Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

İzledim kızlar bakın anlıycaksınız beni acayip bi şekilde fotoda derli toplu çıktı
Kollarin benimkiyle aynı, bacakların ince görüntü olarak.
Ust kisminsa cok zayif görünüyor.
Yine de kilo vermekten cok spora ihtiyacin var senin, bölgesel çalışmalar özellikle.
Yine söylüyorum 44e dusecek bi durumun yok, 50yi koru en azından, spora yoğunlaş

Yahu otururkenki yaygınlığı görmedin mi bana neden kalın geliyor o bacaklar ya evlenirsem eşim beğenmiycek gibi hissediyorum hep ben epeyi taktım mı bilmiyorum ama epey rahatsızım bu durumdan :/

Yahu otururkenki yaygınlığı görmedin mi bana neden kalın geliyor o bacaklar ya evlenirsem eşim beğenmiycek gibi hissediyorum hep ben epeyi taktım mı bilmiyorum ama epey rahatsızım bu durumdan :/
Biraz takmissin evet
Bacaklarindan ziyade kolun daha çok göze çarpıyor.

Biraz takmissin evet
Bacaklarindan ziyade kolun daha çok göze çarpıyor.
annemin bile bacakları bu yaşında böyle yayılmıyor takılmış olamam buna inanmak istemiyorum :)) bir de bu görüntümle mutlu değilim diyeti bırakmayı düşünmüyorum açıkçası hiç olmazsa hedefime ulaşıp gerekirse sonra yeniden alırım diye düşünüyorum bakalım teşekkür ederim yorum için

Purewow canim resimden tam belli olmamis, sen yagli demissin de. Yani siki da duruyor bacaklarin. Bir spor fln yapiyordun da biraktin mi?
Benim tavsiyem ya yuzme ya da bacak ve kol icin pilates hareketleri. Ama squat, cardio vs.gbi seyler yapma bana kalirsa

Birde kolun zaten cok ince, sadece o bingil dedigimiz sey var ya onu toplamak gerekiyor. Ben onun icin lastikle hareket yapiyorum. Kilo konusunda cgdmk ' e katiliyorum. Diger bolgelerin incecik, 48 den asagisi mantikli deil cozum de deil bana kalirsa. Senin cozumun sporda

Iyi geceler kızlar..
Telefonumdaki sorundan dolayi giremedim siteye kusuruma bakmayın olur mu canlar..

Menümü de yazayım..
Aç karnına 1 armut
Sabah: menemen
3 parmak peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Ara: yeşil çay
2 kayısı badem

Akşam: 5 köfte
1 dilim ekmek
Salata
Limonlu soda
Dışarıdaydım bugün tam menümü yapamadim malesef..

Pazartesi evde spora da basliycam..leslie ve zumbaya bayiliyorum :)

Sabah: 2 tane tavuk hamburger koftesi 400 cal civari yanina 1 kaseden fazla yogurt
Ogle: 1 seftali, 2 buyuk erik
Aksam: 200 gr biftek

1 saat pilates 3. Gun de bitti kaldi 18

ogle menusunu atadin dimi, olsun diyeti bozmaktan iyidir. Kahvaltiyi da gorumceye yedir kilolari o alsin

balım 4 aydır spor yapıyorum her gün hiçbir gelişme kaydedemedim pilates lastiğim var şınav çekiyorum hiç etki etmedi pilatese başlamam gerek sanırım en iyisi o görünüyor dediğin gibi ben aslında yağları verip ağırlık çalışmak istiyordum o alt bacak baldır kol baldır orantısızlığı geçsin istiyorum bugün bakiyim bi pilatese teşekkür ederim canım yorumun için :)

ha bi de 7 yaşımdan 12 yaşıma kadar her gün sokakta saatlerce bisiklet sürmek dışında profesyonel bi spor yapmadım ama o zaman inceciktim tabi ve kaslıydım ciddi ciddi belki onun ceremesini çekiyorumdur zaten bulunduğumuz mahalleden taşınmıştık ve bir daha sürememiştim bazen ona bağlarım bu durumu ama ne kadar doğru bilmem ki nasıl söylesem böyle baldırımda dizden kalçaya kadar çizgi çukur kaslarım vardı her iki bacakta da ve alt bacaklarda da 40lı kiloları görünce yeniden beliriyor o hatlar aslında amacım yeniden öyle bir görüntüye kavuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…