- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
15. Gunden itibaren goruntu olarak farkediyor onu hatirliyorum. Ekimde olcu vericez dimi, elimizi cabuk tutalim accik da moral olsun.2 gunu cok iyi gecirmen lazim, hatta gecirmemiz lazim
Pilatesin sonucunu cok merak ediyorum, ekim basindaki ölçü alicaz ya yine, onda bile farker bence
ezeli rakiplerim sen ve feyza beni solladiniz, ezdiniz gectiniz yahu
ay hiç güleceğimm yoktu kız yaa
önceki yazışmaları okumadım ama ben geldim artık bebişim
bu yarış daha da kızışacak
Ben goruntu olarak cok degismedim aslinda 56 kilodan. Yazin iyi spor yapiyordum sanırım onunla alakali ama artik yine spor duzeni olusturmaliyim ben de. Sokolaninkini deneyeyim deneyeyim ben de bi, kisaymis15. Gunden itibaren goruntu olarak farkediyor onu hatirliyorum. Ekimde olcu vericez dimi, elimizi cabuk tutalim accik da moral olsun.
Tost ve dürüm göze batsa da henel kalori 1000 altında, afiyet olsunEki Görüntüle 2191114 Su 3 litre
Evet, sanırım bugün biraz karbonhidrat istedi vücudum:)Tost ve dürüm göze batsa da henel kalori 1000 altında, afiyet olsun
Hiç bişe yememişsin, çok güzel menüMenum
Sabah: salamli yumurta
Oglen: 1 baya dolu tabak kabak yemegi
Aksam: yogurt
Cok begendim ben bunuSelam kizlar çok yoğun bi iki gün geçirdim. Ama kaçamak dün sabah simit hariç yok çok şükür. Bi de bu akşam nohutun yanında bulgur pilavı yedim beş alti yemek kaşığı. Genel olarak benzer beslendim, sabah tartılmak giyindikten sonra aklıma geldi doğal olarak fazlam var saymam banane:)
Belden altım tam tahmin ettiğim gibi baya küçüldü totom falan, dün alışveriş yapayım dedim, alt bedenim 36 üst bedenim hala 38ahhh kollar o kollar
Bahsettiğim video
Ben ise yaradığını düşünüyorum tutulan kaslarımdan ama zaman gösterecek tabi. Hareketler çok basit.
Way arkadas olculere bak, canim sen nereni inceltmek istiosun ki ?ölçü bildirimi yapiyim mezurayı netten istedim bugün elime ulastı en son bu kilodayken daha inceymisim belden onu farkettim
göğüs: 90
bel:64
göbek: 79
basen:90 ben bunu kalça diye ölçtüm
bacak: üst bacak 54 alt bacak 31 en kalın olan yerden ölçtüm
kol: 24
ölçüler böyle kızlar belim en son bu kilodayken 60dı 1 sene olmadı henüz
öyle değil iste resmen bacaklarım vıcık vıcık yağ ve inanılmaz selülit dolu diri bi vücudum yok canım :/Way arkadas olculere bak, canim sen nereni inceltmek istiosun ki ?bide boyun kacti
Birtek ust bacagin biraz kalin geldi, onda da bolgesel hareketler cok toparlayacaktir eminim.öyle değil iste resmen bacaklarım vıcık vıcık yağ ve inanılmaz selülit dolu diri bi vücudum yok canım :/
Birtek ust bacagin biraz kalin geldi, onda da bolgesel hareketler cok toparlayacaktir eminim.
Yuzme iyi gelecektir zaten dusunuyordun. Bacaklari harika topluyor , bence zaman kaybetmeden yazil. Ic bacak , dis bacak pilates hareketleri denedin mi hiccanım 4 aydır her türlü sporu yapıyorum hiçbir toparlanma yok :)