- 6 Kasım 2017
- 33
- 37
- 3
- Konu Sahibi Esra_Babies
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var :) tebrik ederim :))Kızlar ya bu şekilde test negatif mi pozitif mi daha kırmızıya iki gün var dayanamadım yaptım test. eczane de çalışan arkadaşım var dedi ama çizgi yok denilecek kadar silik akıl verin
Valla var gibi gözüküyor canım..Gözün aydın benceKızlar ya bu şekilde test negatif mi pozitif mi daha kırmızıya iki gün var dayanamadım yaptım test. eczane de çalışan arkadaşım var dedi ama çizgi yok denilecek kadar silik akıl verin
İnşallah inşallah ya eşimle tek duamız şuan bu allahım göbişlerimizi boş bırakmasınValla var gibi gözüküyor canım..Gözün aydın bence
Var gibi canım inş test sorunsuzdur seni boş hayallere kaptırmazKızlar ya bu şekilde test negatif mi pozitif mi daha kırmızıya iki gün var dayanamadım yaptım test. eczane de çalışan arkadaşım var dedi ama çizgi yok denilecek kadar silik akıl verin
Var gibi hadi hayirlisi testi yarin sabah tekrarla benceKızlar ya bu şekilde test negatif mi pozitif mi daha kırmızıya iki gün var dayanamadım yaptım test. eczane de çalışan arkadaşım var dedi ama çizgi yok denilecek kadar silik akıl verin
Silik kirmizi gordum testinde ,hayirlisi olsun cnm,gecen ay kacinda olmustunİşe gidiyorum şuan testi alamam alsam da öğle yemeği sırasında alabilirim şaştım kaldım yok hissettim hep simdi heyecan başladı zaten olmasın var diyenlerin kapısını çalacam ehe kırmızı gelecekk gibi hissediyorum şaçma sapanım dün akşamdan beri ne zor belirsizlik
22 Ekim de 25 günde bir oluyorum sarkarsa 26 yani bugün yada yarın kırmızı normalde gelmeli ama gelmesin dostinex kullandım bir ara sonra folk asit başladım hayırlısı allaha dua edip duruyorumSilik kirmizi gordum testinde ,hayirlisi olsun cnm,gecen ay kacinda olmustun
Daha ne olsun var işteeeekapımızı çalmana gerek kalmadı sanırım..Gözün aydın canım..Vee iki saat önceki yaptığım test sonucu akşam kan tahlili yaptırcam allahım şimdi tamamen vardır diyorum akşam için sabırsızım
Ooo kesin var bakalim kac cikacak kan sonucunVee iki saat önceki yaptığım test sonucu akşam kan tahlili yaptırcam allahım şimdi tamamen vardır diyorum akşam için sabırsızım
tebriklerrr hayırlısı olsun bencede var canım erken olduğu için öyle silik çıkmış olabilirVee iki saat önceki yaptığım test sonucu akşam kan tahlili yaptırcam allahım şimdi tamamen vardır diyorum akşam için sabırsızım
Hastanedeyim onbeş dkya çıkacak ama sorabileceğim doktor bu saatte yok nasıl ağlıcam yardımcı olabilir misinizOoo kesin var bakalim kac cikacak kan sonucun
Hastanedeyim onbeş dkya çıkacak ama sorabileceğim doktor bu saatte yok nasıl ağlıcam yardımcı olabilir misiniz[/QUOThadi yaa bilemedim şimdi telefondan sonuç alabilirmisin 182 falan sanki alınıyo diye duymuştum olsun yinede sıkma canını sabret dıcem zor ama başka yapacak bi şey yok canım