- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Dokum tavada da guzel oluyor :)ekmek makinasındamı yapıyorsun
Sokolam kactin mi ? Startup guzeliHello kizlaar, kimse var mii? cok baydim isten gucten muhabbet etmeye geldim birileri varsa:)
Bence de 2 olsun , diyetine dahil edenler var aramizda. Etmyen kendine kacamak olarak sayabilir. Ben bugun yedim mesela. Disardayim, yanimda yemek de yok bugun. Ucuza bi o var bide hamburger. Ben de kucuk bi eksi mayali ekmek ve bir cubuk peynir yedim. Cezami kesiyorum etti 2 puanKızlar ekmeğe 2 dilim diyorum ben. 1 sabah, 1 akşam. Tercih kişiye kalmış. Ben Çavdarlı yiyorum genelde.
Evet kaçamak hakkım kalmadı valla. Spora devam bakalım.
geldim veranoo sabahtan beri kendimi kaynatiyorum:))Sokolam kactin mi ? Startup guzeli
Azaltsin canim olmuyor boyle
Bugün gittim diyetisyene kızlar sabah hariç ekmek yok haftada 2 gün 1 galeta yiyebilicem :)Dimi, sarraf yerken biz okuyoruz
Dimi ya sandvic fln yaziyor, ben de hayal ediyorum simdi bi sandvic olsa icine sunu koysam fln. Boyle bol yesillikli fln ne bilim peynir koyarsin icine yada tavuk vs
Ooo oyunbozanlik yapiyorsun bak simdiKızlar ekmeğe 2 dilim diyorum ben. 1 sabah, 1 akşam. Tercih kişiye kalmış. Ben Çavdarlı yiyorum genelde.
Evet kaçamak hakkım kalmadı valla. Spora devam bakalım.
SonundaBugün gittim diyetisyene kızlar sabah hariç ekmek yok haftada 2 gün 1 galeta yiyebilicem :)
2 dilim ekmegini yiyip de mi gittinMenüm..
Sabah: 3 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğlen: 1 kase mercimek
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmeği
Akşam: 5 kaşık sac kavurma
Marul salatası
Yoğurt
Bugun 3 doktora gittik kizımla ara öğün yapamadım
Çok azimliyim di mi bu konuda2 dilim ekmegini yiyip de mi gittin
Bu hafta bizi anlayacaksin dostumÇok azimliyim di mi bu konuda
Gitti guzelim 1 puanSelam kizlar ben bu aralr çok yoğunum geceden geceye ancak yazabiliyorum ins pzt den itibaren normale dönecek hayatım.
Sabah sucuklu yumurta, tulum peynir, zeytin 10 adet. Ara öğlen yok, akşam mercimek çorbası, etli nohut, salata dört beş adet zeytinyağlı sarma. Bir de bir cay kaşığı irmik helvası, valla pişmiş mi bak dediler ondan yedim yoksa yemeyecektim
Haftasonu kaynimin nisani var, yarin akşam da isteme, yemesem olmaz elti kıskanıyor tabağına dokunmadı derler:))) gelsin cezalar
Bizi anlatiyorAllahım profil resmimde bile ekmek var