Bence kendimizi bıraz olsun bırakınca otamatik olarak işah da azaldı ya da artık 27. Haftanın etkisiBende yediklerime dikkat etmiyorum cunku zaten asiri bi istahim yok suan icin her yeme firsatim olan seyide yemiyorum ama sık sik tartiliyorum
Naptin canim?Activia bile kesmez beni extra ilacda aliyorum acile gidicem galiba bugeceyi de gecirelim çünkü sancı yapıyor baya bebek icin korkuyoruz
Aaa hayirli olsun bende farkli cinsiyet heyecani yasiyorum Rabbim eli ayagi duzgun hayırlı evlat etsin. Bu arada listeye gireyim mi kilonucool_lime canım ben bu hafta bildirim yapamadım ama kilom 80,5 oldu baskulun pilini değiştirdim otomatikman benim kiloda arttı hicbirşey anlamadım neyi baz almaliyim bilmiyorum ama kv de bendeydi biraz kilo aldım da bu kadar olamaz
Geçen hafta 78,5 ti haftaya netlesir
Bu arada benim minigimin cinsiyeti belli oldu iki erkekten sonra kızım geliyor
Amin canım Yapacak birşey yok gir canım baskül sen busun diyor inşallah ödem falandır haftaya inmiş olurAaa hayirli olsun bende farkli cinsiyet heyecani yasiyorum Rabbim eli ayagi duzgun hayırlı evlat etsin. Bu arada listeye gireyim mi kilonu
Hayirli olsun canim. Cok sevinmissindir. Ben de uc erkekten sonra kavusuyorum prensesime. Allah saglikla kucagimiza almaya nasip etsin inscool_lime canım ben bu hafta bildirim yapamadım ama kilom 80,5 oldu baskulun pilini değiştirdim otomatikman benim kiloda arttı hicbirşey anlamadım neyi baz almaliyim bilmiyorum ama kv de bendeydi biraz kilo aldım da bu kadar olamaz
Amin canım amin zaten bu da erkek olursa ev sipahi ocağına dönecektiHayirli olsun canim. Cok sevinmissindir. Ben de uc erkekten sonra kavusuyorum prensesime. Allah saglikla kucagimiza almaya nasip etsin ins
E hadi gozunuz aydın kiz cocuk guzeldir Rabbim saglikla hayırla kucagina aldırsıncool_lime canım ben bu hafta bildirim yapamadım ama kilom 80,5 oldu baskulun pilini değiştirdim otomatikman benim kiloda arttı hicbirşey anlamadım neyi baz almaliyim bilmiyorum ama kv de bendeydi biraz kilo aldım da bu kadar olamaz
Benim tartınin pili bitti nolduğunu bilmiyorum yaa belki de iyi olur boylesi haftasonunda da cok abartmiyorumKizlar kimseden ses yok. Haftasonunuz nasil geciyor? Iyi misiniz?
Yok. 3 oglum var ama kucukler ikiz. 3. Hamileligim bu. Ve kazayla hamile kaldim. Planli degildi. Iyiki de kalmisim :) kiz bebek de nasipmis demek ki.Amin canım amin zaten bu da erkek olursa ev sipahi ocağına dönecektirabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben 4.ye cesaret edemezdim herhalde maşallah sana kızı bulana kadar devam mı dedin
Herkesin tartisinin pili bitiyorBenim tartınin pili bitti nolduğunu bilmiyorum yaa belki de iyi olur boylesi haftasonunda da cok abartmiyorum
Yaaaa ayni zamanda bitiyo sanki yok kız 1000 kalori almazsın az yemeye çalış bence benim sişkinlik tam gaz devam kilom artmiştır muhtemelen ama şişkinliğikden gercek kilom değil zannimca dur bakalım tartı nin pilini esim artık ne zaman alir insallah bi şok yaşamamHerkesin tartisinin pili bitiyorBen de yeni degistirdim. Valla butun gun ev temizledim. Bir yandan camasir ve cocuklar. Cok yorgunum suan da. Hayatta mutfaga girip yemekle ugrasamam. O yuzden pizza soylicem aksam yemegi icin. Yani 500 kalori yaktiysam 1000 kalori alicam Sen nasilsin?
Valla 2,3 dilim gotururum :) oglen de dogru dur ust yemedim. Aciktim cok. Bence Sen git bir eczaneye artik.Yaaaa ayni zamanda bitiyo sanki yok kız 1000 kalori almazsın az yemeye çalış bence benim sişkinlik tam gaz devam kilom artmiştır muhtemelen ama şişkinliğikden gercek kilom değil zannimca dur bakalım tartı nin pilini esim artık ne zaman alir insallah bi şok yaşamam
Bal, tahin diyorsun ya canim. Balla tahini mi karistiriyorsun?Kahvaltı :
2dilim kizarmis chiali ekmek
1 avakado ve 1 dilim suzme peynir
1 kac grissini 1 corba k. bal tahin 1 bardak süt
Ara:
1 amasya elma
Ogle/aksam bir
1 kase eristeli corba tavuk suyuna
1 tabak kiymali patates yogurt ile
1 dilim kizarmis chiali ekmek
Ara: 17:30
2 sahlep az sekerli
1 portakalli kurabiye
Günün geri kalaninda bir sise suya nane yapraklari attim limon sıkıp iciyorum midem bulaniyor aksamlari,belki iyi gelir
Afiyet olsun canım aynen oyle yapıcamValla 2,3 dilim gotururum :) oglen de dogru dur ust yemedim. Aciktim cok. Bence Sen git bir eczaneye artik.
Evet kapakli kaba hazırlıyorum bali daha cok olacak sekide bikac gun yiyorum cok lezztli oluyor bebegide beslermisBal, tahin diyorsun ya canim. Balla tahini mi karistiriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?