Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yuzme iyi gelecektir zaten dusunuyordun. Bacaklari harika topluyor , bence zaman kaybetmeden yazil. Ic bacak , dis bacak pilates hareketleri denedin mi hic
ona da utanıyorum bu bacaklarla nasıl giricem diye bi de yaşadığımız yer küçük bi yer kulaktan kulağa dolanır diye korkuyorum ah be :))

ona da utanıyorum bu bacaklarla nasıl giricem diye bi de yaşadığımız yer küçük bi yer kulaktan kulağa dolanır diye korkuyorum ah be :))
54 cm diosun , oyle aaa ne fena die konusulacak bir tarafi yok rahat ol. Benimki de 52 cm. En dusuk 49 u gordu ozaman dupduzgundu. Bizim doger yerler de falso. Gobekler uuhuuuu. Sen dikkat ettigin icin sana kotu geliyor. Herkeste de sutun bacak yok zaten, hafif yagli turk kadiniyiz cogumuz :KK70::KK70:Kotu bile olsa millet konusana kadar sen 10 defa inceltirsin.

valla doğru söyledin onlar konuşa dursun ben inceliyim bunu sevdim :) üşenmezsem bi ara foto yüklüycem anlıycaksın beni :) yahu hepimiz öyleyiz diyoruz da ben hep incecik sütun gibi kadınları görüyorum acaba enerji olarak mı çekiyorum kendime :)
54 cm diosun , oyle aaa ne fena die konusulacak bir tarafi yok rahat ol. Benimki de 52 cm. En dusuk 49 u gordu ozaman dupduzgundu. Bizim doger yerler de falso. Gobekler uuhuuuu. Sen dikkat ettigin icin sana kotu geliyor. Herkeste de sutun bacak yok zaten, hafif yagli turk kadiniyiz cogumuz :KK70::KK70:Kotu bile olsa millet konusana kadar sen 10 defa inceltirsin.

valla doğru söyledin onlar konuşa dursun ben inceliyim bunu sevdim :) üşenmezsem bi ara foto yüklüycem anlıycaksın beni :) yahu hepimiz öyleyiz diyoruz da ben hep incecik sütun gibi kadınları görüyorum acaba enerji olarak mı çekiyorum kendime :)
Algida seciciliktir o. Yani etrafta sadece onlar oldugu icin degil, senin dikkatini onlar cektigi icin coklarmis gibi geliyor. Neyse az veya cok, sonucta varlar :KK70:Biz de onlardan olmaliyiz

Menum
Kahvaltı
Börek 1 dilim anca eder
Yarim poğaça
3-4 dilim sosis
3-4 patates kızartması
2 tatlı kaşığı recel
İki catal yumurta
Domates, salatalik, zeytin, peynir

Akşam
Cok istahsizdim
Az mercimek çorbası (olcsem yarim cay bardağı belki etmez)
2 zeytin
200 gr civarı kavun
Yarim şişe elmalı maden suyu (icmeyeli 1 seneyi gecmistir, kola gibi soguk bisey istemişti canim)
Su 2400

Spor Verano_porteno Verano_porteno
Leslie 5k
1 saat perde yikama, ev isi olarak hesaplicaz sanırım

sabah:az sütlü kahve buğday ekmeğiyle tost çeri domates 2 tane 2 3 tane arnavut biber
öğlen: 1 dilim ekmek bir kaç köfte
aksam: haslanmıs yarım mısır 5 kare çikolata
yoğun ve yorucu bi gün geçirdim bugün spor yok iyi geceler hanımlar

Menum
Kahvaltı
Börek 1 dilim anca eder
Yarim poğaça
3-4 dilim sosis
3-4 patates kızartması
2 tatlı kaşığı recel
İki catal yumurta
Domates, salatalik, zeytin, peynir

Akşam
Cok istahsizdim
Az mercimek çorbası (olcsem yarim cay bardağı belki etmez)
2 zeytin
200 gr civarı kavun
Yarim şişe elmalı maden suyu (icmeyeli 1 seneyi gecmistir, kola gibi soguk bisey istemişti canim)
Su 2400

Spor Verano_porteno Verano_porteno
Leslie 5k
1 saat perde yikama, ev isi olarak hesaplicaz sanırım
Tam sabahki kahvaltiya laf ediodum ki aksami gordum. Aslinda sen kaloriden ziyade nitelige dikkat ederken daha iyi yapiyordun canim ya. O taktige donsen daha mi iyi

sabah:az sütlü kahve buğday ekmeğiyle tost çeri domates 2 tane 2 3 tane arnavut biber
öğlen: 1 dilim ekmek bir kaç köfte
aksam: haslanmıs yarım mısır 5 kare çikolata
yoğun ve yorucu bi gün geçirdim bugün spor yok iyi geceler hanımlar
Sen de az yemissin canim aslinda ama aksam cok sagliksiz olmus ikiside hem tok tutmaz hem de cok saglikli secenekler deil

Tam sabahki kahvaltiya laf ediodum ki aksami gordum. Aslinda sen kaloriden ziyade nitelige dikkat ederken daha iyi yapiyordun canim ya. O taktige donsen daha mi iyi
Evet ona kesinlikle donmem lazim da memleketten sonra anca bu kadarini yapabiliyorum, cok uzun sürdü bu kez adaptasyon süreci :KK43:
Baya yol katettim kendimce, bu hafta cumaya kadar 1900 vermem lazım:işsiz:
Detoks metoksla verip sonra da almamam için mecbur gerisi gelir diye düşünüyorum.
Su karbonhidratlardan kurtulsam bi, 1000 kaloriyle eksilerek devam ederim sanki

X