Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kızlar ekmeğe 2 dilim diyorum ben. 1 sabah, 1 akşam. Tercih kişiye kalmış. Ben Çavdarlı yiyorum genelde.
Evet kaçamak hakkım kalmadı valla. Spora devam bakalım.

Kızlar ekmeğe 2 dilim diyorum ben. 1 sabah, 1 akşam. Tercih kişiye kalmış. Ben Çavdarlı yiyorum genelde.
Evet kaçamak hakkım kalmadı valla. Spora devam bakalım.
Bence de 2 olsun , diyetine dahil edenler var aramizda. Etmyen kendine kacamak olarak sayabilir. Ben bugun yedim mesela. Disardayim, yanimda yemek de yok bugun. Ucuza bi o var bide hamburger. Ben de kucuk bi eksi mayali ekmek ve bir cubuk peynir yedim. Cezami kesiyorum etti 2 puan

Selam kizlar ben bu aralr çok yoğunum geceden geceye ancak yazabiliyorum ins pzt den itibaren normale dönecek hayatım.
Sabah sucuklu yumurta, tulum peynir, zeytin 10 adet. Ara öğlen yok, akşam mercimek çorbası, etli nohut, salata dört beş adet zeytinyağlı sarma. Bir de bir cay kaşığı irmik helvası, valla pişmiş mi bak dediler ondan yedim yoksa yemeyecektim
Haftasonu kaynimin nisani var, yarin akşam da isteme, yemesem olmaz elti kıskanıyor tabağına dokunmadı derler:))) gelsin cezalar

Menüm..
Sabah: 3 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Öğlen: 1 kase mercimek
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmeği

Akşam: 5 kaşık sac kavurma
Marul salatası
Yoğurt

Bugun 3 doktora gittik kizımla ara öğün yapamadım

Gitti guzelim 1 puan
Puanin gitti diye de dibine vurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…