ona da utanıyorum bu bacaklarla nasıl giricem diye bi de yaşadığımız yer küçük bi yer kulaktan kulağa dolanır diye korkuyorum ah be :))Yuzme iyi gelecektir zaten dusunuyordun. Bacaklari harika topluyor , bence zaman kaybetmeden yazil. Ic bacak , dis bacak pilates hareketleri denedin mi hic
54 cm diosun , oyle aaa ne fena die konusulacak bir tarafi yok rahat ol. Benimki de 52 cm. En dusuk 49 u gordu ozaman dupduzgundu. Bizim doger yerler de falso. Gobekler uuhuuuu. Sen dikkat ettigin icin sana kotu geliyor. Herkeste de sutun bacak yok zaten, hafif yagli turk kadiniyiz cogumuzona da utanıyorum bu bacaklarla nasıl giricem diye bi de yaşadığımız yer küçük bi yer kulaktan kulağa dolanır diye korkuyorum ah be :))
54 cm diosun , oyle aaa ne fena die konusulacak bir tarafi yok rahat ol. Benimki de 52 cm. En dusuk 49 u gordu ozaman dupduzgundu. Bizim doger yerler de falso. Gobekler uuhuuuu. Sen dikkat ettigin icin sana kotu geliyor. Herkeste de sutun bacak yok zaten, hafif yagli turk kadiniyiz cogumuzKotu bile olsa millet konusana kadar sen 10 defa inceltirsin.
Algida seciciliktir o. Yani etrafta sadece onlar oldugu icin degil, senin dikkatini onlar cektigi icin coklarmis gibi geliyor. Neyse az veya cok, sonucta varlarvalla doğru söyledin onlar konuşa dursun ben inceliyim bunu sevdim :) üşenmezsem bi ara foto yüklüycem anlıycaksın beni :) yahu hepimiz öyleyiz diyoruz da ben hep incecik sütun gibi kadınları görüyorum acaba enerji olarak mı çekiyorum kendime :)
evet ya biz de öyle olsak ya neyse az kaldı 2 3 aya oluruz bu istikrarla gidersek :)Algida seciciliktir o. Yani etrafta sadece onlar oldugu icin degil, senin dikkatini onlar cektigi icin coklarmis gibi geliyor. Neyse az veya cok, sonucta varlarBiz de onlardan olmaliyiz
Tam sabahki kahvaltiya laf ediodum ki aksami gordum. Aslinda sen kaloriden ziyade nitelige dikkat ederken daha iyi yapiyordun canim ya. O taktige donsen daha mi iyiMenum
Kahvaltı
Börek 1 dilim anca eder
Yarim poğaça
3-4 dilim sosis
3-4 patates kızartması
2 tatlı kaşığı recel
İki catal yumurta
Domates, salatalik, zeytin, peynir
Akşam
Cok istahsizdim
Az mercimek çorbası (olcsem yarim cay bardağı belki etmez)
2 zeytin
200 gr civarı kavun
Yarim şişe elmalı maden suyu (icmeyeli 1 seneyi gecmistir, kola gibi soguk bisey istemişti canim)
Su 2400
SporVerano_porteno
Leslie 5k
1 saat perde yikama, ev isi olarak hesaplicaz sanırım
Sen de az yemissin canim aslinda ama aksam cok sagliksiz olmus ikiside hem tok tutmaz hem de cok saglikli secenekler deilsabah:az sütlü kahve buğday ekmeğiyle tost çeri domates 2 tane 2 3 tane arnavut biber
öğlen: 1 dilim ekmek bir kaç köfte
aksam: haslanmıs yarım mısır 5 kare çikolata
yoğun ve yorucu bi gün geçirdim bugün spor yok iyi geceler hanımlar
Evet bugün böyle oldu aslında makarna yemeyi planlıyordum hakkım da vardı ama aksilik bu akşam da böyle olsun mademSen de az yemissin canim aslinda ama aksam cok sagliksiz olmus ikiside hem tok tutmaz hem de cok saglikli secenekler deil
Aynen benim de makarna en sevdiklerimden oldugu icin soylediginde dikkatimi cekmistiEvet bugün böyle oldu aslında makarna yemeyi planlıyordum hakkım da vardı ama aksilik bu akşam da böyle olsun madem
Haftaya cumartesi kesinAynen benim de makarna en sevdiklerimden oldugu icin soylediginde dikkatimi cekmistibidahaki sefere yersin artik
En son boy boy fotolarımı koycam anliycaksınız kızlar hatta su an deniycem :))Ölçülerini simdi ekledim ve kendimle karsilastirdim da olculerin cok cok iyi, boyun da 1.68. bence sanki biraz takıntı yapmissin canım.
Evet ona kesinlikle donmem lazim da memleketten sonra anca bu kadarini yapabiliyorum, cok uzun sürdü bu kez adaptasyon süreciTam sabahki kahvaltiya laf ediodum ki aksami gordum. Aslinda sen kaloriden ziyade nitelige dikkat ederken daha iyi yapiyordun canim ya. O taktige donsen daha mi iyi
Yok yaa cidden ben yine de aynı seyleri soylerim, senin boyunda ve ölçülerinde olsam buralardan haberim olmazdı benimEn son boy boy fotolarımı koycam anliycaksınız kızlar hatta su an deniycem :))
Yaptım albümü Yani o ölçülerle kilo ve vücut görüntüsü uyuşmuyor anlatmak istediğim o aslındaYok yaa cidden ben yine de aynı seyleri soylerim, senin boyunda ve ölçülerinde olsam buralardan haberim olmazdı benim