Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bende yediklerime dikkat etmiyorum cunku zaten asiri bi istahim yok suan icin her yeme firsatim olan seyide yemiyorum ama sık sik tartiliyorum
Bence kendimizi bıraz olsun bırakınca otamatik olarak işah da azaldı ya da artık 27. Haftanın etkisi kendimden biliyorum bir sey kalorili yememem lazim deyip.sıkinca aklımda kaliyor daha çok istiyorum en iyis kararinda tüketip arkana bakmadan devam etmek galiba

cool_lime canım ben bu hafta bildirim yapamadım ama kilom 80,5 oldu baskulun pilini değiştirdim otomatikman benim kiloda arttı hicbirşey anlamadım neyi baz almaliyim bilmiyorum ama kv de bendeydi biraz kilo aldım da bu kadar olamaz
Geçen hafta 78,5 ti haftaya netlesir
Bu arada benim minigimin cinsiyeti belli oldu iki erkekten sonra kızım geliyor

Aaa hayirli olsun bende farkli cinsiyet heyecani yasiyorum Rabbim eli ayagi duzgun hayırlı evlat etsin. Bu arada listeye gireyim mi kilonu

Hayirli olsun canim. Cok sevinmissindir. Ben de uc erkekten sonra kavusuyorum prensesime. Allah saglikla kucagimiza almaya nasip etsin ins

Hayirli olsun canim. Cok sevinmissindir. Ben de uc erkekten sonra kavusuyorum prensesime. Allah saglikla kucagimiza almaya nasip etsin ins
Amin canım amin zaten bu da erkek olursa ev sipahi ocağına dönecekti rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben 4.ye cesaret edemezdim herhalde maşallah sana kızı bulana kadar devam mı dedin

E hadi gozunuz aydın kiz cocuk guzeldir Rabbim saglikla hayırla kucagina aldırsın

Yok. 3 oglum var ama kucukler ikiz. 3. Hamileligim bu. Ve kazayla hamile kaldim. Planli degildi. Iyiki de kalmisim :) kiz bebek de nasipmis demek ki.

Benim tartınin pili bitti nolduğunu bilmiyorum yaa belki de iyi olur boylesi haftasonunda da cok abartmiyorum
Herkesin tartisinin pili bitiyor Ben de yeni degistirdim. Valla butun gun ev temizledim. Bir yandan camasir ve cocuklar. Cok yorgunum suan da. Hayatta mutfaga girip yemekle ugrasamam. O yuzden pizza soylicem aksam yemegi icin. Yani 500 kalori yaktiysam 1000 kalori alicam Sen nasilsin?

Ben bugun yediklerimi listeledim yine hergun yapmasamda yazmaya calisicam ipin ucunu kaciriyorum cunku liste isine devam etmek isteyen katilabilir

Yaaaa ayni zamanda bitiyo sanki yok kız 1000 kalori almazsın az yemeye çalış bence benim sişkinlik tam gaz devam kilom artmiştır muhtemelen ama şişkinliğikden gercek kilom değil zannimca dur bakalım tartı nin pilini esim artık ne zaman alir insallah bi şok yaşamam

Kahvaltı :
2dilim kizarmis chiali ekmek
1 avakado ve 1 dilim suzme peynir
1 kac grissini 1 corba k. bal tahin 1 bardak süt
Ara:
1 amasya elma
Ogle/aksam bir
1 kase eristeli corba tavuk suyuna
1 tabak kiymali patates yogurt ile
1 dilim kizarmis chiali ekmek
Ara: 17:30
2 sahlep az sekerli
1 portakalli kurabiye
Günün geri kalaninda bir sise suya nane yapraklari attim limon sıkıp iciyorum midem bulaniyor aksamlari,belki iyi gelir

Valla 2,3 dilim gotururum :) oglen de dogru dur ust yemedim. Aciktim cok. Bence Sen git bir eczaneye artik.

Bal, tahin diyorsun ya canim. Balla tahini mi karistiriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…