iyi fikir ama sms paketim yok
direk aramam lazım
Ya kızlar ne smsi ne araması herkes sorumluıluğunun bilincinde gerek yok böyle şeylere.İllaki öğreneceksiniz.
herkesın kurbanı aramısmı yaaaaaabenı nıye kımse aramıyo sms atmıyo. yoksa benı begenmıyor mu?
hayır öyle bişiy yok biz sadece aramızda sms atsakmı arasakmı aramasakmı diye sohbet ediyorduk istediğine bağlı yani ama kim olduğunu belli etme kurbanına sadece
aaa ben sormadım evlimisin diye ama kurbanım evli
benim kurbanım buralara hiçmi hiç uğramıyor keşke oda bana seslense ara beni falan dese arasam ama yok işte
ben yinede aricam sevinsin benim katlimdende en küçük bir hayat belirtisi bile yok bari en azından unutulmadığımı bari bilim yaaaa
çokkk az kaldııı bence sabretttt 26 sında gönderiyordukk değil miii ?
slm kızlar ben geldim , c tesiden beri şehir dışındaydım dün akşam geldim ancak topiğimize gelebildim :)
Hoşgeldin canımmmmMalesef topiğimiz boş, sesleniyorum sesleniyorum cevap gelmiyo
Katilim zaten yokk
hoşbuldum canım , benim ne katil var ortada ne kurbanım , hadi katilim yazıyo ama ben bilmiyorum desem , kurbanım bi kere bile yazmadı resmen çok üzüldüm , keşke aktif olan bi arkadaşa çıksaydı daha gönlümden gelerek gönderirdim , böyle olunca ne biliyim çekilişe adını yazdırdı gitti , yattığı yerden hediye gelcek gibime gelio ...
kızlar benim katilim aradı.ay çok sevindim valla.sel verdi sır vermedi.kim olduğunu söylemedi.bende sormadım gerçi en azından aradıya tereddütlerim gitti katilim beni unutmamış.şimdi yorumlarıda okuyunca zehranurdan şüphelendim.diğer çekilişteki hediyem geldi bugün.bir yüzük birde biblo.kurbanım hediyenin 3 ü hazır..
canım ben katilin olmayı isterdim ama degilim bide senin katilin aramış ben hala aramadım kararsızım arayıp aramamakta ama bu gidişle aramıcam çünkü çaktırırım ozamanda anlamı kalmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?