- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Super, ogretmenlik mezunu olmaman iyi olmus. Evet cnm en az 50 ama garanti olmasi icin 70 yds lazim. Ve pazar gunku sinavlara da gir. Tum puan turlerin olussun. Sonrasi kurumlara kaliyor. Eskiden matematik alimi cok azdi ama ben 2016 'da atandim. O sene cok alim oldu. Neredeyse her ay baska bir kurum sinavina calistim. Puanin iyi olmali ki siralamaya girebilesin. En son kpss puanin kactiCanım bende matematik mezunuyum formasyon aldım o şekilde ücretli öğretmenlik yapıyorum YDS yani İngilizce de çok başarılı değilim ama çalışırsam yapabilirim aslında takip ediyorum ama şartlardan birini sağlayamayinca basvuramiyorum dedigin gibi hepsine girmem gerekiyor herhalde
Seni 8.5 kilo alirken dusunemiyorumAynen iyi vermissin canım @hussuk ben mayista dogum yaptim gecen sene. İlk ay 7.5 verdim son 500 kalmıştı, sonra dikkat etmeme rağmen 8.5 geri aldim 2 ayda
Ben her ne kadar bazi doktorlar cok ilac yazıyor diye sevmesem de kendini gelistirip kolaya kacmayan doktorlari cok sevmisimdir. Sen de cok ilac yazma e miAhahha tek kaldım öğretmenler arasında
Ama öğretmenlerimi hep çok sevdim
Sizi de çok sevdşm
P3 e bakıyorlar dimiSuper, ogretmenlik mezunu olmaman iyi olmus. Evet cnm en az 50 ama garanti olmasi icin 70 yds lazim. Ve pazar gunku sinavlara da gir. Tum puan turlerin olussun. Sonrasi kurumlara kaliyor. Eskiden matematik alimi cok azdi ama ben 2016 'da atandim. O sene cok alim oldu. Neredeyse her ay baska bir kurum sinavina calistim. Puanin iyi olmali ki siralamaya girebilesin. En son kpss puanin kacti
O belli olmaz , kurumdan kuruma degisir. O yuzden tum sinavlara girmen gerekiyor. Ben mesela sgk nin sinavina girememistim cunku muhasebe agirlikli bir puan turunden aldilar 38 miydi neydi. Ama benim kurumum p8 ile almisti sanirim. Ingilizce agirlikli puan turu. Yapamam die dusunme 1 tane bile isaretlesen puanin olusur. Onemli olan puanin olusmasi. Ve tek yil cift yil farketmiyor. Cift yillari beklemene gerek yokP3 e bakıyorlar dimi
Canım kan şekerin falan düşmesin diye yanına al bir şeylerHepimiz kaptaniz
Ben yarın 1-2 gibi ancak kilo bildirimi yaparim, okula ac giderim erken yiyemiyorum. Gelince de yemekten once bildiririm
Bekliyorum bakaklimda
Canım zaten amacım ve aldığım eğitim o yönde inşallahBen her ne kadar bazi doktorlar cok ilac yazıyor diye sevmesem de kendini gelistirip kolaya kacmayan doktorlari cok sevmisimdir. Sen de cok ilac yazma e mi
Seni cok sevdim ben
Bu sene çalışmamış tim 65-71 arası dağılıyor puanlarim bundan sonra hepsine girerim inşallah YDS de sonbahar geçmişte e -YDS ne oluyorO belli olmaz , kurumdan kuruma degisir. O yuzden tum sinavlara girmen gerekiyor. Ben mesela sgk nin sinavina girememistim cunku muhasebe agirlikli bir puan turunden aldilar 38 miydi neydi. Ama benim kurumum p8 ile almisti sanirim. Ingilizce agirlikli puan turu. Yapamam die dusunme 1 tane bile isaretlesen puanin olusur. Onemli olan puanin olusmasi. Ve tek yil cift yil farketmiyor. Cift yillari beklemene gerek yok
1000 kaloriye az kalmışEki Görüntüle 2184997 Bugün böyle.
Hızınıza yetişemedim yav. Muhabbet ne güzelmiş. :)
Göğüs, bel, basen, kol, gobek.Bebesi iyi çok şükür sıkıntı yok. Aksamdan alayım nereleri ölçeceğiz şimdi?
E- yds sadece ankarada oluyordu bildigim kadariyla ama degistimi bilmiyorum.Bu sene çalışmamış tim 65-71 arası dağılıyor puanlarim bundan sonra hepsine girerim inşallah YDS de sonbahar geçmişte e -YDS ne oluyor
Himmm iyiymis o zamanCanim bakanliklarda, tum kurumlarin genel merkezlerinde genellikle ankarada uzmanlik kadrosu vardir. Biraz daha kariyerli bir memurluk gibi. Uzman yardimcisi olarak aliniyorsun yine kpss ile. Merkezi atamayla degil ama kurumlarin kendi actigi sinavlara basvurarak. 3 sene sonra tez yazip, ing sartini saglayip ve kurumun kendi icindeki sinavini gecip uzman oluyorsun. Basaramazsan duz memur oluyorsun. Boyle bir kadro :)
Cidden oyle, kisa tombik ogretmenler zayifliyorO da rehber ogretmeniydi. Boylar yakin, meslekler yakinbasliga yazsak anca bu kadar olurdu
AynenGerçekten Yaa
Gelecek sefer inşallah bu grup devam edersek topik adı belli oldu
Su 3 litre.Muhabbet hep güzel canım gel gel
Canım spor yok mu? Sen yapıyprdum sanki
Su?
Ben akşamı beğenmedim
Pilav pirinç sanırım
Kaç kaşıktı
Kaşar da umarım çok değildir bir dilim falandır
Genel olarak ise güzel :)
Ben de Adıyaman'daDeğilim canım Sivas da ücra bir yerdeyiz