Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım ben bekliyorum hediyeni.kim bozdu moralini döveyimmi.sıkma canını boşver.
nasılsın figen bacım görüşmeyeliiii![]()
ay canım benim güldürdün beni gece gece ALLAHTA seni güldürsün ne diyim sen çok yaşa emi![]()
bende mi gelsem bir değişiklik olur :26: zaten hersey...
Ben de gelebilir miyimmmm![]()
hoş geldin fıstık hani buluşuyorduk aricaktin noldu çok bekledim telefonunu,neyse tatil nasıldı![]()
cici35 hoşgeldın cnm tatıl nasıl gectı:))
saol bitanemm çok güzeldi yoruldum ama değdi
bende bugun aşuremı yaptım dagıttım arkadaslar çok yemışım şiştim bizde baraja balık tutmaya gıdıyoruz arkadaslarla elımız bol dönerız ınsallah
hoşbuldum canımcici hoşgeldin canım.baya çenemiz düştü. katiller kurbanını aradı ama kim olduğunu söylemiyorlar ya.
Günaydınn Nekadan mikemmel bihaber Allah analı babalı büyütsün inşallahgunaydın her kese.nasılsınız?ben cok heycanlıyım yarın teyze olucam.ama katilim sana da cok kırgınım. ve küsüm.
günaydın kızlar mutlu sabahlar huzurlu haftalar
oh be günaydınnn sonunda bu topiğe biraz ses gelmiş...bu arada canım sultangaziye nasıl gidilir acaba cyd86 gelmeyi istiyorum ama bakalım
günaydın canımgünaydın kızlar mutlu sabahlar huzurlu haftalar
cok sağol canım benım.evet babası beşiktaşlı ama malesef annesi galatasaraylı.ama eşim dun ablama soyluyorki melisa dogar dogmaz beşiktaşlı zıbını giydirib resmini hemen cekib face koyucamGünaydınn Nekadan mikemmel bihaber Allah analı babalı büyütsün inşallah
Beşiktaşlı olsun hee
Günaydın sanada tatlım![]()
cok sağol canım benım.evet babası beşiktaşlı ama malesef annesi galatasaraylı.ama eşim dun ablama soyluyorki melisa dogar dogmaz beşiktaşlı zıbını giydirib resmini hemen cekib face koyucam![]()
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım. benim katilimde aramadıtelefonun başında çaresiz bekliyorum :):):)