Off di mi? Bizim telaşemiz bitmiyor bu konuda. Şu topiği açsak iyi olacak galiba. Okulda vaktim olmuyor. Olsa çok iyi olacak açacağım bi topik de.Sagol canim.Pazar günleri is guc, camasir muhabbetleri oluyor klâsik
Sen nasılsın
vakit bulunca ac da evleri bi düzene sokalımOff di mi? Bizim telaşemiz bitmiyor bu konuda. Şu topiği açsak iyi olacak galiba. Okulda vaktim olmuyor. Olsa çok iyi olacak açacağım bi topik de.
Tatlim en son sali nobetciymissin 5000 adim demissin, baska gormedim arada kaynamadiysaVeranocum benim en son hangi gun spor yaptigima bakabilir misin? Yarin puanlar hesaplanacak ya, ilave edeyim, belki bu hafta ilk 5e girerim, 1 puan 1 puandır
Nasil olacak? sadece bildirim seklinde miOff di mi? Bizim telaşemiz bitmiyor bu konuda. Şu topiği açsak iyi olacak galiba. Okulda vaktim olmuyor. Olsa çok iyi olacak açacağım bi topik de.
Gibi gibi. Neler yapacağımızı planlayacağız evdeki işler adına..Nasil olacak? sadece bildirim seklinde mi
Tamam canım dogrudur, ben de o gunlerde bildirdim en son diye hatırlıyorum ama emin olamadım,sagol.Tatlim en son sali nobetciymissin 5000 adim demissin, baska gormedim arada kaynamadiysa
Cok keyifli olurdu, bi de deniz kenarında olsaydı ama sen normalini bile bulamamissinAy kizlar oldum walla temizinden 10000 adimim var sabah da 20 dk yoga yaptim. Eve gidince de 1 saat pilatesimi yapcam. Bugun pazar guzel bi kahvecide oturup kitabimi da okuyup keyif yapin dedim. 2 saattir sevdigim tum kahvecilere baktim , tiklim tiklim. Hava da guzel gezsenize arkadas off
Cok hafif beslenmissin bugun. Bence daha da eksilirBugunun menusu yine cok sik walla
Sabah: diyet omlet
Ogle: haslama et, ceyrek avokado
Aksam: 1 kase mercimek corba
Toplam: 974 kal
Suan ptsiye gorr eksideyim sabaha daha da cok olsun lutfennnn
Evet canım 2 günlük2 gunluktu dimi
Netse guzel bir yer buldum oturdum sonunda , papatya cayimi iciyorum efenimCok keyifli olurdu, bi de deniz kenarında olsaydı ama sen normalini bile bulamamissin
Ay hadi insallah artik 60 gormek istemiyorum yaaaCok hafif beslenmissin bugun. Bence daha da eksilir
Gecmis olsun canim, umarim cok kotu birsey degildirKızlar bugün moralim sıfır bir akrabamızın sıkıntısı vardı onlarla ilgilendik ne yedim içtim ben de bilmiyorum kafam kazan gibi çatlıyo başım
Toplam 6km tempolu yürüyüş, kaynimin nişanı dolayısıyla persembeden itibaren coook aktif bi koşturma sadece yatarken dinlenebildim:))@kolera88
@_Zaman_
hussuk
@clarke34
@miskamber
@degisimdonusum
@fmad
@yolcukardelen
Sporlari alalimmm huhuuu
Simdi baktim gecen ptsi 61 missin, bu haliyle bile 1 kilo harikasin walla. Bir de tam uysan diyete yandik deseneKizlar günaydın, sabah tartım 60 ama saymıyorum artık ben pzt sabahlarını. 5.30da kalkıyorum bugün sabahciyim, vucut saatim sasıyor wc falan olmadancuma yemek yemeyi unutmuşum mesela cmt 59,1dim, dun sabah 59,5 bu sabah böyle.
Diyet miyet hak getire, pideler börekler tatlılar sarmalar havada uçuştu ama bugün itibariyle normale dönüyorum
Gelecek Salı hedefim net 59 olmak. Ay insallah çok amin