- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
20 dklikla basliyim madem, bu aksam yaparim yemekten once:)Üşenme, başla bir yerden
Hahahaha eveeetBen de aynisini soracaktim, ben suan house izliyorum senin alaninteletubbies , kahvaltilarda da parks and recreation komik kisa dizi izlemek isteyene tavsiye ederim gayet eglenceli :)
Parks and recreation biraz daha office gibi, eger biliyorsan. Mustehcenlikten rahatsiz oluyorsan hic yok gibi birsey diyebilirim. Yani hic ona dikkat ederek izlemedim ama hatirlamadigima gore pek yoktur. Coupling de cok komik mesela ama onun tum geyikleri cinsellik ve kadin erkek iliskisi ustune. Ben kisa komedileri ozellikle kahvaltida fln cok seviyorum. Bu iki senede izlemedigim yabanci dizi kalmadi galibaHahahaha eveeet
Ben de arada izliyorum :)
Parks and recreation nasıl
Ya özellikle müstehcen sahneler açısından
Friends gibi mi
Ya da başka ne gibi
Ahahha ya evet bazen o kadar fazla oluyor ki ben rahatsız oluyorum ama izleyebilirim eğer dediğin gibiyse :) ama tabi 2 ay varParks and recreation biraz daha office gibi, eger biliyorsan. Mustehcenlikten rahatsiz oluyorsan hic yok gibi birsey diyebilirim. Yani hic ona dikkat ederek izlemedim ama hatirlamadigima gore pek yoktur. Coupling de cok komik mesela ama onun tum geyikleri cinsellik ve kadin erkek iliskisi ustune. Ben kisa komedileri ozellikle kahvaltida fln cok seviyorum. Bu iki senede izlemedigim yabanci dizi kalmadi galiba
Hadi inşallah :)Günaydın minyonlar.
Ara bildirim 57.900
Demek ki bu hafta 58 altını sabitledik. Darısı 56'ya :)
Süpersin..Günaydın minyonlar.
Ara bildirim 57.900
Cidden burdakiler abarti ya, 275 küçük geliyormuşCok buyuk deil , klasik 3+ 1 140 flndir sanirim. Yani cocuk fln yok 3+ 1 gereksiz. Zaten salonu kullanicam. Kalan odalari hobi odasi yapcaz ikimiz de. 275 m2 cok fenaymis yaaa, kendini o eve adaman lazim altindan kalkmak icin. Ailece yapilana bakim bulursam soylerim adinj
Sabitlemen cok iyi canım, 50li kilolar zor cidden ve sen tabiki o harika menulerinle bunu basariyorsunGünaydın minyonlar.
Ara bildirim 57.900
Benim evimde balkonlar dahil 195. Ama temizliği çok zor ya. Ankara’da yaşadığım çevrede 4+1 ler çoğalmaya başladı. Benim evde öyle. 2. Çocuk olmasını bekliyorum şimdi. Şu anda çok büyük geliyor. Zaten evi toparlayamıyorum yani biliyorsun. Topiği açsak mı acabaCidden burdakiler abarti ya, 275 küçük geliyormuş
Gecen bi arkadasa gittik evimi saticam cok küçük dedi, 180 mis
Benim hayalimdeki ev, ckalede ben duymadim 180m2 ev dedim
Cidden bulmak zordur 150 üstü evler ki ben duymadım hic.
Benim ev 130m2, ckaledekiler ooo buyukmus diyorlar, burda cok küçük, hayatta adiyamanli biri olsa yapamaz diyorlar
Cocuk olmayinca 140 buyuk gelebilir ama yine de büyük ev güzeldir, buralarda kala kala bende de buyuk ev sevdasi basladi
Salonu,mutfagi ve banyosu geniş olan evleri seviyorum.
Mardin'deki evim 180 m2ydi. Salonu 50m2
Ben göçebe hayati yasadigim icin konsol takımım falan yok. Sadece vitrinli TV ünitesi.
koltuklari epey ortaya cekmistim, arkasinda da rahat turlanabilirdi yani
160-180 arası iyi oluyor velhasıl
Ckalede öyle bi ev bulursam sayet 500bini gozden çıkarmak gerek
Dikkat etmiyorsun bu aralar, kalici olmadan biraz daha dikkatli ye, kalori hesabi yap en azından
GalibaBen de sabit 56.1 çıktım ama sebebi dün 6gibi aşure, 10 gibi de çiğköfte yedim. Gıcık kocam yüzünden..
haftasonu eşim yok, rahatlıkla devam edebilirim galiba
Demeyeydin 195 diye simdi, neyse icimin yağlarını erittinBenim evimde balkonlar dahil 195. Ama temizliği çok zor ya. Ankara’da yaşadığım çevrede 4+1 ler çoğalmaya başladı. Benim evde öyle. 2. Çocuk olmasını bekliyorum şimdi. Şu anda çok büyük geliyor. Zaten evi toparlayamıyorum yani biliyorsun. Topiği açsak mı acaba
Bence ic çamaşırlarınla tartıl, ben öyle yapıyorumGünaydın hanımlar ara kilo bildirimi varmıs :) söyle bir durum farkettim yaz boyu sortla oturdum ve tartıldım havalar serinleyince esofman altı giyiyordum ve esofmanla 50.5 çıkıyorum bir de sort giyip baktım ve 50.1 çıktım hangisini esas almalıyım bilmiyorum :)
Hahhahah bu iyi fikirBence ic çamaşırlarınla tartıl, ben öyle yapıyorum