Bu iyiymiş ya. Ben de yapabilirim bunu aslında.. güzel fikir olduMenüm..
Sabah: 1 fincan sütlü kahve
3 hurma
10 fındık
Ara: yeşil çay
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası
Yoğurt
1 galeta
Ara: şekersiz kahve
3 hurma
3 ceviz
Akşam: 1 kase tarhana
Cacık
1 galeta
Birazdan süt ve mandalina
Kızlar bu çorba diyeti haftada 2 gun yapıcam doktorum yazdı..
Sağol canımTebrikler canım. Süpersin.
Lahmacunu aslında erken saatte yeseydin olurduBugün çok tuhaf bi menü oldu.
08:00 1 elma
11:00 2 hurma, bir avuç çiğ kuruyemiş
15:00 kk beyaz peynir, 1 dlm ekmek, salata
Akşama kadar çok güzeldi, bişe yemeyedebilirdim. Ama eşim illa bir şeyler yiyelim dedi.
20:00 Ben de 1 lahmacun ve ayran
Vücut hep aynı şeylere alışmasın şaşırsınki kilo verimin durmasın dedi..Daha önce bi corba diyeti denemistim denemistim ama bu da degisikmis. Sonucu merak ettim
Memnun canım 1.600 gr yağdan gitmiş duraksama olmasın diye haftanın 2 günü çorba diyeti..şimdilik kaçamaksız gidiyorum bakalım..sarraf bu arada diyetisyenin memnun mu senden? Korkusu var diyordun. Çok güzel gidiyorsun ama hiç eksiksiz galiba..
Dogru tabiVücut hep aynı şeylere alışmasın şaşırsınki kilo verimin durmasın dedi..
GünaydınGunaydiiin gensler. :)
Evet :)Günaydın
Hosgeldin, ban yemissin
Bdv de mi
Aslinda abarti değil de aksam 2 dilim ekmek fazla olmus, fistik kavrulmus muyduKizlar bugun menu yazmamisim hemen yazayim
Sabah: 2 haslama yumurta, 15 tane fln zeytin bol limonlu
Ara: 2 avuc fistik
Ogle: 300 gr kadar biftek, sarimsakli yogurt yaninda
Aksam: 2 dilim ekmekle yapilmis1 tabak soslu iskender
Bugun biraz abarttim 1 puanimi silebilirisncgdmk cim adet olucam cok istahliyim. Kendime ceki duzen vermem lazim
Bilgisayarda canim eve gecince soylerim :)Verano_porteno ben en son hangi gun spor bildirimi yaptim? Sanki bir kac gun yazmadım. Onları da ekleyeyim
Evet kavrulmus, ilginc bir sekilde tartida fazla cikmadim zaten. Degisik :)Aslinda abarti değil de aksam 2 dilim ekmek fazla olmus, fistik kavrulmus muydu