıyorum.ona bakim ekmeyk pilav yemeyeyim.içten içe kıskanıyormuyum ne kadını
Kiskanilmayacak gibi degiller ki , buradaki kizlarin da ozellikle bacaklari cok guzel. Ayni makineden cikmis gibi. Hic mi carpik curpuk selulitli bacak olmaz insan kiskanio yaaa off :) Neyse biz de duzelicez ins

Canim onlar olmadan zor yani, heleki evde birsey yiyip icmeden zaman gecmiyor ki. Isvecte yasak ama cok da farkettirmez heralde. 75 i gorursen psikolojik olarak rahatlarsin. Benim icin de 57 psikolojik sinir

Guzel canim , ozellikle aksam gayet hafif olmus :)

Kambu mantari cayi dedigin kambucha mi? Burada da cok icilio denemedim hic, kendin mi yapiosum?
Canim ancak farkettim kusura bakma gerilerde kalmış bildirim. Evet kambucha. Arkadasım mantarı getirdi, cayı bittikçe demleyip içiyorum, alışamadım kötü bir tadı var bence ama şifa olduğu söyleniyor. Bakalım göreceğiz:)

Benim menum de soyle bugun
Sabah: 2 haslanmis yum, 2 domates, 1 kirmizi biber, 1 limon, 1 yk zeytinyagi ve 10 zeytinle salata
Ara: 1 avuc fistik, 2 tane erik
Aksam: 100 gr balikla yagsiz salata
Yogurtlu brokoli
Toplam : 1100 kal

Onemli deil canim, probiyotik die biliyorum ben de. Ben de kefir mayasi almistim evde yapmak icin ama olmadi malesef yada beceremedim

Benim bugünkü menüm;
Sabah iki haslanmis yumurta bir avuç karışık çiğ kuruyemiş
Akşam kuru fasulye bulgur pilavı ayran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…