Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende katıl canım.hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın.sohbet koyulaşmış kızlar nasılsınızzzz....
bir kızım var sanım benimde 3 bitti 4 den gün aldık artık.oh bak çocukların yaşıda uygun anlaşırlar.
canim sik sik sohbet edelim valla cok mutlu oldum inanki simdi benim camasair makinasi bitmis onu bir asayim sonra da uyumaya calisiyim valla dun geceden beri temizlik yapicam diye ugrasiyorum annem de rahatsozdi onunki benimki oldum yorgunluktan uyuyamiyorumda dinlenmem lazimvyarinda bircok isim var ama cok sukur sagligimiz sihhatimiz yerinde olsunda bugunlerde gelir gecer p.tesi yazicam sana isyerimin adini mutlaka bekliyorum kocamanda opuyorum kendine dikkat et iyi geceler canim
sende katıl canım.hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın.
ohhh tamam iste benimki oglanda olsa pek yaramaz degildir ne guzel simdi daha da cok sevindim
sağol tatlım bende iyiyim pc başında zaman öldürüyorum iştee...
bende aynı.eşim göreve gitti.kızda uyuyor.bende lak lak işte.öyle bir velet ki ne kadar uykun gelse yatırmıyor işte.
benimde eşim annesinde bu akşam bende kızı uyuttum ve geri kalanı seninle aynı...
ben 85 takıyorum canım.küçük yada büyük aldıysan değişitr diye..
yatılıya da açıkmı kapın cnm.
ıyı geceler kızlar nasılsınız_
selam kizlar nasilsiniz figen sana birsey sorabilir miyim sen antalyadasin degilmi nerdesin antalyada bende antalyadayim
kovdunmu yoksa adamı evden kısss
selam hoşgeldin
tabi canım
selam kızlar
heee hep kadınlarmı anasının evine gidecek birazda adamlar gitsin arada sırada değişiklik iyidir
şaka bi yana annesiyle hasta ziyaretine gitti saat geç olduğu için orda kaldı...
hım geçmiş olsun ozaman.
kızlar yatıyorum ben artık hepücünüze ii geceler tatlı uykular..
günaydınn kızlarr tatill bitti geri döndüm geçmişi okumam zor olacal gibii maşşallah hiç susmamışsınız hepinizi çokkk özledimm