3 aydir iciyorum canim o bile kesmiyorCanım magnezyum içiyor musun. O benim kabızlığıma çare oldu. Artık çatlayacağım sanıyordum...
cnm totalde kaç kilo aldın ? merak etme bazı bebekler minyon olur,3200 de az değil ki zaten. benim arkadaşım 20 kg aldı bebeği 2800 doğdu . yani alınan kg ile alakalı değildir ama çok mu az yiyorsunki ?Kızlar dr dan geldim 932 gr dedi mimyon bi bebek olucak dedi yine diger cocuklarim.haftasindan 1 ya da 2 hafta ileri cıkardi 3600 dogdular dedim bu oyle olmaz 3200 olur dedi benim kilo yu sıkıntı ettigimi biliyor senin beslenmen le alakası olabilir dedi canım sıkıldı kızlar ya benim.kilo takibimden.daha onemli bi durum bu zaten listeyi bıraktım ama kilo alimimida birakicam bebegim saglikli.olsun da bu arada dr a göre 1bucuk kilo almisim cok cok iyisin dedi muhtemelen 1 kilodur afedersiniz 10 gundur şiddetli.kabizligim var ondan şişım onun icin ilac verdi bakalim
4 kilo aldım canim aslında cok da kötü degiliz ama diger lerimde hep ileri idi bunda geri olunca az yememe bagladi dr biraz daha artıricam galiba dr un önerisicnm totalde kaç kilo aldın ? merak etme bazı bebekler minyon olur,3200 de az değil ki zaten. benim arkadaşım 20 kg aldı bebeği 2800 doğdu . yani alınan kg ile alakalı değildir ama çok mu az yiyorsunki ?
maşallahın var cnm.12 kg a kdr gayet normal. arkadaşım 4.5 aylık 7 kg aldı ki çok dikkat ediyor kızcağız. hiç takma bende 10 ile tamamlasam yeter. 16 dayım ben 1.5 kg vermiştim onun 700 gr geri aldım yani daha kg almadım diyebilirim. bende de kg takıntısı var ve benim doktorda takıntılı :)))))) 7 kg ile bitiricez diyorda o istediğini desin yani. 60 kg 169 boyundayım çok kg da yok ama adam kilo sevmiyor işte :))))) korkarak tartıya çıkıyorum valla :))) sende zaten dikkat eden biriisn belliki azcık artır bence hiç takma zaten hepsini verirsin kg almaktan korktuğun için4 kilo aldım canim aslında cok da kötü degiliz ama diger lerimde hep ileri idi bunda geri olunca az yememe bagladi dr biraz daha artıricam galiba dr un önerisi
Sen sona geldin canim artik.doğum psikolojisine girmiş sindirMerhaba kızlar yazamıyorum eskisi gibi ama takipteyim hep bende herşeyi yiyorum ama abartmıyorum kasmıyorum çok. kilo aldım mi onuda bilmiyorum cuma tartılacam eskisi gibi tartiyada çıkasım gelmiyo
Kızlar dr dan geldim 932 gr dedi mimyon bi bebek olucak dedi yine diger cocuklarim.haftasindan 1 ya da 2 hafta ileri cıkardi 3600 dogdular dedim bu oyle olmaz 3200 olur dedi benim kilo yu sıkıntı ettigimi biliyor senin beslenmen le alakası olabilir dedi canım sıkıldı kızlar ya benim.kilo takibimden.daha onemli bi durum bu zaten listeyi bıraktım ama kilo alimimida birakicam bebegim saglikli.olsun da bu arada dr a göre 1bucuk kilo almisim cok cok iyisin dedi muhtemelen 1 kilodur afedersiniz 10 gundur şiddetli.kabizligim var ondan şişım onun icin ilac verdi bakalim
Kızlar dr dan geldim 932 gr dedi mimyon bi bebek olucak dedi yine diger cocuklarim.haftasindan 1 ya da 2 hafta ileri cıkardi 3600 dogdular dedim bu oyle olmaz 3200 olur dedi benim kilo yu sıkıntı ettigimi biliyor senin beslenmen le alakası olabilir dedi canım sıkıldı kızlar ya benim.kilo takibimden.daha onemli bi durum bu zaten listeyi bıraktım ama kilo alimimida birakicam bebegim saglikli.olsun da bu arada dr a göre 1bucuk kilo almisim cok cok iyisin dedi muhtemelen 1 kilodur afedersiniz 10 gundur şiddetli.kabizligim var ondan şişım onun icin ilac verdi bakalim
60 kilo ile.hamile kaldin ve dr un 7 kilo ile mi.bitir diyor valla dr un baya baya takintilı imiş bilimsel olarak normal aralikda kilosu olanlar 11 ila 15 arasi alabilir valla benim sınırım 11 dr da 9 la tamamlarsım diyor dedigin gibi takintili bi tipim ama insan bebeginde kilosunun iyi olmasini istiyor gerci cok az da değil bugun annemle k.validem baya kizdi bana zayiflamissin diyor yüzün solmuş karnin var sadece diyorlar ama bu bana iltifat oluyo gibi hosuma da gidiyor arkadaşn 4bucuk aylikken mi 7 kilo almiş acaba cok mu zayif benim çevremde cok zayif olanlar ciddi kilo aliyor ama dogum.sonrasi hızlica veriyorlar insallah bizde en fazla 11 le bitiririzmaşallahın var cnm.12 kg a kdr gayet normal. arkadaşım 4.5 aylık 7 kg aldı ki çok dikkat ediyor kızcağız. hiç takma bende 10 ile tamamlasam yeter. 16 dayım ben 1.5 kg vermiştim onun 700 gr geri aldım yani daha kg almadım diyebilirim. bende de kg takıntısı var ve benim doktorda takıntılı :)))))) 7 kg ile bitiricez diyorda o istediğini desin yani. 60 kg 169 boyundayım çok kg da yok ama adam kilo sevmiyor işte :))))) korkarak tartıya çıkıyorum valla :))) sende zaten dikkat eden biriisn belliki azcık artır bence hiç takma zaten hepsini verirsin kg almaktan korktuğun için
Aynen canım oda var cok kilo alanlarin bebegi zayifnoluyo.ne hikmetseKuzum bu seninle alakalı değil annem bana hamileyken 27 kilo almış ben 2 kilo 300 gram doğmuşum bence bu bebişinle sana giden kan akışıyla ilgili birşey.hiç kafana takma bebişin sağlıklı sende sağlıklısın doktorun abartıyor.
Genetik yapı ile alakali diyosun o da olabilir sen dr a gitmisdin demi ssna ne demisti simdi bana dr beslenmenle alakalı olabilir deyince topu bana attı birazBana bebeğin kilosu az gelmedi canım. Ayrıca şöyle bir şey okumuştum. Yediğimiz içtiğimiz aldığımız vitaminler gelişimini etkiliyor ama bebeğin genetik yapısıyla ilgili kilo durumu. Anne istediği kadar iyi beslensin. Bebeğin kilo alacağı şeyler yesin bebeğin normal Doğum kilosuna en fazla 300 gr katkıda bulunabilir. Diğer bebeklerine göre daha zayıf olması seninle ilgili olduğunu pek üşümemiyorum o yüzden. Bu defaki bebeğinin yapısı ile ilgili düşünüyorım
Genetik yapı ile alakali diyosun o da olabilir sen dr a gitmisdin demi ssna ne demisti simdi bana dr beslenmenle alakalı olabilir deyince topu bana attı biraz
2 hafta da bir erken demi beni 3 haftada bir cagiriyor 1 aya tamamlıyorum senin bebegin kilosu ne bakalım çarsambaya belli olur haber edersin bizeDoktorum o gün farklı testler ile uğraştığı İçin kilosunu söylemedi. Bende sormayı unuttum:/ ama Çarşamba tekrar kontrolüm var. Artık 2 haftada 1 gel dedi. O gün gittiğimde sorarım canım. Ama benim bebikto her gittiğimde 3-4 gün haftasına göre geri çıkıyor ölçümleri. İlk başta geri diye endişeleniyordum ama geç döllenme olmuş olabilir 3 hafta geri olunca esas sıkıntı başlıyor demişti. Rahatlamıştım :)
3.200 bence gayet normal bir kilo. Ben kizimda son muaneye gittim 3 300 kadar olctu ayni gun aksam dogum yaptim 3.850 dogdu yani ultrason olculerinede cok kafayi takma bence, senin kilo almam bebegin kilo almasinin garantisi degil en azından olaya kilo alimi olarak bakma saglikli beslenmeye devam et sagliksiz seylerle alacagin bi kilonun anlami yok bunuda demin pizza yemis biri olarak ben yazıyorum2 hafta da bir erken demi beni 3 haftada bir cagiriyor 1 aya tamamlıyorum senin bebegin kilosu ne bakalım çarsambaya belli olur haber edersin bize
Bizde ultrason olcumleri ile ayni cikti hep ama yine de belli olmaz canım aynen oyle olabilir işte dr dan boyle yorum duyunca insan etkileniyor yine de bu arada sen gittin mi dr a ayy bi de bizim gelin de hamile yemesine o da dikkat ediyor babam.aksam ikimize de kızdı çocugun temel taşlari anne karninda olur dedi bukadar az yenmez falan fırça yedik sabahda annemle k.valide den yedim bir de dr psikolojik baski var üzerim de3.200 bence gayet normal bir kilo. Ben kizimda son muaneye gittim 3 300 kadar olctu ayni gun aksam dogum yaptim 3.850 dogdu yani ultrason olculerinede cok kafayi takma bence, senin kilo almam bebegin kilo almasinin garantisi degil en azından olaya kilo alimi olarak bakma saglikli beslenmeye devam et sagliksiz seylerle alacagin bi kilonun anlami yok bunuda demin pizza yemis biri olarak ben yazıyorum
Aynn canm hazırlıklar doğum düşüncesi derken yemek içmek takıntısı kalmadı allah izin verirse geri sayım başladı. Dediğin gibi önemli olan bebeklerin sağlığı 2 kilo fazla alırız gerekirse vicdanımız rahat olur en azından bizden kaynaklı kilosu düşük olmazSen sona geldin canim artik.doğum psikolojisine girmiş sindir
Yarin 27.haftaya giriyorum
Gecen hafta 68.1
Bu hafta 68.7
(Aslinda ilk 68.2 cikti 2.de farkli cikti cok alani yazdim yarin yine bakarim hangisi dogruysa onu yazarim)
600 gr almisim daha cok bekliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?