- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Bu gidisle yamacima yamacima geliyorsun kuzucumÜhüüübildirimler kovalasın beni 55 olmuşum reflüe olacağım ama bu rejiden değil pis boğazımdan sabah 7 akşam 9 sürekli hareketliyim yoksa daha fazla olurdu sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gidisle yamacima yamacima geliyorsun kuzucumÜhüüübildirimler kovalasın beni 55 olmuşum reflüe olacağım ama bu rejiden değil pis boğazımdan sabah 7 akşam 9 sürekli hareketliyim yoksa daha fazla olurdu sanırım
Cok hafif cok güzelBugunun menusu minyonlar
Sabah: 3 yumurtadan menemen, 1 seftali 440cal
Aksam: 1 buyuk parca biftek 500cal
Ara: kaju 50cal
Toplam : 1000 kalori
Spor: 2 saat yavas dans
Günaydın canım, kahve kokularını özledimGünaydın misyonlar, :)
Günaydın canım. Gel gel, burasi olmayınca ipin ucu kaçıyor gerçekten.Kızlar günaydınBundan sonra biraz daha düzene girdim gibi, daha kolay girerim inşallah cgdmk
Günaydın canim, ilk etapta bakınca cok goze batan bisey yok gibi ama bence ya pilav olmasaydi ya da aksamki ekmek.günaydın kızlar
pazartesi menüm
kahvaltı........15 zeytin,1 salatalık
öğle...............1,5 kepçe etli kurufasulye,2 kaşık pirinç pilavı,1 kase yoğurt
ara.............. 1 sade türk kahvesi
ara...............yarım avuç kadar fıstk
akşam..........1 porsiyon zeytinyağlı börülce,1 dilim ke.ekmek,2 bardak ayran
günlük 1 dilim ekmek hakkım araya gitmesin dedimGünaydın canim, ilk etapta bakınca cok goze batan bisey yok gibi ama bence ya pilav olmasaydi ya da aksamki ekmek.
Gunaydin canim , o kahvalti yetti mi sana yagünaydın kızlar
pazartesi menüm
kahvaltı........15 zeytin,1 salatalık
öğle...............1,5 kepçe etli kurufasulye,2 kaşık pirinç pilavı,1 kase yoğurt
ara.............. 1 sade türk kahvesi
ara...............yarım avuç kadar fıstk
akşam..........1 porsiyon zeytinyağlı börülce,1 dilim ke.ekmek,2 bardak ayran
yok yetmedi.öğle yemeğine sürünerek gittim.elim ayağım boşaldı.ara yapsaydım iyiydiGunaydin canim , o kahvalti yetti mi sana ya
Walla kiskandim boyle birsey yok helal olsun. Umarim hep boyle devam eder, masallah :)Eki Görüntüle 2194093 Dün sabah 60idim. Pzt sabahlarını sevmiyom artık
Cirkin ayaklarımın kusuruna bakmayın canlarim
cgdmk
azcik zaten, ben duser bayilirdim kesin.@cgdmk le bakis acimizin farkliligi da super yalniz, benim gozume kahvalti takildi onun ekmek. Tam bir ekmek dusmani, 1 dilime bile tahammulu yokyok yetmedi.öğle yemeğine sürünerek gittim.elim ayağım boşaldı.ara yapsaydım iyiydi
Aslında söyle oluyor, pzt ben sabahciyim dersim çok erken başlıyor. 5.30da kalkıyorum ama metabolizma hala uyuyor doğal olarak tartıda fazla çıkıyorum. Ama diğer sabahlar daha insancil bi saatte kalktığım icin WC vb isler hallolmuş oluyor tartı az çıkıyor. Tartı günümüz pzt ama benim icin asıl Salı sabahı önemli:) hepimiz hep beraber zayıflayacağız ins yılmak yokWalla kiskandim boyle birsey yok helal olsun. Umarim hep boyle devam eder, masallah :)
Pilav varken 1 dilim ekmek yoookkkgünlük 1 dilim ekmek hakkım araya gitmesin dedim
Genel olarak böyle bi durumun varsa psikolojik olarak, senin bildirimlerini salı alabilirim istersen. Dunkunu degil bugunkunu sayarimEki Görüntüle 2194093 Dün sabah 60idim. Pzt sabahlarını sevmiyom artık
Cirkin ayaklarımın kusuruna bakmayın canlarim
cgdmk
65 puanla 1 puan kaybettimemeğine sağlık verano
azcik zaten, ben duser bayilirdim kesin.@cgdmk le bakis acimizin farkliligi da super yalniz, benim gozume kahvalti takildi onun ekmek. Tam bir ekmek dusmani, 1 dilime bile tahammulu yok
İcindeki kremanin diyet üzerine olumsuz etkisi olduğunu biliyorum canımBen dünkü menümü yazmamışım, sabah 1 haslanmis yumurta bir avuç içi çiğ kuruyemiş
Öğle bir avuc içi çiğ kuruyemiş
Akşam yemeğimi dört gibi yedim tavuk dünyası tavuk salata neyse de makarnası da var
Gün içerisinde içtiğim ikisi bir arada kahvelerin etkisi oluyor mudur acep bilen var mi?