Hoşgeldin canım
balıktan bana da gönder dicektim ama göl balığıymış.Allah kabul etsin canım.cici35 hoşgeldın cnm tatıl nasıl gectı:))
bende bugun aşuremı yaptım dagıttım arkadaslar çok yemışım şiştim bizde baraja balık tutmaya gıdıyoruz arkadaslarla elımız bol dönerız ınsallah
balıktan bana da gönder dicektim ama göl balığıymış.Allah kabul etsin canım.
hosbuldum bitanem nasın bakalım
cici35 hoşgeldın cnm tatıl nasıl gectı:))
bende bugun aşuremı yaptım dagıttım arkadaslar çok yemışım şiştim bizde baraja balık tutmaya gıdıyoruz arkadaslarla elımız bol dönerız ınsallah
her kese mrblar.anlaşıldı beniğm katilim falan yok.her kesınkı araadı bir benim gozum telefonda.canın sagolsun.napalım benimde şansım yokmuş demekki.kurbanım hediyelerin hazır.salı gunu yolluyorum haberin olsun.ablam dogum yapıyor salı gunu.hemen yollamam lazım yoksa sonra zamanım olmuyacak.katilim sana da aşk olsun...............
günaydınn kızlarr tatill bitti geri döndüm geçmişi okumam zor olacal gibii maşşallah hiç susmamışsınızhepinizi çokkk özledimm
beğenmene sevindim canım ama n'oldu neden hüzünlendin :26:
iyiyim canım sen nasılsınben de dışarı çıktıkça aldım birşeyler. Hafta başında süslemelerle ilgileneceğim
Fıstık sana mesaj atacağım zaten ama buradan da söyleyeyim haftaya cumartesi bizdesiniz tamam mı
Ayrıca buradan da ilan etmiş olayım, alici_bjk ve birkaç arkadaş daha KK İstanbul buluşmasında tanışmış birbirimize çok ısınmıştık. 4-5 ay önce yeni evime taşındım ve kzıları davet ediyorum haftaya c.tesi günü. Yien bir nevi KK buluşması olacakGelmek isteyen olursa kapım herkese açık bana bir mesa atmanız yeterli
iyiyim canım sen nasılsınben de dışarı çıktıkça aldım birşeyler. Hafta başında süslemelerle ilgileneceğim
Fıstık sana mesaj atacağım zaten ama buradan da söyleyeyim haftaya cumartesi bizdesiniz tamam mı
Ayrıca buradan da ilan etmiş olayım, alici_bjk ve birkaç arkadaş daha KK İstanbul buluşmasında tanışmış birbirimize çok ısınmıştık. 4-5 ay önce yeni evime taşındım ve kzıları davet ediyorum haftaya c.tesi günü. Yien bir nevi KK buluşması olacakGelmek isteyen olursa kapım herkese açık bana bir mesa atmanız yeterli
tamam canım ben bekliyorum hediyeni.kim bozdu moralini döveyimmi.sıkma canını boşver.Kurbanım hediyeni salı günü yollıcam kısmetse mektubu daha yazmadım bu aralar morelim bozuk yazarken de seni üzmek istemedim.ama bu hafta içi hediye eline ulaşır
günaydınn kızlarr tatill bitti geri döndüm geçmişi okumam zor olacal gibii maşşallah hiç susmamışsınızhepinizi çokkk özledimm