• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni Yıla Bebeğiyle Girmek İsteyenler Buyrun Buraya ! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özele gittim bi doktor tekrar alttan muayene gitti, prolaktin düşük olması sorun değil yüksek olması sorun dedi, yumurta rezervlerin çok iyi durumda dedi. Adetin 10.gunu için tekrar çağırdı yumurtaların eğer büyüyorsa bişeye gerek yok dedi bende iğne verirseniz iyi olur dedim, geldiğinde tekrar bakalım dedi. 6 gun bekle şimdi işin yoksa :/

An inşaallah canım dr gittim biraz enfeksiyon var dedi bu ay sogan kürüne başladım inşaallah içimden bi his bu ay olucak diyor rabbim biilir ama
Bende bu ay çok hırslıyım çünkü bu ay olmazsa direk temmuza ertelicem çalışıyorum çünkü doğum izni durumları planlarından dolayı. O yüzden doktoruma yüklencem ne veriyorsa versin bian önce hamile kalmak için.
Soğan kürü evet iyi geliyormuş bu gibi durumlar için. İnşallah sende faydasını görürsün canım :) bu arada birde meryem süresini açıp dinlemeye çalışıyorum Rabbimin doğum olayının eğer isterse imkansız olmadığını açıkca belirtiyor yani Rabbim ol derse olurmuş onu anladım.

Batı gelenler durum bildirsin çıkmak isteyenler bildirmeyenler çıkar daha güzel arkadaşlıklar yaparız böylece diye düşünüyorum
Aynen nerde çokluk orda b..k demişler dediğin gibi birbirimizi tanıyan uyum sağlayanlar arkadaşlık kuranlarla devam edersek daha iyi olur :KK66: en azından birbirimizin hikayesini bilmiş oluruz mutlu sona geldiğimizde :)

Kizlar merhabalarr. 27 aylık evliyim. Yaklasık 1 bucuk yildir bebek istiyoruz. 2 kasımda igne vuruldum. Aslinda Bat 19kasım. Ama igneye gore bakarsak 16-17 kasım. Hepimiz hayirli haberler alirız inşaallah :dua:

Kizlar merhabalarr. 27 aylık evliyim. Yaklasık 1 bucuk yildir bebek istiyoruz. 2 kasımda igne vuruldum. Aslinda Bat 19kasım. Ama igneye gore bakarsak 16-17 kasım. Hepimiz hayirli haberler alirız inşaallah :dua:
Mrh canım. İnşallah bu ay bebişin olur :)
Bende iğne için beklemedeyim. Doktor hangi aşamadan sonra iğne tedavisine geçti canım

Back