Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

günaydın kızlar
pazartesi menüm
kahvaltı........15 zeytin,1 salatalık
öğle...............1,5 kepçe etli kurufasulye,2 kaşık pirinç pilavı,1 kase yoğurt
ara.............. 1 sade türk kahvesi
ara...............yarım avuç kadar fıstk
akşam..........1 porsiyon zeytinyağlı börülce,1 dilim ke.ekmek,2 bardak ayran

Günaydın canim, ilk etapta bakınca cok goze batan bisey yok gibi ama bence ya pilav olmasaydi ya da aksamki ekmek.

Gunaydin canim , o kahvalti yetti mi sana ya

Gunaydin kizlar
benim dunku muhteşemmenum
Kahvaltı 10-15 çiğ fistik
2.30 gibi az kabak 1-1.5 bardak kadar ayran
Aksam
Çiğ köfte
1.5 lahmacun
Bir bardak ayran
Yarim seftali
Sonunda bi komsu asure getirmisken yedim valla ama yarim kase diyebilirim.

Walla kiskandim boyle birsey yok helal olsun. Umarim hep boyle devam eder, masallah :)
Aslında söyle oluyor, pzt ben sabahciyim dersim çok erken başlıyor. 5.30da kalkıyorum ama metabolizma hala uyuyor doğal olarak tartıda fazla çıkıyorum. Ama diğer sabahlar daha insancil bi saatte kalktığım icin WC vb isler hallolmuş oluyor tartı az çıkıyor. Tartı günümüz pzt ama benim icin asıl Salı sabahı önemli:) hepimiz hep beraber zayıflayacağız ins yılmak yok

Ben dünkü menümü yazmamışım, sabah 1 haslanmis yumurta bir avuç içi çiğ kuruyemiş
Öğle bir avuc içi çiğ kuruyemiş
Akşam yemeğimi dört gibi yedim tavuk dünyası tavuk salata neyse de makarnası da var
Gün içerisinde içtiğim ikisi bir arada kahvelerin etkisi oluyor mudur acep bilen var mi?

azcik zaten, ben duser bayilirdim kesin.@cgdmk le bakis acimizin farkliligi da super yalniz, benim gozume kahvalti takildi onun ekmek. Tam bir ekmek dusmani, 1 dilime bile tahammulu yok

Kahvalti üzerine cok dusundum, bana yeterli geldi
Tek basima kahvalti yapmayi sevmiyorum ya, dun de yapmadim. 15 zeytin bir salataligi ben bitiremezdim mesela

İcindeki kremanin diyet üzerine olumsuz etkisi olduğunu biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…