- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Kacamaklardan 1 puan dusuluyor canim.Selam kızlar
Geçen hafta: 55.9
Bu hafta: 55.4
Ama -2 yapalım. Kaçamaklarım oldu cgdmk
Haftaya hedefim 55
500 cok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacamaklardan 1 puan dusuluyor canim.Selam kızlar
Geçen hafta: 55.9
Bu hafta: 55.4
Ama -2 yapalım. Kaçamaklarım oldu cgdmk
Haftaya hedefim 55
Cok iyiSelam kızlar kilom..
Geçen hafta: 86.8
Bu hafta: 85.7
Fark: 1.1
Yüzde: 13
Regl zamanıma denk gelmese belki daha fazla giderdi
Oyleyse hedefe yazıyorumEdebilirim bence. Eksilmiş olmalıyım. 500'u hiç takmıyorum o yüzden. Bu haftadan sonra 56.900 benimdir :))
Hoşgeldin canim, listeye alıyorum o zaman seni de boyunu yazar mısınSElam, isveç diyetini daha önce denemiştim ve 6-7 kilo gibi vermistim bugun ona basladım, gerci o zaman 58 kiloydum 24 yaşındaydım şuan 82,7 ve 36 yasında bi anneyim..İnşallah 58 oldugum kiloma donerim yani 60 bile yeter aslında cok kotuyum.
Cok iyihaftasonu yeğenimizin doğum günü vardı
bir dilim pasta da mı yemiyeakk
akşam tavuk suyuna çorba yedim sadece
dengelediğimi düşünüyorum
Canım ben spor yapmıyorum diyebilirim
cgdmk
geçen ptesi kilo 55,3
Bugün 54,9
ucundan kıyısından 54 leri gördüm
önümüzdeki ptesi için hedefim 54,4
İyi kosturmussun o zamanKız yok ben o gillerden değilim keşke olsam yedim ama çok koşturdum bu hftasonu diyorum yakmisimdir normal biz bu hafta ölçüm yapacagiz bir de, değil mi?
160 cmHoşgeldin canim, listeye alıyorum o zaman seni de boyunu yazar mısın
Regl etkisidir o, olunca fazlasiyla giderGünaydın.
58.400'le merhaba. Halen regl olmadım. 3 gün gecikti. +500 yazılsın hanemize.
Kambu mantari cayi dedigin kambucha mi? Burada da cok icilio denemedim hic, kendin mi yapiosum?Bence benimki koşturmaktan gidiyo ayni anda bir çok şeyi deniyorum; aç karnına kombu mantarı cayı içiyorum önce, hergun mecburi yürüyüşüm var en az 1km, korse kullanıyorum o acayip inceltti karın bölgemi bir de çabuk doymami sagliyo sıktığı icin, e bebek var üstüne ev işi, hepsi birleşince hangisi fayda ediyor da veriyorum bilemiyorum.
Uzulme canim hepimiz ayni durumdayiz, napalim verecehiz bir sekilde. Ilk baslarda hizli hizli gider. Isveci duraksamada fln yapsan daha mi iyi olurdu. Yani suan zaten az bile kessen kilo vereceksin, daha hafif baslayabilirdinSElam, isveç diyetini daha önce denemiştim ve 6-7 kilo gibi vermistim bugun ona basladım, gerci o zaman 58 kiloydum 24 yaşındaydım şuan 82,7 ve 36 yasında bi anneyim..İnşallah 58 oldugum kiloma donerim yani 60 bile yeter aslında cok kotuyum.
Sen isveç yapmamış mıydın canım?Kilom gecen hafta 59.0
Bu hafta 58.9
100cik olsun bu da yeter
2 puandan 1i kacamaklara gitti..
Ooo harikasın.. çok iyi vermişsinGunaydinnn minyonlar
Gecen ptsi: 61
Bu ptsi: 59.8
Fark: 1.2
3 kacamagim var -1, hedefim tuttu +2 toplam 21. Haftaya hedefim 58.9 cgdmk
Spor puanlariyla geliyorum
Az bile kesince veremedim bu ara anlamadım ztn aniden aldım,78 filandım..Dedim az yiyim gidet gitmedi sinirlendim,kan tahlilimde temiz cıktı..Uzulme canim hepimiz ayni durumdayiz, napalim verecehiz bir sekilde. Ilk baslarda hizli hizli gider. Isveci duraksamada fln yapsan daha mi iyi olurdu. Yani suan zaten az bile kessen kilo vereceksin, daha hafif baslayabilirdin