Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Çok geçmiş olsun canım
Verirsin inşallah

Demek ki bölgesel çalışmalara ihtiyacın var :super:
Sağol canım evet bölgesel çalışmam lazımmış, göbek icin korse sipariş ettim gelsin hemen kullanmaya baslicam güya faydası görülüyormuş bakalım. Ama kollar ah o kollar...
Oyleyse sen de ogretmensin sanırım, yarin seminerler basliyor :KK66:
Cabuk vermedim aslinda cok zamanimi aldi, gelen gidenden, benim gitmelerimden falan☺️
Ben de 4 ay kadar emzirdim zar zor, emmedi :KK43:
Kizim 1.5 yasina kadar emmisti ama oglani emziremedim bir türlü. Sağlık olsun.. göbeğin icin erken diyebiliriz daha :KK66: ama kollar zor gidiyor yani benim de hala istedigim gibi degil
evet öğretmenim, sor zamanlar geçirdim lohusalikta, dört ay zor emdi o da birinci Aydan sonra mama destekli. Dediğin gibi, saglik olsun.

Polikistikover sendromunda hep ideal kiloda yada altında olmak gerekiyor ki etkilerini azaltalim o yüzden evet 62 felan ideal oluyorum ama 58 hamile kalmadan hedefim Rabbim nasip eder de hamile kalırsam alacağım kilolar öncesi verebildiğim kadar vermem lazim:KK6:
Harikasın, vereceğiz hep beraber ins;)

Aslında bu ara 62 ydim iyi hissediyordum ama basenlerim sikintiydi bölgesel olarak gitmesi için sporuma dikkat edeceğim inşallah
Canım basen hatta tüm vücut için ip güzel etkili
Tavsiye ederim

Atanirsin insallah canim sen de :KK66:
9 kişilik minnak grubumuzun 6 tanesini öğretmenler oluşturuyor ☺️
Bi tane doktorumuz, bi tane de ne is yaptığını henüz bilmedigim bir memurumuz, bir de muhendisimiz var ☺️
Ameliyatin da zormus canim, tupler acilip kist alindigina goreeee istedigin istedigin kiloya da inince gelsinnn bebisss insallah❤️
Ben de aslinda eski matematik ogretmeniyim 3-4 yil dershanede calistim. Ne is yaptigini henuz bilmedigim memur :KK70: uzman yardimcisiyim duz memur deyip geciyorum :oops:

Sağol canım evet bölgesel çalışmam lazımmış, göbek icin korse sipariş ettim gelsin hemen kullanmaya baslicam güya faydası görülüyormuş bakalım. Ama kollar ah o kollar...

evet öğretmenim, sor zamanlar geçirdim lohusalikta, dört ay zor emdi o da birinci Aydan sonra mama destekli. Dediğin gibi, saglik olsun.
Amiiin canım

Bebeklerde süt çok önemli
Ama işte her şeyden etkileniyor
Umarım çocuğun çok sağlıklıdır ♥️

Canım yarın ölçü al
İnceldiğini gördükçe çok motive olacaksın ♥️

Hosbulduk canim sağol hepimizinkini insallah. 16.5 kilo aldım 37+1 de doğurdum. İlk ay on kilo gitti sonrasında 4 falan daha verdim ama gerisi gitmiyor arkadaş gitmiyorrr...
Ilk ay 10 kilo cok iyi gitmis, neredeyse tamamini vermissin ama hamile kaldiginda da zayif olmak istiyorsun heralde

İşte hamilelik düşününce ve Suan adet gelmediği için atlama zıplama hareketleri zor bana biraz yürüyüş egzersiz ve Leslie bunlara odaklanacagim
Çok iyi düşünmüşsün canım
Haklısın öyle yap

Mezura da almaya calis canim bu hafta ici en azindan cunku aylık olcu alicaz :KK66:
Tamam canım bakacagim almaya çalışacagim ben biraz ücra bir yerdeyim de ayda bir felan genel alisveris için çıkıyoruz yarın çıkacağız almaya çalışacağım

Hosbulduk canim sağol hepimizinkini insallah. 16.5 kilo aldım 37+1 de doğurdum. İlk ay on kilo gitti sonrasında 4 falan daha verdim ama gerisi gitmiyor arkadaş gitmiyorrr...
Ya maşallah sana ne güzel vermişsin

Ben inanıyorum 1Ocak ta yeni yılın fit kızı olacağız :D

Ben de aslinda eski matematik ogretmeniyim 3-4 yil dershanede calistim. Ne is yaptigini henuz bilmedigim memur :KK70: uzman yardimcisiyim duz memur deyip geciyorum :oops:
Canım memurluğa nasıl gectin acaba? Bende kadro olmayınca başka şeyler düşünüyorum da

Back
X