- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canimBilgisayarda canim eve gecince soylerim :)
Fıstık bende de kötü etki etmiyor, kavrulmuş olunca da ama midemi bulandiriyor bir iki saat sonra. Cig fıstığı cok severim, karataydan kalma alışkanlık, hala da yerimEvet kavrulmus, ilginc bir sekilde tartida fazla cikmadim zaten. Degisik :)
Guzel bi menu, dediğin gibi hafif olmuşBugunun menusu
Sabah: diyet omlet
Ogle: ceyrek avo, marul, kirmizi biber, 3 tane kofte
Aksam: 300 gr mercimek corba
Toplam : 835 kal dun abarttigim iciin bugun hafif takiliyorum
Ben yuruyusteydim. Onu da ekliycem diğerleriyle. Beslenmem iyi olmadı bugün. Berbatti, o yüzden midem iyi degil.Nerelerdesiniz kizlar, kimler neler yedi bugun
Ne yedin ki, haftasonlari zorluyor ya. Oster istemez cevreye uyuosunBen yuruyusteydim. Onu da ekliycem diğerleriyle. Beslenmem iyi olmadı bugün. Berbatti, o yüzden midem iyi degil.
Yemegim vardı aslında ama canım çok makarna istedi makarna yedimNe yedin ki, haftasonlari zorluyor ya. Oster istemez cevreye uyuosun
2 gunluktu dimiSelam kızlar..
Menüm dünkü ile aynı çorba diyetini yaptım yarın normal diyetime dönüyorum kacamak yok
Gunaydin canim neler yapiosun ? Keyifli pazarlar :)Günaydın kızlar
Oh süper Canım. Uğrayamadım iki gündür buraya. Dün 2 saat salına salına avm gezdim.Benim dun 11000 adim ve 1 saat pilatesim var
Sen haftada 4 defa cardio yapiorum diodun. Bu hafta yapabildin miOh süper Canım. Uğrayamadım iki gündür buraya. Dün 2 saat salına salına avm gezdim.
Başka bişe yok. Gerisi rutin geçti.
Sagol canim.Pazar günleri is guc, camasir muhabbetleri oluyor klâsikGunaydin canim neler yapiosun ? Keyifli pazarlar :)
Bi toparlayayım yazacağım.@kolera88
La Que Sabe
hussuk
clarke34
@miskamber
degisimdonusum
@fmad
@yolcukardelen
Sporlari alalimmm huhuuu
Tabiki hafta içi her gün gidiyorum. Çarşamba gitmedim sadeceSen haftada 4 defa cardio yapiorum diodun. Bu hafta yapabildin mi