Yeni uye oldum evliliğimle ilgili konusacağim uzun olabilir kusura bakmayin arkadaslar

Koruyucu ailelik neden düşünmüyorsunuz? Onun da evlat edinmekten farkı yok, tek farkı nüfusunuza alamıyorsunuz.

Eşinizle sakin bir zamanınızda konuşun. Onun yerinde sen olsaydın senin çocuğun olmasaydı o seni bırakırmıydı. Bunu ona bi sorun. Empati yapın birlikte. Senin parada gözün olmadığını biliyor bencede vicdan yapıyor. 6 yıldır tanıyorsunuz birbirinizi öyle olsa seninle evlenmezdi zaten mahsus söylemiştir o. Tatlı dille söyledi ikna olmadın o yüzden numara yapıyor bence ondan ayrıl diye. Emin ol senin gitmeni istemiyor hatta gitmenden korkuyodur bile ama gönlü başka dili başka konuşur. Seninde çocuk sahibi olmanın en doğal hakkın olduğunu onun yüzünden bundan mahrum kalmanın haksızlık olduğunu düşünüyodur. Ben yerinde olsam onu asla bırakmam. Çocuk sahibi olmanın sizin için bi sorun olmadığı konusunda ikna edin onu. Hatta bi psikoloğa danışıp nasıl konuşmanız, davranmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Eşiniz çok hassas bi durumda ne derse desin onu sakin karşılayın. Hep yapıcı konuşun. Çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun.

Soğutmaya calistiğini farkettiğim an anlamaya calisiyorum evet zor bir surec ama cok yontem ,tedavi denedik hepsinde heyecanlandik umitlendik olmadi .Ben kabullendim bu durumu esim kabullenemedi 4 yildir ben herzaman onun yanindayim ve destek olacağiz birbirimize ama cevredeki baskidan dolayi mi yoksa gercekten beni soğutmaya mi calisiyor emin olamiyorum

Ilk yili ilk zamanlari cinsel problem nedeniyle esim hastaneye gidiyor.Orada testler felan derken cocuk sahibi olamayacağinida ögreniyorum evet ilk yil cok zor bir surec gecirdik .Allah uzun omur versin cocuğuza ben cocuk konusu kapatmistim tamam istemiyorum dedim esim hep israrla istedi sonucta boyle oldu napalim boyleymis nasip

Kesinlikle etkili olmustur cunku cocuk sorulur ya hani ne zaman cocuk felan biz daha dusunuyoruz der gecerdik .Ailesi bazi seyleri anladi ve bende olduğu soylemesini istedim sorunun esime uzulmelerini vs asla istemedim ve vicdansiz bir sekilde bosan demelere basladi esim sorunun onda olduğjunu soylediğinde yine paragoz vs dediler .Bu dunyaya bir iz olarak cocuģnuzu birakirsiniz ve ben biz icin biraktim istemedim anne olmayi bosansam gitsem mesela cocuk icin mi evlendi dicek zihniyetler olacakti.Kesinlikle dilekce versin tamam ya diyim olmuyo zorlama kendini ama oyle gel notere gidelim imzala herseyi al senin olsun bosan demek nasil anlatsam canim fazla yandi bu defa hemde cok

Sakin kalmaya calisacağim kesinlikle empati yapabilir belkide yapiyordur .Bencede biliyordur universite mezunuyum isim var ayrilsam attan inip eseğe binmem afedersiniz ama maddi durumum esim kadar iyi olmasada ayrilsakta ortalamanin ustu olurdu maddi durumum.6 yildir taniyorum evet sakin kalacağim ve oturup konusucagiz umarim duzeliriz cok tesekkur ederim yazdiğiniz icin tum arkadaslara tesekkur ederim yanimda olduğunu hissetirdiğiniz icin

Sorun sizde olsaydı eşiniz sizi boşayacak mıydı? Bunu sordunuz mu kendisine? Empati yapması gerekiyor.

Nerden başlayacağımı bilemedim ama sizi az çok anlayabiliyorum biz de eşimden kaynaklı problem sebebiyle evlat sahibi olmak için çırpınıyoruz.Zaten zorlu bir süreç eşiniz bu şekilde davranarak iyice çıkmaza sokmuş hem kendisini hem sizi.Mutlaka profesyonel bir destek alın.Eşinizi ikna edin bu konuda.Eşinizin genetik rahatsızlığı olduğunu söylemişsiniz mutlaka denemişsinizdir ama pgt li tüp bebek ile sağlıklı bir çocuğunuz olabilir.Şu an bu psikoloji ile tedavi sürecine girmek yanlış olur biraz toparlanıp ileriki süreçtede deneyebilirsiniz.Nice mucizelere denk geldim bu forumda bakarsınız sizi de bir mucize buluverir.yaşınız çok genç önünüzde uzun yıllar var.Evlat edinme konusundaki düşüncelerinize saygı duyuyorum tabiki. O da bir seçenek.ama öncelikle eşinizin bu olumsuz düşüncelerinden kurtulması şart yoksa bu şekilde çok yol almanız epey yıpratıcı olur.

Eşinizin söylemlerinin nedeni durumdan dolayı kendini suçlu hissetmesi, başkalarının dolduruşları ve psikolojisinin bozuk olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Onun size bakış açısını değiştirmek için, ona avukata gidelim ama herhangi bir ayrılık durumunda bir iğne dahil hiç bir şey istemediğinizi içeren bi evlilik sözleşmesi istediğinizi söyleyin. Belki o zaman seninle gerçekten seni sevdiğim için birlikte olduğuma ve çocuk olayının önemli olmadığına inanabilirsin diyin. Ailesine de çok güzel bir cevap olur

Önce evlat sahiplenmek değil eclat edinmek dşyelim. Dünya nın en güzel şeyi o... sonra, eşinizi mutlaka bir psikoloğa götürün hatta sizde tedavi olun. Hiç önemli değil başkalarının ne dediği. Bu sizin hayatınız çocuk olsada olmasada...

Şöyle esimin hastaliğinin boyutu var mesela tup bebek yaptiran ailelerde oranlar az oluyor bizde fazla maalesef cok yontem denedik inanin esimin tasiyici hastalikli genide var cocuk engelli doğabilmesi cokmus .Esim hep genetik hastalikli hem erken sperm yetmezliği var o yuzden hic sansimiz olmuyor mesela bizide ariyorlar aa bak o yontem cikti bir deneyin tamam diyoruz fakat 2 sorun olduğu icin olmuyor ben vazgectim inanin tum kalbimle ama esim kendini sorumlu tutuyor ki tutmamali ben tamam demisim iyiyiz hem kedilerimizde var asla cocuk konusu acmam evde inan bebek videolari gorsem 3 yildir tv heryerde bakmamaya calisyorum bende mucadele veriyorum inanin artik bende yoruldum olmuyor umarim sizin olur insallah olur benim dediklerimden asla etkilenmeyin lutfen bizde 2 sorun var siz sakin umitinizi asla kaybetmeyin asla

Gerçekten çok ama çok vicdansız insanlar var hayatta. Çok yakın olduğum bir komşumda yaşadı buna benzer sorunlar.Adamla karısı araları bozulsunda ayrılsın diye olmadık iftira ve entrika çevirdiler yakın akrabaları.Kadın kocasının kendini aldattığını düşünüp dellenirken, adamında karısının onu aldattığı zannına kapılmasına neden oldular.Herşey anlaşıldı. Sonuç olarak ayrılmadılar şükür.
Kırılmaktan çok ama, çok haklısınız.Eşinizle sakince tekrar oturup konuşun.Eğer,onun bu yanlış zanna kapılmasına neden olanlar varsa, ortaya çıkarın.
Mal mülk derdinizin olmadığını, ama bunun derdine düşen başka birilerinin onu etkilediğini düşündüğünüzü söyleyin.Bırakın gerisine kendi karar versin artık.

Kendindeki eksik nedeniyle aşağılık kompleksine girmiş bunun tam adı o, paranı boşansakta yerim nafaka da alırım malların yarısını da de aklı başına gelsin
Sevmesem çekilcek dert değilsin diye de ekle
Daha da devam ederse istediği olsun ve boşan gitsin

Ailesi doldurusa getirmis olabilir. Cunku cocuk da olmadigi icin tum mal varligi direkt senin oluyor. Parayi elin kizina kaptirmak istememis olabilirler. Seviyorsan takilma. 5 yiliniz bitince evlat edinebilrisiniz

Ailesi doldurusa getirmis olabilir. Cunku cocuk da olmadigi icin tum mal varligi direkt senin oluyor. Parayi elin kizina kaptirmak istememis olabilirler. Seviyorsan takilma. 5 yiliniz bitince evlat edinebilrisiniz
Bende ailesinin doldurusuna geldiğini dusunuyorum evet gercekte mal varliği olarak oyle olduğu icin ailesi bu yonteme basvurdu.Umarim 5.yilimiz dolar ve bizimde bir cocuğumuz olmus olur olmasada olur ben herseyi kabullendim olmuyorsa nasip değilmis napalim olmamis

Para kardesi kardese kirdiran bi illet. O nedenle kucumseme. Neler yapiliyor onun icin. Gercekten seviyorsan mucadeleden vazgecme. Zaten benim hissettigim esin seni kaybederse yasamak icin bi nedeni kalmayacak. Onun icin cidden uzuldum. Cocuk olmasa da olur ama iste bazisi icin cok onemli. Allah yardimciniz olsun

4 yik boyunca inanin ustumde bir yuk var ve esimi toparlamaya calisiyorum kendimi gectim biz variz diyoruz ya biz bize yeteriz cunku artik yoruldum her kapidan artik alismis huzunle cikiyor esim cok istekli onu anliyorum ama hep ayni sonuclar biz bunlarla uğrasmak zorunda kalirken diğer insanlarin boyle yapmasi bide esimin ailesi denicek bisey yok gercekten neden bir insan bunu yapar eline ne gecer bilmiyorum yeterince yiprandik ne istediklerini cozemiyorum terapi almaya karar verdim esimi ikna edip gideceğiz cunku gercekten yoruldum valla

Bu konuda celalettin Peru isimli doktorun methini duymuştum. Bir araştırın isterseniz.

Siz bu durumu kabullenmişsiniz eşiniz kabullenmemiş bu yüzden kendini harap ediyor benim yüzümden diyerek. Allah esirgesin ileride buhran geçirip kendine bile zarar verebilir her şeyin başı sağlıklı psikolojiden geçiyor bence kesinlikle destek almasını sağlayın. Umarım bu zor zamanları en kısa sürede atlatabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…