Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Amiiin canım

Bebeklerde süt çok önemli
Ama işte her şeyden etkileniyor
Umarım çocuğun çok sağlıklıdır

Canım yarın ölçü al
İnceldiğini gördükçe çok motive olacaksın
Bebesi iyi çok şükür sıkıntı yok. Aksamdan alayım nereleri ölçeceğiz şimdi?

Canım memurluğa nasıl gectin acaba? Bende kadro olmayınca başka şeyler düşünüyorum da
Canim ben matematik mezunuyum, kpss de tum sinavlara girdim. Pazar olanlara da ayrica yds puanim da vardi cunku bazi puan turleri ing. Puani dahil hesaplaniyor. Benimki merkezi atama degil. Kariyer memurluklarinda kurumlar ayri alim yapar. Memurlar. netten takip et alimlari. Basvurup siralamaya girdikten sonra yazili sinav arkasindan da mulakat olur.

Eki Görüntüle 2184997 Bugün böyle.
Hızınıza yetişemedim yav. Muhabbet ne güzelmiş. :)
Muhabbet hep güzel canım gel gel

Canım spor yok mu? Sen yapıyprdum sanki

Su?

Ben akşamı beğenmedim
Pilav pirinç sanırım
Kaç kaşıktı

Kaşar da umarım çok değildir bir dilim falandır

Genel olarak ise güzel :)

ben de yazarken güldüm bele
Uzman yardimcisi dedigin vero??
Canim bakanliklarda, tum kurumlarin genel merkezlerinde genellikle ankarada uzmanlik kadrosu vardir. Biraz daha kariyerli bir memurluk gibi. Uzman yardimcisi olarak aliniyorsun yine kpss ile. Merkezi atamayla degil ama kurumlarin kendi actigi sinavlara basvurarak. 3 sene sonra tez yazip, ing sartini saglayip ve kurumun kendi icindeki sinavini gecip uzman oluyorsun. Basaramazsan duz memur oluyorsun. Boyle bir kadro :)

Canım bende matematik mezunuyum formasyon aldım o şekilde ücretli öğretmenlik yapıyorum YDS yani İngilizce de çok başarılı değilim ama çalışırsam yapabilirim aslında takip ediyorum ama şartlardan birini sağlayamayinca basvuramiyorum dedigin gibi hepsine girmem gerekiyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…