- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.731
62.5 çıktım sabah. Son hedefim 50 kilo. bu haftalık hedefim 62 olsun bakalim boyum da 1.60. Listeyi sen mi düzenliyorsun verano ?Onemli deil canim, musait oldugun bir zamanda alirsin. Kac kiloymussun? Son hedefini ve istersen bu haftaki hedefini de soyleyebilirsin. Haftalik hedefimiz tutarsa + 2 puan kazaniyoruz
Ühüüü
62.5 çıktım sabah. Son hedefim 50 kilo. bu haftalık hedefim 62 olsun bakalim boyum da 1.60. Listeyi sen mi düzenliyorsun verano ?
verano sana ne dicem bak, disari ciktigimda yiycek ucuz biseyler bulamiyinca hamburger yiyorum diyosun ya, panda expressi denedin mi hic? ben oglen yemeklerini ordan yiyorum sik sik. hem ucuz hem saglikli, haslanmis sebze, izgara et falan var.Gel canim gel , onunu almassak isik hiziyla artiyor. Gram gtam veriyoz, kilo kilo aliyoruz nasil isseTekrar basladim ben de yogaya sokolacim, youtube da bilek baskisi olmayan videolar var. Sabahlari yoga , yatmadan pilates yapmaya calisiom simdilik
Burasi boston canim, ayip ediosun burda ucu birsey olur mu hicverano sana ne dicem bak, disari ciktigimda yiycek ucuz biseyler bulamiyinca hamburger yiyorum diyosun ya, panda expressi denedin mi hic? ben oglen yemeklerini ordan yiyorum sik sik. hem ucuz hem saglikli, haslanmis sebze, izgara et falan var.
Kacamak hiç olmadı canımsarraf canım geçen hafta kilom sabit yazmissin yani 86.7den hesaplıyorum. 12 puan ediyor. 2 kaçamağın yoktu dimi
Burasi boston canim, ayip ediosun burda ucu birsey olur mu hicorda ne kadar bilmiorum ama marketlerde hazir yemeklerin lb' si 11 dolar civari
Simdi baktim 3 tane var , chinese fast food chain dio ama aynisi mi? Bi denerim sokolam :) Genelde disari hazirlayip goturuyorum ama bazen denk gelmiopanda express zincir ama ya, san fransisco ve arizonadaki subelerinin fiyatlari arasinda 1-2 dolar falan var. ondan dedim orda da ucuzdur heralde diye.
Dansa gitmekten vazgectim, 1000 ip ve 1 saat pilates.Bugunun menusu minyonlar
Sabah: 3 yumurtadan menemen, 1 seftali 440cal
Aksam: 1 buyuk parca biftek 500cal
Ara: kaju 50cal
Toplam : 1000 kalori
Spor: 2 saat yavas dans
evet evet chinese, ama cok oyle etnik degil daha bi amerikanlasmis:) bowl alabilirsin mesela haslanmis sebze ve teriyaki tavuklu, 7$ falan ve kalorisi de 400 civari bisey:)Simdi baktim 3 tane var , chinese fast food chain dio ama aynisi mi? Bi denerim sokolam :) Genelde disari hazirlayip goturuyorum ama bazen denk gelmio
Şokola dönmüşsün sahalara.. hoşgeldin.. senin fazlan olduğuna inanmam ben.spor sonrasi karpuz peyniri attim, yerine aksam yemegine tarhana corbasi ekledim. aksam yemegi acayip sisirdi ama yogada patlicam zannettim
Supermis walla denerim ben bunu kesin, saol canimevet evet chinese, ama cok oyle etnik degil daha bi amerikanlasmis:) bowl alabilirsin mesela haslanmis sebze ve teriyaki tavuklu, 7$ falan ve kalorisi de 400 civari bisey:)
emeğine sağlık veranocgdmk spor puanlarimiz hazir canim
1.La Que Sabe 3230 puan
2.Verano_porteno 2710 puan
3.SUHAN 1965 puan
4.cgdmk 1900 puan
5. @kolera88 1740 puan
6.hussuk 800 puan
7.clarke34 630 puan