Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm
ay herkesin katili aradı bi benimki aramadı yaaa
slm nasılsınız aksaraya geldık bızde gezıyoruz bugun ıtıbarı ıle hedıyelerm bıttı bugun göndercektım fakat ankaraya donmemız aksamı bulur.kurbanıma çok çok tatlı bı don aldım ayrıca aynısından kendımede aldım takım gıyerız:))) resmını koysam olurmu acaba
bıde bışı sorcaktım ben kutu hazırlamıştım fakat bugun aldıgım bır hedıyenın çapı ve kutusu çokk çokk buyuk ben nasıl gönderebılırım ne yapayım
beni ne arayan var nede soran.selam veriyorum alan bıle yok.hepinize küstüm özeliklede kaatilime.cici ben ev tlefonumu yazdım acaba cep numraamı sna özelden yazsam verirmisin katilime.
cnm benıde ne arayan var ne sorannn gel bız beraber arayalım bırbırımızı:))
beni ne arayan var nede soran.selam veriyorum alan bıle yok.hepinize küstüm özeliklede kaatilime.cici ben ev tlefonumu yazdım acaba cep numraamı sna özelden yazsam verirmisin katilime.
ayy cnm 2 kutu olması ımkansız çunkı dıgerı buyuk ama kutusu 5 cm lık buda donumuzun resmı:))
Eki Görüntüle 308210 Eki Görüntüle 308211
ayy cnm 2 kutu olması ımkansız çunkı dıgerı buyuk ama kutusu 5 cm lık buda donumuzun resmı:))
Eki Görüntüle 308210 Eki Görüntüle 308211
cnm pembe degıl nar çıçegı bu benımkı kurbanıma tamm kıpkırmızısını yollucam ayrıca tlf cekıp koydum ondan boyle çıkmış rengı