Yeni uye oldum evliliğimle ilgili konusacağim uzun olabilir kusura bakmayin arkadaslar

Konu sahibinin esinde sorun var kadinda değil ki konu sahibide diyor ki 35 yastan sonrasi zor olur benim icin ayrica kadin esini biraksa ayrilsa kendi tarafinca hakli ama kadin birakmamis devam etmis esi yaninda olmasini bosanmamasina rağmen onu el ustunde tutmali bence ki ben esinin soğutmaya calistiğini dusunuyorum cunku kendini sorumlu tutuyor kadinin anne olmasini istiyor ki sizin esinizde veya sizde problem var miydi ? 37 yasinda siz anne olmus olabilirsiniz sağliğiniz iyidir ama konu sahibinin kocasi sorunlu ve zor

Sperm bankasina ne diyorsunuz?

Son kısmı anlamadım benim annem 36yaşında menopoza girdi ilaçlarla 38e uzattılar. 38-10:28 eder ben 31imde doğurdum?

Bizde aynı şeyleri yazdık sayfaları okuyun isterseniz.
Konu sahibinde sorun olmadığını, eşinde sorun olduğunu konuyu okuyan herkes biliyor.
Evet, sorunlarımız vardı.
Aşırı derece de saglik sorunlarım var ve çocuk olabilmesi için yüksek riskli amelîyatlar oldum.
Hamileliğimde %700 ölüm riski taşıyarak geçti.
Doğal yolla hamile kaldığımı doktoruma söylediğimde baya bı şaşkınlık geçirmiş ve çalışanlarına beni özellikle anlatmıştı. X gebe kaldı diye...

Aynen bende böyle düşündüm. Kadının çocuğu olmasa yüzüstü bırakıp gidecek düşüncedeler.

Gitsen dert, gitmesen dert. Konu sahibi kalbinin sesini dinle. Hayat senin. Eşini madem seviyorsun evlat edinirsin. Dünyada istediği halde çocuğu olamayan yüzbinlerce çift vardır bunların hepsi terketmiyor eşini. Bende yakın çevremden 4 evli çift tanıyorum yIllar geçmiş üzerinden evli mutlu çocuksuzlar. Eşin aşırı duygusal Yada başka planlarımı var bilemedim.

çok merhametli birisiniz.... sizin gibi insanlardan inşallah çok vardır....

yazınızı okurken çok ağladım çooook. Birden yaşadıklarım gözümün önünden geçti.ben de evlat edinerek anneliği tadan biriyim. yazdığınız hikayeye ne kadar benziyordu benim hikayem.benim kızımda hastanede istemiyorum denilip bırakılmış tek kaygım ve hala içimi acıtan şey bensiz geçen 4 ayı. Nasıl geçti kim teselli etti ağlayınca kim sarıldı hep aklımda tek o günlerden bize kalan şey de acıkıp susayınca parmak emmesiydi. Heleki o süt vermedi demişsiniz ya orada koptum zaten
Vücutunda bir kitle ameliyat oldum attım hesabı. Ama tek minnettar olduğum konu anne olmama sebep olması. İyiki doğurmuş Yoksa ben kızıma nasıl kavuşacaktım nasıl yollarımoz birleşecekti. Bizde kızımız için dünyaları veririz. Nasıl anlatılır bilmem bu hisler.
Şimdi gelelim konu sahibine bırakın tedaviyi uğraşmayı Birbirinizle çelişmeyi ayrılmayı gerçekten sizde yapın evlat edinin göreceksiniz herşey geçecek. Ve hatta olsun diye dua ertiğiniz şeylere olmadı diye şükredeceksiniz. Biz eşimle öyle yapıyoruz hep diyoruz iyiki olmamış yoksa kızımızla yollarımız nasıl birleşecekti

Konuyu zaten ağlaya ağlaya okuyorum başından beri. Bunu da okuyunca ciğerimi söküp atmak istedim. Ağlamaktan tıkandım resmen. Anlayamıyorum insan 9 ay karnında taşıyıp, nasıl fırlatıp atar... Allahım. Öyle bir anlatmışsınız ki, Ayşe yi de gördüm, anne babasını da gördüm sanki. O ailenin nur yüzü gözümde canlandı

Eşiniz çok yıpranmış aynı zamanda eş ailesinin dolduruslarını da göz ardı etmeyin destek almayı önerin kabul etmezse çok seviyorsanız da ayrılın sonucta sizin de bi gururunuz var

Nasıl güzelsiniz Allah bana da, karnımdaki bebeğimle beraber kimsesiz bi yavruyu da nasip etsin, hayırlısıyla. Çok istiyorum ama nasip olur mu bilmiyorum.

Dogurmadan evlat sahibi olanlar anlayabilir bu duyguyu yalnızca. Çoğu kişi öz evladın değil ki, bu kadar sevmek normal değil ki" diyebiliyor.

Çok çok şanslı bir bebekmis.

1 sene sonra 5.yıliniz dolacak ise evlatlık edinin..
Ama sanırım ailesi bu kezde başkasının çocuğuna para mı harcayacaksin ya da miras mı bırakacaksın diye çocuğu istemez ve kötü davranır gibi..

Nasıl güzelsiniz Allah bana da, karnımdaki bebeğimle beraber kimsesiz bi yavruyu da nasip etsin, hayırlısıyla. Çok istiyorum ama nasip olur mu bilmiyorum.

sırada bekleyen çok var.O sebeple şartları çok zorluyorlar. Mesela bir çocuğu olana ikinci çocuk için de ayrı oda şartı var.koruyucu aile olmanızı tavsiye ederim. Çünkü diğer bebekler bir şekilde aileye hepsi kavuşuyor ama evlat edindirilmesin denilen çocuklar orada büyüyor. Biyolojik çocuğu olanların yapabileceği en güzel şey bu aslında rabbim sağlıkla bebeğinize de kavuşmayı nasip etsin♥

Son düzenleme:
Dogurmadan evlat sahibi olanlar anlayabilir bu duyguyu yalnızca. Çoğu kişi öz evladın değil ki, bu kadar sevmek normal değil ki" diyebiliyor.

Çok çok şanslı bir bebekmis.

öz evladı olan çok sevseydibu kadar çocuk orada olmazdı işte insanların tuhaf yorumları. Bazen diyoruz bundan sonra doğurdam da bu kadar sevebilirmiyiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…