katilimmm aradıııııı beniiiiiiiii
ççççççoooooooookkkkkkkk mutlu oldum. o kadar sıcak ve ıctendıkı anlatamam. bende o kadar sasırdım kı ustelık ev kalabalık. bıraz tedırgın konustum delımı bu tanımadıgıyla konustu demesınler dıye. sadece bol bol güldüm telefondaama numarasını kayıt ettım. az daha adımı soyleyecektım dedı. buraya pek takılamıyorum kızlar.malum kayınvalıdem hacdan geldı hasta bende kalıyor. gelen gıden derken gecelerı bı okuyup cıkıyorumç bundan sonra daha cok gelmeye calısıcam artık. katılım senı sevıyorum
canım ben katilin olmayı isterdim ama degilim bide senin katilin aramış ben hala aramadım kararsızım arayıp aramamakta ama bu gidişle aramıcam çünkü çaktırırım ozamanda anlamı kalmaz diye düşünüyorum
katilimmm aradıııııı beniiiiiiiii
ççççççoooooooookkkkkkkk mutlu oldum. o kadar sıcak ve ıctendıkı anlatamam. bende o kadar sasırdım kı ustelık ev kalabalık. bıraz tedırgın konustum delımı bu tanımadıgıyla konustu demesınler dıye. sadece bol bol güldüm telefondaama numarasını kayıt ettım. az daha adımı soyleyecektım dedı. buraya pek takılamıyorum kızlar.malum kayınvalıdem hacdan geldı hasta bende kalıyor. gelen gıden derken gecelerı bı okuyup cıkıyorumç bundan sonra daha cok gelmeye calısıcam artık. katılım senı sevıyorum
Burası artık böyle canım maleseff
aslinda takip icin iyi :)) ama hediyeler gelmeye baslayinca eminim o zaman senlenir herhalde bu arda nasilsin canim
Takip için iyi de tatlım ben katilime sesimi duyuramıyorum kiiiiAra beni ara beni diyorum duymuyooo
İyiyim canımm sen nasılsınnn? Oğluşun nasılll
bende iyiyim canim nasil olsun uyudu da bende biraz dinleniyorum baba ogul uykudalar :)))
kızlar benim katilim çekilişten çekildi galiba ne bir mesaj nede bir çağrı çok üzülüyorum herkesin katili kurbanını arıyo onla ilgileniyor ama benimki değil aramak mesaj bile atmıyor kırgınım
kim olduğunu söyle çabuk dedim sen kimi tahmin ediyon dedi bende yazdım melekgüzel,ghs,nissan,mandalina yada çınarefeninannesi katilimde cvp olarak dediki evliyim
kızlar benim katilim çekilişten çekildi galiba ne bir mesaj nede bir çağrı çok üzülüyorum herkesin katili kurbanını arıyo onla ilgileniyor ama benimki değil aramak mesaj bile atmıyor kırgınım
Katilim msj attııııııııı katilim msj atttııııııı:119::119::119::119::119::119::119:
Çok mutlu oldummmm
Günaydın rosecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?