Kahvaltıda accuk abartmış olabilirim, sucuklu yumurta mozarella stick falan derken ama aksamı balık ve salata ile kapadım 9500 adım atmışım sabahı eritmisimdir bence:)Bugun kimse ugramadi, haftasonu dagilmadiniz deil mi ?
@kolera88clarke34 hussuk sarraf @_Zaman_
@degisimdonusum @kremsokola
@yolcukardelen
Kollarin benimkiyle aynı, bacakların ince görüntü olarak.İzledim kızlar bakın anlıycaksınız beni acayip bi şekilde fotoda derli toplu çıktı
Yahu otururkenki yaygınlığı görmedin mi bana neden kalın geliyor o bacaklar ya evlenirsem eşim beğenmiycek gibi hissediyorum hep ben epeyi taktım mı bilmiyorum ama epey rahatsızım bu durumdan :/Kollarin benimkiyle aynı, bacakların ince görüntü olarak.
Ust kisminsa cok zayif görünüyor.
Yine de kilo vermekten cok spora ihtiyacin var senin, bölgesel çalışmalar özellikle.
Yine söylüyorum 44e dusecek bi durumun yok, 50yi koru en azından, spora yoğunlaş
Biraz takmissin evetYahu otururkenki yaygınlığı görmedin mi bana neden kalın geliyor o bacaklar ya evlenirsem eşim beğenmiycek gibi hissediyorum hep ben epeyi taktım mı bilmiyorum ama epey rahatsızım bu durumdan :/
annemin bile bacakları bu yaşında böyle yayılmıyor takılmış olamam buna inanmak istemiyorum :)) bir de bu görüntümle mutlu değilim diyeti bırakmayı düşünmüyorum açıkçası hiç olmazsa hedefime ulaşıp gerekirse sonra yeniden alırım diye düşünüyorum bakalım teşekkür ederim yorum içinBiraz takmissin evet
Bacaklarindan ziyade kolun daha çok göze çarpıyor.
Boyum 1.63 hedefim 68 olçulerimi yarin mutlaka yazarım canım
Bakmayiz canim gecmis olsunIyi geceler kızlar..
Telefonumdaki sorundan dolayi giremedim siteye kusuruma bakmayın olur mu canlar..
ogle menusunu atadin dimi, olsun diyeti bozmaktan iyidir. Kahvaltiyi da gorumceye yedir kilolari o alsinMenümü de yazayım..
Aç karnına 1 armut
Sabah: menemen
3 parmak peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara: yeşil çay
2 kayısı badem
Akşam: 5 köfte
1 dilim ekmek
Salata
Limonlu soda
Dışarıdaydım bugün tam menümü yapamadim malesef..
Pazartesi evde spora da basliycam..leslie ve zumbaya bayiliyorum :)
Purewow canim resimden tam belli olmamis, sen yagli demissin de. Yani siki da duruyor bacaklarin. Bir spor fln yapiyordun da biraktin mi?
Benim tavsiyem ya yuzme ya da bacak ve kol icin pilates hareketleri. Ama squat, cardio vs.gbi seyler yapma bana kalirsa
balım 4 aydır spor yapıyorum her gün hiçbir gelişme kaydedemedim pilates lastiğim var şınav çekiyorum hiç etki etmedi pilatese başlamam gerek sanırım en iyisi o görünüyor dediğin gibi ben aslında yağları verip ağırlık çalışmak istiyordum o alt bacak baldır kol baldır orantısızlığı geçsin istiyorum bugün bakiyim bi pilatese teşekkür ederim canım yorumun için :)Birde kolun zaten cok ince, sadece o bingil dedigimiz sey var ya onu toplamak gerekiyor. Ben onun icin lastikle hareket yapiyorum. Kilo konusunda cgdmk ' e katiliyorum. Diger bolgelerin incecik, 48 den asagisi mantikli deil cozum de deil bana kalirsa. Senin cozumun sporda
Bugun kimse ugramadi, haftasonu dagilmadiniz deil mi ?
@kolera88clarke34 hussuk sarraf @_Zaman_
@degisimdonusum @kremsokola
@yolcukardelen
Böyle 1. OlamazsinHayır hayır dağılmadım
Dün yediklerim;
Kahvaltı: menemen, zeytin, peynir , yeşillik
Ara: 1 top dondurma
Akşam: yarım tabak etli nohut, 2 kaşık pirinç pilavı 3 köfte salata ayran
Gece: 1,5 top dondurma
2lt su
7600 adım
Emoji çok iyi ya..Böyle 1. Olamazsin