bende evlenirken 48 dim..iki doğumdan sonra 70'i gördüm.çıtı pıtı bişeydim minyonda olunca.şimdi çok fena
Hoşgeldin aramıza.. ben anneme gidince daha çok yiyorum ya. Artık haftada 1 kere gidicem. O da sadece akşam yemeği..Günaydın,benim de isveç 2.gün, Büyük bir kahve koydum. Ben 2.gün zorlanacagımı bildigim için kızımla anneme geldim.
Büyümüş bir mide ile isvec zor olacak belki ama bu isvec bitecek.
Sana kıyamadım canım, arayı açmayalım dedimBu gidisle yamacima yamacima geliyorsun kuzucum
öyle valla canım sabah kahvaltıya misafirim var hafi toplanın siz de gelin kızlarGünaydın canım. Gel gel, burasi olmayınca ipin ucu kaçıyor gerçekten.
Sen tam karataycisin deseneBeni de zorluyor ama iste napcaksinmaksat kalori olsun. Saka bi yana bir oturusta 50 zeytin yerim sanirim
Merakla bekliyorumGünaydın,benim de isveç 2.gün, Büyük bir kahve koydum. Ben 2.gün zorlanacagımı bildigim için kızımla anneme geldim.
Büyümüş bir mide ile isvec zor olacak belki ama bu isvec bitecek.
Haftada 2 kacamak var biliyorsunuz. Günde de 1 dilim serbest. Ama pilav hele ki pirinc tamamen yasak yani, direkt kacamak olur.pilav hakkımız ne kadar pekü
Koccaa bi sandvic olaydi da yiyeydikhadi canım şuncacık bişey hem karnımda doymadı zaten
Ayyy kalabalikla kahvalti miSana kıyamadım canım, arayı açmayalım dedim
öyle valla canım sabah kahvaltıya misafirim var hafi toplanın siz de gelin kızlar
Kiskanilmayacak gibi degiller ki , buradaki kizlarin da ozellikle bacaklari cok guzel. Ayni makineden cikmis gibi. Hic mi carpik curpuk selulitli bacak olmaz insan kiskanio yaaa off :) Neyse biz de duzelicez insben iptal. ama şu profildeki kzı bilerik koydum incecik belli.onu gördükçe hırslanıyorum.ona bakim ekmeyk pilav yemeyeyim.içten içe kıskanıyormuyum ne kadını
Canim onlar olmadan zor yani, heleki evde birsey yiyip icmeden zaman gecmiyor ki. Isvecte yasak ama cok da farkettirmez heralde. 75 i gorursen psikolojik olarak rahatlarsin. Benim icin de 57 psikolojik sinirVerano_porteno Açıkçası ekstra sekersiz kahve ve bitki cayını saymayacagım. Onlarda olmasa zor olucak bana, fakat ekstra bişi yeri
İnşallah başaracağız,ben artık bu kiloları gorunce once hızla bir 75 olmam lazım,sonra yavaslayacak zaten kesin..Sonra da sabırlı olmam lazım..Eve tıkılınca karıkoca tek eglencemiz de yeme icme oldu..Onun da işi çok yogun
Guzel canim , ozellikle aksam gayet hafif olmus :)Herkese merhaba,
Ilk menumu paylaşayım ben de :)
Sabah;
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Avuçiçi kadar peynir
1 çay bardağı ceviz-findik
Biber salatalik
Şekersiz cay
Ara: 1 mandalina 3 ceviz
Oglen;
1 adet haşlanmış tavuk but
5 adet zeytinyağlı sarma
Bol yeşillikli salata
Ara: 1 kuru incir 1 mandalina
Aksam;
1 tabak yoğurtlu köz biber
2 adet zeytinyağlı sarma
Spor olarak da 1 saat tempolu yürüyüş, evi supurdum, gün boyu çocukla koşturmaca. Birazdan da kızı uyutup utu yapacağım.
cgdmk Verano_porteno
Neler hazirladi acaba , cok ozledim bizim guzel kahvaltimizi :)Ayyy kalabalikla kahvalti mi
Sen cok da hamaratsin, ben gelsem mi ne
Canim ancak farkettim kusura bakma gerilerde kalmış bildirim. Evet kambucha. Arkadasım mantarı getirdi, cayı bittikçe demleyip içiyorum, alışamadım kötü bir tadı var bence ama şifa olduğu söyleniyor. Bakalım göreceğiz:)Kambu mantari cayi dedigin kambucha mi? Burada da cok icilio denemedim hic, kendin mi yapiosum?
Onemli deil canim, probiyotik die biliyorum ben de. Ben de kefir mayasi almistim evde yapmak icin ama olmadi malesef yada beceremedimCanim ancak farkettim kusura bakma gerilerde kalmış bildirim. Evet kambucha. Arkadasım mantarı getirdi, cayı bittikçe demleyip içiyorum, alışamadım kötü bir tadı var bence ama şifa olduğu söyleniyor. Bakalım göreceğiz:)
Ay onu hiç denemedim aslında oğlum icin denemek istiyorum. Bebislere de çok faydalıymışOnemli deil canim, probiyotik die biliyorum ben de. Ben de kefir mayasi almistim evde yapmak icin ama olmadi malesef yada beceremedim