İnşallahİnşallah görürsün rakibem
Ahahha tek kaldım öğretmenler arasındaBen de aslinda eski matematik ogretmeniyim 3-4 yil dershanede calistim. Ne is yaptigini henuz bilmedigim memuruzman yardimcisiyim duz memur deyip geciyorum
Ben de aslinda eski matematik ogretmeniyim 3-4 yil dershanede calistim. Ne is yaptigini henuz bilmedigim memuruzman yardimcisiyim duz memur deyip geciyorum
Benim ilk ay çok sancılıydı üzüntüden gitti o da. Zaten 62 ile hamile kalmıştım şimdi evlendiğim halime donmek istiyorumIlk ay 10 kilo cok iyi gitmis, neredeyse tamamini vermissin ama hamile kaldiginda da zayif olmak istiyorsun heralde
Bebesi iyi çok şükür sıkıntı yok. Aksamdan alayım nereleri ölçeceğiz şimdi?Amiiin canım
Bebeklerde süt çok önemli
Ama işte her şeyden etkileniyor
Umarım çocuğun çok sağlıklıdır
Canım yarın ölçü al
İnceldiğini gördükçe çok motive olacaksın
Canim ben matematik mezunuyum, kpss de tum sinavlara girdim. Pazar olanlara da ayrica yds puanim da vardi cunku bazi puan turleri ing. Puani dahil hesaplaniyor. Benimki merkezi atama degil. Kariyer memurluklarinda kurumlar ayri alim yapar. Memurlar. netten takip et alimlari. Basvurup siralamaya girdikten sonra yazili sinav arkasindan da mulakat olur.Canım memurluğa nasıl gectin acaba? Bende kadro olmayınca başka şeyler düşünüyorum da
Bak vero da ogretmenmis eski de olsaMaşallah ya cidden
Yazarken falan dikkat ediyorum iyice artıkmalum Türkçe öğretmenlerimiz
Hesaplarda da dikkat etmek lazım
Muhabbet hep güzel canım gel gelEki Görüntüle 2184997 Bugün böyle.
Hızınıza yetişemedim yav. Muhabbet ne güzelmiş. :)
Bebesi iyi çok şükür sıkıntı yok. Aksamdan alayım nereleri ölçeceğiz şimdi?
Canim bakanliklarda, tum kurumlarin genel merkezlerinde genellikle ankarada uzmanlik kadrosu vardir. Biraz daha kariyerli bir memurluk gibi. Uzman yardimcisi olarak aliniyorsun yine kpss ile. Merkezi atamayla degil ama kurumlarin kendi actigi sinavlara basvurarak. 3 sene sonra tez yazip, ing sartini saglayip ve kurumun kendi icindeki sinavini gecip uzman oluyorsun. Basaramazsan duz memur oluyorsun. Boyle bir kadro :)ben de yazarken güldüm bele
Uzman yardimcisi dedigin vero??
O da rehber ogretmeniydi. Boylar yakin, meslekler yakinGerçekten@kolera88 da öğretmendi di mii
Gerçekten YaaO da rehber ogretmeniydi. Boylar yakin, meslekler yakinbasliga yazsak anca bu kadar olurdu
Doguda mısınız? Merakımdan soruyorum, cvplamayabilirsinTamam canım bakacagim almaya çalışacagim ben biraz ücra bir yerdeyim de ayda bir felan genel alisveris için çıkıyoruz yarın çıkacağız almaya çalışacağım
Canım bende matematik mezunuyum formasyon aldım o şekilde ücretli öğretmenlik yapıyorum YDS yani İngilizce de çok başarılı değilim ama çalışırsam yapabilirim aslında takip ediyorum ama şartlardan birini sağlayamayinca basvuramiyorum dedigin gibi hepsine girmem gerekiyor herhaldeCanim ben matematik mezunuyum, kpss de tum sinavlara girdim. Pazar olanlara da ayrica yds puanim da vardi cunku bazi puan turleri ing. Puani dahil hesaplaniyor. Benimki merkezi atama degil. Kariyer memurluklarinda kurumlar ayri alim yapar. Memurlar. netten takip et alimlari. Basvurup siralamaya girdikten sonra yazili sinav arkasindan da mulakat olur.
Değilim canım Sivas da ücra bir yerdeyizDoguda mısınız? Merakımdan soruyorum, cvplamayabilirsin
Ben de doğuda sayilirim da
Aynen iyi vermissin canımIlk ay 10 kilo cok iyi gitmis, neredeyse tamamini vermissin ama hamile kaldiginda da zayif olmak istiyorsun heralde
Hepimiz kaptanizTamam kaptanım :)
Kızlar yarından itibaren başlıyoruz :)