Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Sen de hosgeldin canim , ocaga kadar ohooo cok rahat 58 olursun. Pco ' da hem zor kilo veriliyor hem de kilo verilmesi gerekiyor dimi. Yanlis da biliyor olabilirim

Kizlar bugun kabak detoksu yapicam. Bunu her pazar yapmayi dusunuyorum. Tartidan once faydasi olsun diye.

Sabah: 2 haslama yumurta, ceyrek avokado, 8 zeytin, biraz peynir
Aksam: kabak kavurma

aksami henuz yemedim oyle planliyorum.

Sen de hosgeldin canim , ocaga kadar ohooo cok rahat 58 olursun. Pco ' da hem zor kilo veriliyor hem de kilo verilmesi gerekiyor dimi. Yanlis da biliyor olabilirim
İşte çok rahat veremiyorum belki ayda 1-1.5 kg gidecek bazen duracak hiç veremeyeceğim ideali geçmemek gerekiyor pko da ve ani kilo almamak gerekiyor ama ben aldim kilonun %5 ini vermek en baştaki hedef inşallah bende 62 olup sonra 58 için çaba gösterecegim

Canım çok iyi düşünmüşsün
Bence 58e gelince hala hamile olmazsan az daha devam edersin
Çünkü hamile kalınca alacaksın zaten dediğin gibi
Vücudun söyler zaten sana en ideal kilonu anlarsın :)

Evet matematik öğretmeni yım ama kadrosuz laparoskopi ameliyati oldum tüpüme bağırsak dolanmış tüplerim açıldı bide küçük kistim varmış o alindi iyiyim çok şükür
Çok geçmiş olsun canım

Topiğin adını öğretmenler zayıflıyor falan mı yapsak ne yapsak

Maşallah size ne çok öğretmenimiz var

Kizlar bugun kabak detoksu yapicam. Bunu her pazar yapmayi dusunuyorum. Tartidan once faydasi olsun diye.

Bence güzel düşünmüşsün canım
Bakalım yarın başlangıç kilolarımız neler olack çok heyecanlıyım

güzel düşünmüşsün canım
Azar azar verilen kilo azar azar alınır geri öyle düşün ve motive ol

Yemene dikkat az hareket emin ol gidecek hepsi

Ve tabiiki su

Canım çok iyi düşünmüşsün
Bence 58e gelince hala hamile olmazsan az daha devam edersin
Çünkü hamile kalınca alacaksın zaten dediğin gibi
Vücudun söyler zaten sana en ideal kilonu anlarsın :)
Aslında bu ara 62 ydim iyi hissediyordum ama basenlerim sikintiydi bölgesel olarak gitmesi için sporuma dikkat edeceğim inşallah

güzel düşünmüşsün canım
Azar azar verilen kilo azar azar alınır geri öyle düşün ve motive ol

Yemene dikkat az hareket emin ol gidecek hepsi

Ve tabiiki su
Çok teşekkür ederim aynen azar azar gidecek canım insallahokul basliyor zaten istesem de duramam yerimde hem o zaman yemeklerimde düzene giriyor sporumda

Evet matematik öğretmeni yım ama kadrosuz laparoskopi ameliyati oldum tüpüme bağırsak dolanmış tüplerim açıldı bide küçük kistim varmış o alindi iyiyim çok şükür
Atanirsin insallah canim sen de
9 kişilik minnak grubumuzun 6 tanesini öğretmenler oluşturuyor
Bi tane doktorumuz, bi tane de ne is yaptığını henüz bilmedigim bir memurumuz, bir de muhendisimiz var
Ameliyatin da zormus canim, tupler acilip kist alindigina goreeee istedigin istedigin kiloya da inince gelsinnn bebisss insallah

Kızlar yarın KİLO VE ÖLÇÜ BİLDİRİMİ

Her gün MENÜ-SPOR-SU bildirimi
Ve birbirimizin menüsüne YORUM

Litfen yapalım olur mu
Canım ölçü için bende mezura yok yarın alabilirsem bakayım ama kilo bildirimi yaparım sabah

Afiyet olsun
Kabak gerçekten ise yariyor

Ayyy insallin canım güzel dileklerin icin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…