yok cnm zayıf değil normal aslında. doktorum kendi kendine konuuyor valla :)))))) sende çok takılma çok iyi gitmişsin bence.60 kilo ile.hamile kaldin ve dr un 7 kilo ile mi.bitir diyor valla dr un baya baya takintilı imiş bilimsel olarak normal aralikda kilosu olanlar 11 ila 15 arasi alabilir valla benim sınırım 11 dr da 9 la tamamlarsım diyor dedigin gibi takintili bi tipim ama insan bebeginde kilosunun iyi olmasini istiyor gerci cok az da değil bugun annemle k.validem baya kizdi bana zayiflamissin diyor yüzün solmuş karnin var sadece diyorlar ama bu bana iltifat oluyo gibi hosuma da gidiyor arkadaşn 4bucuk aylikken mi 7 kilo almiş acaba cok mu zayif benim çevremde cok zayif olanlar ciddi kilo aliyor ama dogum.sonrasi hızlica veriyorlar insallah bizde en fazla 11 le bitiririz
hic mi cikamiyorsun canim ya. Of cok kotuCanım ben bu hafta bildirim yapmiycam gerçek kilom belli değil kabizlikda nirvanaya ulaştım
Hayatımda boyle olduğumu hatirlamiyorum canim yaa enterogermina diye bisey verdi dr kendi de kullanmiş anca o rahatlatir dedi kefirdeki prebiyotigin 4milyon katı mişmı nedaha tık yokhic mi cikamiyorsun canim ya. Of cok kotu
Liste paylaşmamanin mi etkisi yoksa yürüyüş falan mı merak ettim tebrik ederim bu arada çok iyisincool_lime güncel kilo 62.00 kilo almamışım bu hafta canım
Liste paylaşmamanin mi etkisi yoksa yürüyüş falan mı merak ettim tebrik ederim bu arada çok iyisin
Duymak istediğim buydu sanırım inşallah hersey gönlümüzce olurHavalar hep yağışlıydı bu hafta yürüyüş yapamadım canım. Sadece salıverdim artık. 3 ay kaldı amann yaaa dedim. Takıntı yapmayınca sanırım kilo almadım
Danone activia yogurt var ya bir de onu dene canim. Bir de taze sikilmis portakal suyu.Hayatımda boyle olduğumu hatirlamiyorum canim yaa enterogermina diye bisey verdi dr kendi de kullanmiş anca o rahatlatir dedi kefirdeki prebiyotigin 4milyon katı mişmı nedaha tık yok
Activia bile kesmez beni extra ilacda aliyorum acile gidicem galiba bugeceyi de gecirelim çünkü sancı yapıyor baya bebek icin korkuyoruzDanone activia yogurt var ya bir de onu dene canim. Bir de taze sikilmis portakal suyu.
Canim Sana bi mesaj yazdim ozelden. Bi bak istersen.Activia bile kesmez beni extra ilacda aliyorum acile gidicem galiba bugeceyi de gecirelim çünkü sancı yapıyor baya bebek icin korkuyoruz
nasıl yani 1 kilo bile almadınız mı? nerdeyse sona gelmıssınızHafta 36 Güncel 82.5 yarim kilo almışım
Activia bile kesmez beni extra ilacda aliyorum acile gidicem galiba bugeceyi de gecirelim çünkü sancı yapıyor baya bebek icin korkuyoruz
Bende vitamin ilacina baglamiştım ama bebeğin yukarı cıkmasiyla da alakası olabilir bizimkinin ayakları mideme yaklaştıAynen canım şunun şurasında 3 ay kaldı. Kendimizi de bilen insanlarız. Ki şunu farkettim sizde de oluyo mu bilmiyorum. Bebikto artık büyüdüğü İçin mi bilmiyorım ama benim midem küçüldü sanırım. Her zamanki kadar yesem nefesim kesiliyor dünyaları yemiş gibi hissediyorum. O yüzden biraz porsiyonlarım küçülmüş olabilir bu hafta. Ama cidden canım ne istediyse yedim
Yok canm geçen haftaya göre yarim kilo almışım normalde 74 'le başladım 8.5 kilo aldimnasıl yani 1 kilo bile almadınız mı? nerdeyse sona gelmıssınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?