Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Çok geçmiş olsun canım
Verirsin inşallah

Demek ki bölgesel çalışmalara ihtiyacın var :super:
Sağol canım evet bölgesel çalışmam lazımmış, göbek icin korse sipariş ettim gelsin hemen kullanmaya baslicam güya faydası görülüyormuş bakalım. Ama kollar ah o kollar...
Oyleyse sen de ogretmensin sanırım, yarin seminerler basliyor :KK66:
Cabuk vermedim aslinda cok zamanimi aldi, gelen gidenden, benim gitmelerimden falan☺️
Ben de 4 ay kadar emzirdim zar zor, emmedi :KK43:
Kizim 1.5 yasina kadar emmisti ama oglani emziremedim bir türlü. Sağlık olsun.. göbeğin icin erken diyebiliriz daha :KK66: ama kollar zor gidiyor yani benim de hala istedigim gibi degil
evet öğretmenim, sor zamanlar geçirdim lohusalikta, dört ay zor emdi o da birinci Aydan sonra mama destekli. Dediğin gibi, saglik olsun.

Polikistikover sendromunda hep ideal kiloda yada altında olmak gerekiyor ki etkilerini azaltalim o yüzden evet 62 felan ideal oluyorum ama 58 hamile kalmadan hedefim Rabbim nasip eder de hamile kalırsam alacağım kilolar öncesi verebildiğim kadar vermem lazim:KK6:
Harikasın, vereceğiz hep beraber ins:KK66:

Atanirsin insallah canim sen de :KK66:
9 kişilik minnak grubumuzun 6 tanesini öğretmenler oluşturuyor ☺️
Bi tane doktorumuz, bi tane de ne is yaptığını henüz bilmedigim bir memurumuz, bir de muhendisimiz var ☺️
Ameliyatin da zormus canim, tupler acilip kist alindigina goreeee istedigin istedigin kiloya da inince gelsinnn bebisss insallah❤️
Ben de aslinda eski matematik ogretmeniyim 3-4 yil dershanede calistim. Ne is yaptigini henuz bilmedigim memur :KK70: uzman yardimcisiyim duz memur deyip geciyorum :oops:

Sağol canım evet bölgesel çalışmam lazımmış, göbek icin korse sipariş ettim gelsin hemen kullanmaya baslicam güya faydası görülüyormuş bakalım. Ama kollar ah o kollar...

evet öğretmenim, sor zamanlar geçirdim lohusalikta, dört ay zor emdi o da birinci Aydan sonra mama destekli. Dediğin gibi, saglik olsun.
Amiiin canım

Bebeklerde süt çok önemli
Ama işte her şeyden etkileniyor
Umarım çocuğun çok sağlıklıdır ♥️

Canım yarın ölçü al
İnceldiğini gördükçe çok motive olacaksın ♥️

Ben de aslinda eski matematik ogretmeniyim 3-4 yil dershanede calistim. Ne is yaptigini henuz bilmedigim memur :KK70: uzman yardimcisiyim duz memur deyip geciyorum :oops:
Canım memurluğa nasıl gectin acaba? Bende kadro olmayınca başka şeyler düşünüyorum da

X