Nasıl yediysem demek kiSeni 8.5 kilo alirken dusunemiyorum
Altına düşersem metabolizma yavaşlıyor iyice. Sonra işin yoksa hızlandırmaya çalış. İşte oralar hep “su içsem yarıyor” arazisi. :))1000 kaloriye az kalmış
Ben de bugün 1100 civari yedim yine
Dusmez canım ben 10 yıldır böyle yapıyorumCanım kan şekerin falan düşmesin diye yanına al bir şeyler
15 dk ya ziplarimBekliyorum bak
Ben inanıyorum sanaCanım zaten amacım ve aldığım eğitim o yönde inşallah
Umarım hayırlı ve bilgili bir doktor olurum
Bilmiyorum canım, ydsye girdim ama unv öncesi olan yds ye. Ataninca da dil tazminati icin kpds ye giriliyor, başka da bilgim yok canımE- yds sadece ankarada oluyordu bildigim kadariyla ama degistimi bilmiyorum.cgdmk biliyordur belki . Ilkbahardakine girebilirsin. Hem calisma zamani da elde etmis olursun. 85 ustunu zorlamak gerekiyor bu dedigim atamalarda siralamaya girebilmek icin
Bende 750 cok ise yaramıştı ama şimdi acelem yok diye zig zag yapıyorumAltına düşersem metabolizma yavaşlıyor iyice. Sonra işin yoksa hızlandırmaya çalış. İşte oralar hep “su içsem yarıyor” arazisi. :))
Anladım canım inşallah bu sene calisirsam elimden geleni yapmaya çalışacağımE- yds sadece ankarada oluyordu bildigim kadariyla ama degistimi bilmiyorum.cgdmk biliyordur belki . Ilkbahardakine girebilirsin. Hem calisma zamani da elde etmis olursun. 85 ustunu zorlamak gerekiyor bu dedigim atamalarda siralamaya girebilmek icin
Canım alt bacak zaten çok değişmiyor ölçmesek de olurBen göğüs altı ve alt bacak hic olcmedim canim ama ortak karara uyarım
Oh tamam güzel canjm :)Su 3 litre.
Spor haftanın 4 günü var sadece bugün dinlenme.
Pilavı ben de beğenmedim ama makrolarda aşma olmadı gibi. 4-5 kaşık civarıydı.
Kaşar oğlanın “yemem” deyip itelediği bir dilim. :)
Belli mi olur tayinim çıkınca yakın oluruz belki :)Ben inanıyorum sana
Yakinimda olsan sana gelsem hep
Harikasın :)
Gogsun hemen alti mi?Canım alt bacak zaten çok değişmiyor ölçmesek de olur
Göğüs altı ölçüyorum ben çok gerekli de değil ama eksi görmek mutlu ediyor
TakipleselimBelli mi olur tayinim çıkınca yakın oluruz belki :)
AhahahGogsun hemen alti mi?
Oralarda bi yerde bel baslamiyor baslamiyor mu
Göğüs
Göğüs alti
Bel
Göbek
Basen
üst bacak
Alt bacak
Cm cm mi ilerliyorsun