Sağol canım evet bölgesel çalışmam lazımmış, göbek icin korse sipariş ettim gelsin hemen kullanmaya baslicam güya faydası görülüyormuş bakalım. Ama kollar ah o kollar...Çok geçmiş olsun canım
Verirsin inşallah
Demek ki bölgesel çalışmalara ihtiyacın var
evet öğretmenim, sor zamanlar geçirdim lohusalikta, dört ay zor emdi o da birinci Aydan sonra mama destekli. Dediğin gibi, saglik olsun.Oyleyse sen de ogretmensin sanırım, yarin seminerler basliyor
Cabuk vermedim aslinda cok zamanimi aldi, gelen gidenden, benim gitmelerimden falan
Ben de 4 ay kadar emzirdim zar zor, emmedi
Kizim 1.5 yasina kadar emmisti ama oglani emziremedim bir türlü. Sağlık olsun.. göbeğin icin erken diyebiliriz dahaama kollar zor gidiyor yani benim de hala istedigim gibi degil
Çok geçmiş olsun canım
Topiğin adını öğretmenler zayıflıyor falan mı yapsak ne yapsak
Maşallah size ne çok öğretmenimiz var
Ben inşallah 59 görürümBence güzel düşünmüşsün canım
Bakalım yarın başlangıç kilolarımız neler olack çok heyecanlıyım
Harikasın, vereceğiz hep beraber insPolikistikover sendromunda hep ideal kiloda yada altında olmak gerekiyor ki etkilerini azaltalim o yüzden evet 62 felan ideal oluyorum ama 58 hamile kalmadan hedefim Rabbim nasip eder de hamile kalırsam alacağım kilolar öncesi verebildiğim kadar vermem lazim
Canım basen hatta tüm vücut için ip güzel etkiliAslında bu ara 62 ydim iyi hissediyordum ama basenlerim sikintiydi bölgesel olarak gitmesi için sporuma dikkat edeceğim inşallah
İnşallah görürsün rakibemBen inşallah 59 görürüm
İnsallah canimHarikasın, vereceğiz hep beraber ins
KesinlikleKızlar yarın KİLO VE ÖLÇÜ BİLDİRİMİ
Her gün MENÜ-SPOR-SU bildirimi
Ve birbirimizin menüsüne YORUM
Litfen yapalım olur mu
Hosbulduk canim sağol hepimizinkini insallah. 16.5 kilo aldım 37+1 de doğurdum. İlk ay on kilo gitti sonrasında 4 falan daha verdim ama gerisi gitmiyor arkadaş gitmiyorrr...Hosgeldin canim, allah bagislasin. Kac kilo aldin hamilelikte , kilon baya iyiymis :)
Ben de aslinda eski matematik ogretmeniyim 3-4 yil dershanede calistim. Ne is yaptigini henuz bilmedigim memurAtanirsin insallah canim sen de
9 kişilik minnak grubumuzun 6 tanesini öğretmenler oluşturuyor
Bi tane doktorumuz, bi tane de ne is yaptığını henüz bilmedigim bir memurumuz, bir de muhendisimiz var
Ameliyatin da zormus canim, tupler acilip kist alindigina goreeee istedigin istedigin kiloya da inince gelsinnn bebisss insallah
Mezura da almaya calis canim bu hafta ici en azindan cunku aylık olcu alicazCanım ölçü için bende mezura yok yarın alabilirsem bakayım ama kilo bildirimi yaparım sabah
İşte hamilelik düşününce ve Suan adet gelmediği için atlama zıplama hareketleri zor bana biraz yürüyüş egzersiz ve Leslie bunlara odaklanacagimCanım basen hatta tüm vücut için ip güzel etkili
Tavsiye ederim
Amiiin canımSağol canım evet bölgesel çalışmam lazımmış, göbek icin korse sipariş ettim gelsin hemen kullanmaya baslicam güya faydası görülüyormuş bakalım. Ama kollar ah o kollar...
evet öğretmenim, sor zamanlar geçirdim lohusalikta, dört ay zor emdi o da birinci Aydan sonra mama destekli. Dediğin gibi, saglik olsun.
Ilk ay 10 kilo cok iyi gitmis, neredeyse tamamini vermissin ama hamile kaldiginda da zayif olmak istiyorsun heraldeHosbulduk canim sağol hepimizinkini insallah. 16.5 kilo aldım 37+1 de doğurdum. İlk ay on kilo gitti sonrasında 4 falan daha verdim ama gerisi gitmiyor arkadaş gitmiyorrr...
Maşallah ya ciddendimi dimi dimi
Çok iyi düşünmüşsün canımİşte hamilelik düşününce ve Suan adet gelmediği için atlama zıplama hareketleri zor bana biraz yürüyüş egzersiz ve Leslie bunlara odaklanacagim
Tamam canım bakacagim almaya çalışacagim ben biraz ücra bir yerdeyim de ayda bir felan genel alisveris için çıkıyoruz yarın çıkacağız almaya çalışacağımMezura da almaya calis canim bu hafta ici en azindan cunku aylık olcu alicaz
Tamam kaptanım :)Kesinlikle
Menu yorumlarını ben de aksstiyorum, yapalimyapmazsam hatirlat
Ya maşallah sana ne güzel vermişsinHosbulduk canim sağol hepimizinkini insallah. 16.5 kilo aldım 37+1 de doğurdum. İlk ay on kilo gitti sonrasında 4 falan daha verdim ama gerisi gitmiyor arkadaş gitmiyorrr...
Canım memurluğa nasıl gectin acaba? Bende kadro olmayınca başka şeyler düşünüyorum daBen de aslinda eski matematik ogretmeniyim 3-4 yil dershanede calistim. Ne is yaptigini henuz bilmedigim memuruzman yardimcisiyim duz memur deyip geciyorum