• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

60 kilo ile.hamile kaldin ve dr un 7 kilo ile mi.bitir diyor valla dr un baya baya takintilı imiş bilimsel olarak normal aralikda kilosu olanlar 11 ila 15 arasi alabilir valla benim sınırım 11 dr da 9 la tamamlarsım diyor dedigin gibi takintili bi tipim ama insan bebeginde kilosunun iyi olmasini istiyor gerci cok az da değil bugun annemle k.validem baya kizdi bana zayiflamissin diyor yüzün solmuş karnin var sadece diyorlar ama bu bana iltifat oluyo gibi hosuma da gidiyor arkadaşn 4bucuk aylikken mi 7 kilo almiş acaba cok mu zayif benim çevremde cok zayif olanlar ciddi kilo aliyor ama dogum.sonrasi hızlica veriyorlar insallah bizde en fazla 11 le bitiririz
yok cnm zayıf değil normal aslında. doktorum kendi kendine konuuyor valla :)))))) sende çok takılma çok iyi gitmişsin bence.

Kızlar size bişey daha yazıcam drum regenesis max vermisti ben aksatarak iciyodum 1 ayda 3 kere falan ictim :olamaz: gectigimiz hafta duzenli ictim iştahım azalttı diyebilirim onceden geceleri yemek goruyodum ruyamda şimdi hamilelik.oncesi gibi hissediyorum sebebi gebelikde sekeri olanlar için de önerilmesi ve şeker düzeyini sabit tutuyor olmasıymış bir de bu vitamin kabızlık yapmaz dedi dr aksine ishal oluyo hastalar dedi doğuma kadar kullanicaz inşallah bilgi amaclı yazdım :anneadayı:

Activia bile kesmez beni extra ilacda aliyorum acile gidicem galiba bugeceyi de gecirelim çünkü sancı yapıyor baya bebek icin korkuyoruz

Aynen canım şunun şurasında 3 ay kaldı. Kendimizi de bilen insanlarız. Ki şunu farkettim sizde de oluyo mu bilmiyorum. Bebikto artık büyüdüğü İçin mi bilmiyorım ama benim midem küçüldü sanırım. Her zamanki kadar yesem nefesim kesiliyor dünyaları yemiş gibi hissediyorum. O yüzden biraz porsiyonlarım küçülmüş olabilir bu hafta. Ama cidden canım ne istediyse yedim

Aynen canım şunun şurasında 3 ay kaldı. Kendimizi de bilen insanlarız. Ki şunu farkettim sizde de oluyo mu bilmiyorum. Bebikto artık büyüdüğü İçin mi bilmiyorım ama benim midem küçüldü sanırım. Her zamanki kadar yesem nefesim kesiliyor dünyaları yemiş gibi hissediyorum. O yüzden biraz porsiyonlarım küçülmüş olabilir bu hafta. Ama cidden canım ne istediyse yedim
Bende vitamin ilacina baglamiştım ama bebeğin yukarı cıkmasiyla da alakası olabilir bizimkinin ayakları mideme yaklaştı

Back
X