Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm inşallah ya.. En uzun gündüzüm gecem olucak bugün.Hayirli haberlerle hep gelelim inşallah o doktor odalarındanhemşerim iyidir allahın izniyle korkma.
kg da almıştırrr
güzel haberlerle rahatlayıp gel yarın inşallah.
Değişiryormuş. Yani tek olcak dikişim iki tane olmayacak şükür. Halletcem merak etme desi görcez bakalımNasıl bir doktormus o cok sasırdım.
Dikiş yeri o SEKİLDE değişiyor mu? İyi bari yaaa... Cok gecmiş olsun. Kötü birsey olmamıs yaa
Kizlarr hamile kaldigim kiloya dondum darisi basinizaa. tabi daha vermem gereken 5 kilo var onuda vermem lazim en az 62 yi gormustum evlendigimden beri bu sefer 60 kesin hedefim eylul sonundada antalyaya gidicez insAllah o biraz beni motive ediyor
Sahiden bu kadar aşağı mi seninde canım? Benim göbeğin üstüne hareketi hiç çıkmadı.Hatta dun ablama resmimi yolladım karnın çok aşağıda dedi.Hareketleri de ya göbek hizasi yanları ya da çok aşağı sanki cikicakmis hissi..
Lütfen canavar gibi yemiş olsun benimkide,kasarlar yogurtlar ona yaramış olsun..Yarın tam bu saatte kontrolumuz Güzel haberlerle gelmek nasip olsun,çok endiseliyim şu sira..
Amiiiin
Böyle konuştukça siz rahatliyorum ya Bana da öyle geliyor o cikarcak, ben tutucam filan Vücut yapısıyla alakalıdır belki bu aşağıda taşıma olayı.Ben istemez miydim yukarı çıksın ama ne yapalımAlmıştır almıştır korkma. Senin kilo almanla alakası yok. Bak o kdr dikkat ettim iki öğün nerdeyse beslendim hepsini bebiş aldı benim de bebiş hep aşağıdaydı. Hala öyle. Bazen elini alttan çıkarıvercekmiş gibi geliyor hatta aylardır ne kdr aşağıda taşıyorsun diyorlar bana alıştım artık.
SanırımE süper haber bu. Demekki geçen hafta ödemin vardı onu atmışsın
Şekerden şüphelendiği için diyet verdi sanırım. Kolaay gelsin canım.Doktora gittik geldik 1554 gr olmus ve 2 hafta ileri. Kilosu fazla dedi doktor diyet yapacagım. Haftada 1 sekerli birsey yiyebilirim.. Onun dısında iyiymiş.
Bugun tartıldım. 79 cıktım Ödemmiş gerçekten. Ayaklarımın altına yastık koyup uyudum. Birde çok erken uyudum. Acaba listeye ben,de alma olanağınız varmı yoksa yenileri almıyormusunuz.Limonlu su içebilirsin ama birbardak. Yoksa tansiyonu çok düşürüyor. Bugün suyu 2,5 lt içmeye çalış ve tuzsuz beslen bir iki güne gider. Başka şey içemiyoruz gebeyken maalesef yoksa ödem giderici çok çay var
Herkes dahil olabilir canım listeye yeter ki isteBugun tartıldım. 79 cıktım Ödemmiş gerçekten. Ayaklarımın altına yastık koyup uyudum. Birde çok erken uyudum. Acaba listeye ben,de alma olanağınız varmı yoksa yenileri almıyormusunuz.
Gönlünü ferah tut hersey yolundadır.Sahiden bu kadar aşağı mi seninde canım? Benim göbeğin üstüne hareketi hiç çıkmadı.Hatta dun ablama resmimi yolladım karnın çok aşağıda dedi.Hareketleri de ya göbek hizasi yanları ya da çok aşağı sanki cikicakmis hissi..
Lütfen canavar gibi yemiş olsun benimkide,kasarlar yogurtlar ona yaramış olsun..Yarın tam bu saatte kontrolumuz Güzel haberlerle gelmek nasip olsun,çok endiseliyim şu sira..
evt cnm seker denŞekerden şüphelendiği için diyet verdi sanırım. Kolaay gelsin canım.
Benimki de ne güzel aşağıdaydı yaa su sıra nefesim kesiliyorGönlünü ferah tut hersey yolundadır.
Ben arkadasım la karsılastırıyorum hatalarımız aynı ikimizin de erkek. Benim göbek ve göğüs arası mesafe cok fazla. Hep asagıda. Herkes zaman gelmiş asagı inmiş diyor
Cnm cumaları ekleme yapıyorum yenileri de. Boy başlangıç kilon şimdiki kilon kaçıncı haftan gibi bilgileri yazıyorsunBugun tartıldım. 79 cıktım Ödemmiş gerçekten. Ayaklarımın altına yastık koyup uyudum. Birde çok erken uyudum. Acaba listeye ben,de alma olanağınız varmı yoksa yenileri almıyormusunuz.
ara : 1 hurma 1 cevizgünaydın kızlarrr
tartılmayı unuttum sabah pufboregi akşama yada yarın sabah yazarım
akşam yemeğinde dün 1 dilim ekmek peynir zeytin 2 kasık yoğrtlu biber yedim.
sonra kuzenime oturmaya gittik bitane cornet yedim karamelli 250 kaloriymiş bide
sonra sabah uyanınca şeytan akşam diyeti bozdun bugun börek al dedi
tabikide kovaladım bu saçma düşünceyi
sabah : 2 yumurta ile omlet , peynir , zeytin 1 dilim tam bugday ekmek yedim.
yumurtaya domatese vs tuz koymamaya alıştırıyom kendimi ödem vs olmasın ilerde alışayım diye.
cünkü cok tuzlu yerim
Hayırlısıyla kavuşun insallahSelam, son kilo bildirimi
Nasipse haftaya perşembe bebeğim geliyor
38 hafta 81,6