- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Umutlarım o yönde :))Regl etkisidir o, olunca fazlasiyla gider
Çok ütopik pazartesi için. Hedefe 57.500 diyelim bence.Oyleyse hedefe yazıyorum
Son iki gun guzel beslendim onun etkisi oldu, darisi haftaya. Sen de guzel verdin koleracim senin kilonda yarim kilo cok buyuk basariOoo harikasın.. çok iyi vermişsin
Gel sokola gel, kac oldun beybi? Cok vaktin olmuyor ama menu bildirimi icin ugra en azindan. Dikkat etmis olursun :)mutlu haftalar kizlaaar:) ben tartida son zamanlarda hep arti goruyorum sinirim bozuldu dikkat etmeye baslicam sanirim artik
Alla alla ne kadar surede aldin , bide az kestim derken ne yaptin mesela ? Neden gitmedi ki?Az bile kesince veremedim bu ara anlamadım ztn aniden aldım,78 filandım..Dedim az yiyim gidet gitmedi sinirlendim,kan tahlilimde temiz cıktı..
Yaptım cuma bitti -800 ile, hsonu dikkat etmeyince epey aldım geri, bu vermis halimSen isveç yapmamış mıydın canım?
Cok iyi vermissinGunaydinnn minyonlar
Gecen ptsi: 61
Bu ptsi: 59.8
Fark: 1.2
3 kacamagim var -1, hedefim tuttu +2 toplam 21. Haftaya hedefim 58.9cgdmk
Spor puanlariyla geliyorum
Buraya gelmediğinden hepmutlu haftalar kizlaaar:) ben tartida son zamanlarda hep arti goruyorum sinirim bozuldu dikkat etmeye baslicam sanirim artik
Ben de iyi hirslandigini düşünmüştümÇok ütopik pazartesi için. Hedefe 57.500 diyelim bence.
Ya diyetisyenin verdigi seyi yaptım acıkcası oynamadı tartı sinirlendim ama 3 gün yani..sabırsızım..yani yaz ortası 78 dim ne ara 80 olmusum ne ara devamı gelmiş anlamadım.Sinirsel ve strese baglı olabiilir ve de ne yedigimin farkında olmayabilirim. Disiplinli sıkı bi diyetle once midemi kucultucem sonra portakal ve ymurtanın agırlıklı oldugu b diyrt var onu denemek istiyorum o da biraz isvec diyeti gibi,üstüne ayran ve patates diyetleri gibi midemi şaşırtacak diyetleri denicem,aralarda normal saglıklı tencere yemekleri yedigim gunlerde olabilir..Alla alla ne kadar surede aldin , bide az kestim derken ne yaptin mesela ? Neden gitmedi ki?
Canim bu salak telden atamiyorum ebru salli 21 gunde yaglarinizdan kurtulun yaz youtube ' a 1saat 28 dk olan en basta geliyor. Ama dedigim gibi ben bazi seyleri atliyorum. Buyuk topla yapilan zor hareketler var mesela onlari atliyorum
Alla alla ne kadar surede aldin , bide az kestim derken ne yaptin mesela ? Neden gitmedi ki?
Buraya gelmediğinden hep
Gel canim gel , onunu almassak isik hiziyla artiyor. Gram gtam veriyoz, kilo kilo aliyoruz nasil isseevet geliyim bari. 60.5 falandi en son verano ya, sinir oldum 59dum bir iki hafta once. cok da yemiyorum ama yazin daha aktiftim ondan bence hepbugunku menuyu su sekilde planladim
Oglen: izgara tavuk, haslanmis sebze, mantar sote
Aksam: sebzeli et sote (ustunde de besamel sos var), zeytinyagli salata
Spor sonrasi: 2 dilim karpuz, 2 kk peynir
Toplam: 1700 kalori
Spor: 1 saat power yoga
Spordan sonra biraz gec oluyo ama acikiyorum genelde, o yuzden karpuzla peyniri yerim kesin
Ya diyetisyenin verdigi seyi yaptım acıkcası oynamadı tartı sinirlendim ama 3 gün yani..sabırsızım..yani yaz ortası 78 dim ne ara 80 olmusum ne ara devamı gelmiş anlamadım.Sinirsel ve strese baglı olabiilir ve de ne yedigimin farkında olmayabilirim. Disiplinli sıkı bi diyetle once midemi kucultucem sonra portakal ve ymurtanın agırlıklı oldugu b diyrt var onu denemek istiyorum o da biraz isvec diyeti gibi,üstüne ayran ve patates diyetleri gibi midemi şaşırtacak diyetleri denicem,aralarda normal saglıklı tencere yemekleri yedigim gunlerde olabilir..
Haklısın belki de oyle yaparım bakim bi isveci bitirebilecek miyim,portakallı diyeti bulup linkini atacagımcgdmk cigimiz isvec yapti bu hafta. Digerlerini denemedim ama hepsini ard arda yapmak bana cok mantikli gelmedi. Karatay usulu beslenip her ay bir tanesini araya sokabilirsin mesela. Benimki sadece oneri tabi, sen nasil istersen o sekilde yap :) bir de su portakalli olani merak ettim o nasil birseey?
Yok vazgeçmedim de birkaç gündür çok yoğunum. Bugün sabah tartılmıştım aslında ama ölçülerimi almadımsimonskitty nerelerdesin ? Vazgecmedin umarim, gel bak bugun kilo bildirimimiz seni de alalim listeye.
Saol canim, bu listeyle eski gruptan bi arkadas duraklamadan kurtuldugunu soylemisti. Aklimizda olsun ozellikle 2 gunluk olani bu haftasonu deneyebilirim.
Onemli deil canim, musait oldugun bir zamanda alirsin. Kac kiloymussun? Son hedefini ve istersen bu haftaki hedefini de soyleyebilirsin. Haftalik hedefimiz tutarsa + 2 puan kazaniyoruzYok vazgeçmedim de birkaç gündür çok yoğunum. Bugün sabah tartılmıştım aslında ama ölçülerimi almadım