Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben de aynisini soracaktim, ben suan house izliyorum senin alanin teletubbies , kahvaltilarda da parks and recreation komik kisa dizi izlemek isteyene tavsiye ederim gayet eglenceli :)
Hahahaha eveeet

Ben de arada izliyorum :)

Parks and recreation nasıl
Ya özellikle müstehcen sahneler açısından
Friends gibi mi
Ya da başka ne gibi

Hahahaha eveeet

Ben de arada izliyorum :)

Parks and recreation nasıl
Ya özellikle müstehcen sahneler açısından
Friends gibi mi
Ya da başka ne gibi
Parks and recreation biraz daha office gibi, eger biliyorsan. Mustehcenlikten rahatsiz oluyorsan hic yok gibi birsey diyebilirim. Yani hic ona dikkat ederek izlemedim ama hatirlamadigima gore pek yoktur. Coupling de cok komik mesela ama onun tum geyikleri cinsellik ve kadin erkek iliskisi ustune. Ben kisa komedileri ozellikle kahvaltida fln cok seviyorum. Bu iki senede izlemedigim yabanci dizi kalmadi galiba

Ahahha ya evet bazen o kadar fazla oluyor ki ben rahatsız oluyorum ama izleyebilirim eğer dediğin gibiyse :) ama tabi 2 ay var

Cidden burdakiler abarti ya, 275 küçük geliyormuş
Gecen bi arkadasa gittik evimi saticam cok küçük dedi, 180 mis
Benim hayalimdeki ev, ckalede ben duymadim 180m2 ev dedim
Cidden bulmak zordur 150 üstü evler ki ben duymadım hic.
Benim ev 130m2, ckaledekiler ooo buyukmus diyorlar, burda cok küçük, hayatta adiyamanli biri olsa yapamaz diyorlar
Cocuk olmayinca 140 buyuk gelebilir ama yine de büyük ev güzeldir, buralarda kala kala bende de buyuk ev sevdasi basladi
Salonu,mutfagi ve banyosu geniş olan evleri seviyorum.
Mardin'deki evim 180 m2ydi. Salonu 50m2
Ben göçebe hayati yasadigim icin konsol takımım falan yok. Sadece vitrinli TV ünitesi.
koltuklari epey ortaya cekmistim, arkasinda da rahat turlanabilirdi yani
160-180 arası iyi oluyor velhasıl
Ckalede öyle bi ev bulursam sayet 500bini gozden çıkarmak gerek

Benim evimde balkonlar dahil 195. Ama temizliği çok zor ya. Ankara’da yaşadığım çevrede 4+1 ler çoğalmaya başladı. Benim evde öyle. 2. Çocuk olmasını bekliyorum şimdi. Şu anda çok büyük geliyor. Zaten evi toparlayamıyorum yani biliyorsun. Topiği açsak mı acaba

Günaydın hanımlar ara kilo bildirimi varmıs :) söyle bir durum farkettim yaz boyu sortla oturdum ve tartıldım havalar serinleyince esofman altı giyiyordum ve esofmanla 50.5 çıkıyorum bir de sort giyip baktım ve 50.1 çıktım hangisini esas almalıyım bilmiyorum :)

Ben de sabit 56.1 çıktım ama sebebi dün 6gibi aşure, 10 gibi de çiğköfte yedim. Gıcık kocam yüzünden..
haftasonu eşim yok, rahatlıkla devam edebilirim galiba
Galiba
Asure her ne kadar istediğinde yaparsin durumu olsa da yılın belli bi zamaninda yendiginden ben olsun o kadarcik gozuyle bakiyorum ya
Ben de simdi olsa affetmem
Çiğ kofteyi yemeseydin olurdu ama
Yine de 56.1 iyidir iyi
Sen dikkatli ye, sporuna devam et 55 bile yeter sana

Demeyeydin 195 diye simdi, neyse icimin yağlarını erittin
Bu halinle toparlayamiyorsun 195 te çöp olur o ev demeyin ama yeter ki olsun toparlarim ben
Açalım valla, gelen olur illa ordan burdan
Bu topigi bana itelediniz, onu bari sen ac

Bence ic çamaşırlarınla tartıl, ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…