Yeni uye oldum evliliğimle ilgili konusacağim uzun olabilir kusura bakmayin arkadaslar

Koruyucu ailelik daha kolay. O da sizinle kalıyor sürekli. Sadece yasal olarak prosedürü farkli

Eşin aşırı üzüntüden ,endişeden sağlıklı düşünemiyor. Düşünme bozukluğu , vesveseye düşmüş. Belli ki depresyonda. Tekrar kendi öz değerine ve samimiyetle sevildiğine inandırılması lazım. Ve acilen profesyonel yardım almalı /almalısınız. Tek ve birlikte. Bir psikiatristı beğenmezseniz bir diğerine ,beğenmezseniz başka birine,doğru doktoru buluncaya kadar. Doğru doktorla bu durumu yavaş yavaş aşarsınız ,eminim. Eşiniz niye sevildiğine inanmıyor anlamıyorum. Sizin sevginizi ,yakınlığınızı , sıcaklığınızı veya samimiyetinizi hissetmediği için olabilr mi? Yani bu kadın beni gerçek anlamda sevmiyor ya da sevdiğini hissettiremiyor ,bir de çocuğum olmuyor. E o zaman sevmediği (belki saymadığı) ve ona çocuk veremeyecek bir adamla niye birlikte olmaya çalışıyor sorgulaması da yapıyor , ve aşırı üzüntü ile olayları abartılı algılıyor olabilir. Anneannemin kızkardeşi de eşi yüzünden hiç çocuk sahibi olamadı. Ama büyük teyzem çocuk delisi ve en iyi anne olabilecek özelliklere sahipken bunu sorun yapmadı. Çok bağlıydılar birbirlerine. 8-10 yıl sonra abisi eşinden boşanınca ,hem abi hem eski eş 2. evliliklerini yapıp küçük kız bir orada bir burada ,bir başka akrabada gezip durunca yeğenini nüfuslarına geçirdiler ve kız büyüyüp doktor oldu. Birbirlerine çok bağlı yol arkadaşları oldular. Yani birbirine inanınca ,sevince her şey daha kolay olur.

Adam komplekse felan girmemis hanimefendi sorunun kendisinde olduğunun farkinda o yuzden esininin mutlu olmasini anne olmasini istiyor.Boyle bir durumda adamdan nafaka almak mi neyin nafakasi pardonda ? Mallarin neden yarisini alip akli basina gelsin adam kadinin mutlu olmasini istiyor emin olun konu sahibi parasinda değil ve sizin gibi zihniyette Allahta konu sahinin esine kalbi gibi birini cikarmis sizi cikarsa aman allahim izdirap konu sahibinin esi sanlsi sizin kocaniz olsa simdiden yandi

Nerenizden anladığınızı söylersem ayıp olacak
Düzgün okuyun.
Dedim ki parası için evli kalacak kadar kötü biri olsa parasını almak için evli kalmak zorunda olmadığını da bilirdi boşansa da o parayı alır
Yani eşi param için boşanmıyosun diyor ya bir konu o olsa parayı almanın yolu var bunu bi kafasına dank ettirmek lazım.
Gerçi kime ne anlatıyorum idraK yolları enfeksiyonu doktoru değilim geçmiş ola

Defalarca negatif almanın ne demek olduğunu ve insana ne hissettirdiğini bilirim sizi ve eşinizi anlıyorum.Aile, çevre baskısı, negatif tedaviler sonucunda eşiniz iyice çıkmaza girdi sanırım.Eşiniz ailesi de eşinizin aklını yeterince karıştırmış olmalı.Siz bu kadar olgunken ve sınavınızla mücadele ederken eşinizin ailesinin anlayışsızlığı da ayrı boyut.Ama ne deseniz boş sizi anlamıcaklardır.Eminim bunca yılllık mücadelede eşinizle neler neler aştınız bunu da aşacaksınızdır.İnşallah Allah sabrınızın emeklerinizin karşılığını verir.

Kesinlikle eğer esimin maddi durumu normal veya normalin altinda olsaydi boyle tepki almicaktik .Asla vazgecmem hele baskalari icin asla biz bu 4 yil zorlu surecte vazgecmedim simdide asla vazgecmem .Gercekten olmasada olur ben kabullendim bu durumu kedilerimiz var kopeğimiz var ilerde esimin yiğenleri olur onlsri severi belki 5.yil olursa evlatlik anne olmak icin doğurmaya gerek yok umarim duzeliriz iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim

Kesinlikle bu 4 yil surecte en iyi sekilde tedavi olduk denemediğimiz yontem kalmadi en son evlat edinmek istedik onunda belli kurallari var suan uyamiyoruz o kurallara .Nasil olgun kaldiğimin inanin ben bile farkinda değilim esim mesela tamam olmuyor deseydi belki ben de cok uzulmeye baslardim ama esimin acisindan esimi isimi dusunemedim hic inanin bebek gorunce esim yuzume bakiyor diye sağa sola bakiyorum aman anlamasin bebekleri asla kucağimi almiyorum bebek gorunce tepksiiz kaliyorum sirf uzulmesin diyr mucadeli veriyorun.Umarim asicaz her kotu son guzel baslangic verir umarim ya Allah cok buyuk nasip

Eğer sizde sorun olsaydı "eşinizin sizden kesin ve kesin ayrılacağını yazdıklarınızdan anladım. Ve ailesi de sizden ayrılması için kesin ve kesin baskı yapardı."
Şu durumda dahi eşinizin çocuğu olmadığı halde bu seferde yok param için birliktesin tezini ailesi ile ortaya koyup yaptıklarına
bakın.
%700 ölüm riski ile gebelik geçirmiş, 2 büyük amelîyat geçirmiş ilk ameliyatımda da ölümden dönmüş biri olarak size kalpten söyleyeceğim. Evlat sahibi olmak istiyorsanız kesinlikle arda atmayın. Evladın önünde hiç birşey yok.

Bu anlattiğiniz sey beni cok umitlendirdi iyiki boyle insanlari benimle paylastiniz.Esim manik depresif ataklar gecirdi ilac tedavisi 4 yil zorluydu .Sevgimi hep gosterdim halen gosteriyorum opuyorum sariliyorum taktir ediyorum ovuyorum.Iste o sorgulama nedeni acaba mi dedirtti bana umarim bizde birgun boyle oluruz ama olmasada olur cocuk Allah bir kapiyi kapatinca diğerini acar derler ya ben ona cok inaniyorum sadece su 4 yil onunda pskilojisi cok bozuldu bazi insanlardan uzaklasmasi gerek bazi fikir ve goruslerden yoksa biter cunku inanilmaz yiprandik ama sizin anlattiğiniz beni sevindirdi umarim bizde belki birgun ayni sekilde oluruz

Pardon yanlis yazim hatasi yapmissiniz yanlis algiladim cemkirmenize gerek yoktu.Evet sizinle hem fikirim konu sahibi paragoz olsa nafaka alir evini arabasini alir

Canım ya ben bir öğrencimin evlatlık olduğunu öğrendim ve hüngür hüngür ağladım etkisinden bir kaç gün kurtulamadım ...O güzelim akıllı kız bir günlükken terkedilmiş..Allahım dedim ya bu aile almasaydı bu güzel kızın hayatı nasıl olurdu diye düşündüm durdum.Ve o kadar ilgili ki ailesi kızda çok düşkün anne babaya iyiki almışlar dedim ...

mali mülkü üzerinize alın yinede boşamayın madem içi soğur belki adamin paradan değilmiş diye
çok üzücü bir durum bizdede sorun ilk zamanlar sadece bendeydi neler soylemedi esimin ailesi sonra kendi ogullarindada sorun cikinca sustu oturdular hemen insanlar okadar acimasiz ki en zayif yanindan vuruyorlar insani hep ailesi nekadar da kotu kalpli ya
oğullarina yaptiklari kotuluge bak

Koruyucu aile olabilirsiniz. O zaman çocuğun ailesi sizi bulamıyor.

Umarim sahiplenirler

Aynen sizin yasadiğinizi biz yasadik ve ayni sekilde .Ilkte sorun bende dedim bosa bu kadini senin baba olmak hakkin değilmilerden gecilmiyordu Da ki esim kendisi itiraf edince daha baska tepkiler kesinlikle inssnlar zayif noktadan vurmaya yer ayiriyor ki bunu cevre es dos yapmiyor esinin ailesi yapiyor aci bir his Allah konj sahibine sabir versin

allah sizinde o güzel kalbinizi inşallah nur topu gibi bir evlatla taçlandirsin

Ayni durum hemen hemen bizde de yasandi .Allah boyle kotu zihniyetli insanlari islah etsin.insallah aynen zayif noktalarinda oyle guzel vuruyorlar ki dostunun sana yaptiğini dusmanin bile yapmiyor Allahim sizede sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…