Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Onemli deil canim, musait oldugun bir zamanda alirsin. Kac kiloymussun? Son hedefini ve istersen bu haftaki hedefini de soyleyebilirsin. Haftalik hedefimiz tutarsa + 2 puan kazaniyoruz
62.5 çıktım sabah. Son hedefim 50 kilo. bu haftalık hedefim 62 olsun bakalim boyum da 1.60. Listeyi sen mi düzenliyorsun verano ?

62.5 çıktım sabah. Son hedefim 50 kilo. bu haftalık hedefim 62 olsun bakalim boyum da 1.60. Listeyi sen mi düzenliyorsun verano ?
cgdmk duzenliyor canim, ben spor listesini duzenliyorum. Eger spor yapiyorsan suresi ve turu ile beni etiketleyebilirsin :) cogumuzun kilosu da bu civarda, bu hafta ben ucundan 59 u gordum darisi sana :)

Gel canim gel , onunu almassak isik hiziyla artiyor. Gram gtam veriyoz, kilo kilo aliyoruz nasil isseTekrar basladim ben de yogaya sokolacim, youtube da bilek baskisi olmayan videolar var. Sabahlari yoga , yatmadan pilates yapmaya calisiom simdilik
verano sana ne dicem bak, disari ciktigimda yiycek ucuz biseyler bulamiyinca hamburger yiyorum diyosun ya, panda expressi denedin mi hic? ben oglen yemeklerini ordan yiyorum sik sik. hem ucuz hem saglikli, haslanmis sebze, izgara et falan var.

verano sana ne dicem bak, disari ciktigimda yiycek ucuz biseyler bulamiyinca hamburger yiyorum diyosun ya, panda expressi denedin mi hic? ben oglen yemeklerini ordan yiyorum sik sik. hem ucuz hem saglikli, haslanmis sebze, izgara et falan var.
Burasi boston canim, ayip ediosun burda ucu birsey olur mu hicorda ne kadar bilmiorum ama marketlerde hazir yemeklerin lb' si 11 dolar civari

Menüm
Sabah: yağsız tost
Yeşil çay

Ara: 1 bardak tarçınlı süt

Öğlen: 1 kase yogurtlu çorba
Salata

Ara: şekersiz kahve
3 hurma
2 ceviz

Akşam: 4 köfte
Marul salata
3 kaşık patlıcan oturtma

Son: 2 mandalina

panda express zincir ama ya, san fransisco ve arizonadaki subelerinin fiyatlari arasinda 1-2 dolar falan var. ondan dedim orda da ucuzdur heralde diye.
Simdi baktim 3 tane var , chinese fast food chain dio ama aynisi mi? Bi denerim sokolam :) Genelde disari hazirlayip goturuyorum ama bazen denk gelmio

Bugunun menusu minyonlar

Sabah: 3 yumurtadan menemen, 1 seftali 440cal
Aksam: 1 buyuk parca biftek 500cal
Ara: kaju 50cal
Toplam : 1000 kalori

Spor: 2 saat yavas dans

Simdi baktim 3 tane var , chinese fast food chain dio ama aynisi mi? Bi denerim sokolam :) Genelde disari hazirlayip goturuyorum ama bazen denk gelmio
evet evet chinese, ama cok oyle etnik degil daha bi amerikanlasmis:) bowl alabilirsin mesela haslanmis sebze ve teriyaki tavuklu, 7$ falan ve kalorisi de 400 civari bisey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…