Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

SElam, isveç diyetini daha önce denemiştim ve 6-7 kilo gibi vermistim bugun ona basladım, gerci o zaman 58 kiloydum 24 yaşındaydım:110: şuan 82,7 ve 36 yasında bi anneyim..İnşallah 58 oldugum kiloma donerim yani 60 bile yeter aslında cok kotuyum.
Hoşgeldin canim, listeye alıyorum o zaman seni de :KK66: boyunu yazar mısın

:duduk: haftasonu yeğenimizin doğum günü vardı
bir dilim pasta da mı yemiyeakk :deli:
akşam tavuk suyuna çorba yedim sadece
dengelediğimi düşünüyorum :KK51:

Canım ben spor yapmıyorum diyebilirim:eek:

cgdmk cgdmk
geçen ptesi kilo 55,3
Bugün 54,9
ucundan kıyısından 54 leri gördüm

önümüzdeki ptesi için hedefim 54,4En Büyük TÜRKİYE
Cok iyi :KK66:

herkese merhabalar
geçen hafta:68
bu hafta :67,8
fark :0,2
hedefim 67,5 cgdmk cgdmk
3 kaçamağım var (ekmek) puan hesaplamam doğrumudur bilemedim.

spor bu hafta düzenli yapamadım yaptıklarımı not alamadım .genel olarak
9000 adım
3 saat ağır ev işi
30 dakika egzersiz Verano_porteno Verano_porteno

Bence benimki koşturmaktan gidiyo:KK43: ayni anda bir çok şeyi deniyorum; aç karnına kombu mantarı cayı içiyorum önce, hergun mecburi yürüyüşüm var en az 1km, korse kullanıyorum o acayip inceltti karın bölgemi bir de çabuk doymami sagliyo sıktığı icin, e bebek var üstüne ev işi, hepsi birleşince hangisi fayda ediyor da veriyorum bilemiyorum.
Kambu mantari cayi dedigin kambucha mi? Burada da cok icilio denemedim hic, kendin mi yapiosum?

SElam, isveç diyetini daha önce denemiştim ve 6-7 kilo gibi vermistim bugun ona basladım, gerci o zaman 58 kiloydum 24 yaşındaydım:110: şuan 82,7 ve 36 yasında bi anneyim..İnşallah 58 oldugum kiloma donerim yani 60 bile yeter aslında cok kotuyum.
Uzulme canim hepimiz ayni durumdayiz, napalim verecehiz bir sekilde. Ilk baslarda hizli hizli gider. Isveci duraksamada fln yapsan daha mi iyi olurdu. Yani suan zaten az bile kessen kilo vereceksin, daha hafif baslayabilirdin:KK66:

Uzulme canim hepimiz ayni durumdayiz, napalim verecehiz bir sekilde. Ilk baslarda hizli hizli gider. Isveci duraksamada fln yapsan daha mi iyi olurdu. Yani suan zaten az bile kessen kilo vereceksin, daha hafif baslayabilirdin:KK66:
Az bile kesince veremedim bu ara anlamadım ztn aniden aldım,78 filandım..Dedim az yiyim gidet gitmedi sinirlendim,kan tahlilimde temiz cıktı..

X