- 29 Nisan 2012
- 760
- 545
Ahh ahhh nasıl olacak bilmiyorum. 2 ay idare edeceğim...Maşallah kuzucuğa tamda seker krizi olduğu dönemler zor olcak ama olsun napcan idare etcen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ahhh nasıl olacak bilmiyorum. 2 ay idare edeceğim...Maşallah kuzucuğa tamda seker krizi olduğu dönemler zor olcak ama olsun napcan idare etcen
Nasilsiniz kizlar. :) tam takip edemiyorum ama listeye bakiyorum hep masAllah herkes cok istikrarli.
@volveron Neseliyimmm sizler nasilsiniz bebisler nasil? Bizim oğlana ek gida denemeleri yapiyorum şimdi hamile arkadaslara uzak bi konu gibi gelebilir ama ne oldugunu anlamadan geciyo zaman
Iyiyiz bizde cok şükür.bizimkininde agzindan su akiyo hep. Bodyler sirilsiklam. Cocuk buyutmede en cok gozumde buyuyen donem dis cikarma zamani ve yaklastigini hissediyorum 2 cocuk zor ya gercekten ne kadar cok gezip is yapardim simdi disari cikabilmem saatler aliyo ve ev ardimda bomba atilmis gibi kaliyor. Sahie gidecektin bi kekle kurabiye yapayim dedim ikiside çöp oldu. Kiz surekli konusuyo oglan ise agliyor birakir birakmaz... bu kadar zorlanacagimi dusunmezdim. Elhamdülillah tabi Allah saglik sihhat versin onlara ve bizlere. yorgunluk baska onlarin sevgileri bambaskaBende bebiş de iyiyiz canım. Bu aralar fena halde dişleri kaşınıyor biraz yoruyor beni ama bakalım. İnşallah ikinciye tövbe ettirmez bana Bizde anne sütü mama dışında ek gıdaya geçtik 2 hafta kadar oldu. Yavaş yavaş birşeylerin tadına baktırmaya çalışıyorum .Sen nasılsın bebeğin nasıl? Kilolar ne alemde
maşllah kuzuya yaramış yediklerin demekki. İki hafta ileri diye diyete mi soktu doktor? Benim bebiş de hep iki hafta önde ama hiç diyet vermedi doktorDoktora gittik geldik 1554 gr olmus ve 2 hafta ileri. Kilosu fazla dedi doktor diyet yapacagım. Haftada 1 sekerli birsey yiyebilirim.. Onun dısında iyiymiş.
yok kuzum cevap veren çıkmadı o zmn şöyle yapalım bugünü ben güncelleyeyim diğer haftadan itibaren sana devrolmuş olsun çünkü erken doğum ihtimalim var benim nolur nolmaz. Sezaryen benimkisi maalesef. İlki ters geldi diye öyle olmuştu. Bu da öyle olcakpufboregi canim seninde az kalmis bayaga normal dogum mu bekliyodun :) bu arada tekrar bana devredebilirsin cuma gunleri guncellerim sayfayi insAllah :) gecen gun sormuşsunda sonra talep eden oldu mu bakamadim gerci
ayy çok tırsıyorum iki çocuklu hayttanIyiyiz bizde cok şükür.bizimkininde agzindan su akiyo hep. Bodyler sirilsiklam. Cocuk buyutmede en cok gozumde buyuyen donem dis cikarma zamani ve yaklastigini hissediyorum 2 cocuk zor ya gercekten ne kadar cok gezip is yapardim simdi disari cikabilmem saatler aliyo ve ev ardimda bomba atilmis gibi kaliyor. Sahie gidecektin bi kekle kurabiye yapayim dedim ikiside çöp oldu. Kiz surekli konusuyo oglan ise agliyor birakir birakmaz... bu kadar zorlanacagimi dusunmezdim. Elhamdülillah tabi Allah saglik sihhat versin onlara ve bizlere. yorgunluk baska onlarin sevgileri bambaska
Hayırlısı kuzummm sağlıkla gelsin minnoşpufboregi Kilo bildirimi yapayim 84.9 dun ac kaldim ondan biraz gecen haftaya gore dusus var.
Doktor bana dogum icin gun verdi. 26 agustosta bebegimiz olacak insallah. Heyecanlandim cok.
Kilo da ileriymiş böyle gidersen 4 kiloyu gecer doguma kadar ki sezeryan olacaksın dedi. Bir de seker gecmişimden dolayı.maşllah kuzuya yaramış yediklerin demekki. İki hafta ileri diye diyete mi soktu doktor? Benim bebiş de hep iki hafta önde ama hiç diyet vermedi doktor
Canım güncel 61,6 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım
ÜYE ADI gebelik haftasi boy başlangıç kilosu güncel kilo alinan kilo dogum sonrasi ilk kilo bildirimi dogum sonrasi güncel kilo cool_lime 39 172 65 75.5 10.5 69 66.2 @selennn 35 ? 51 56 5 53 49.5 @volveron 39 ? 55 62.5 7.5 57 59 @charla 39 161 50.5 62.3 11.8 62.7 54.2 Neseliyimmm 39 160 58.5 65.7 7.2 61 54 @rmys4203 38 74 83.5 9.5 @_sushico_ 39 169 61.4 69.7 8.4 61.7 @Khaleesi21 39 157 51.4 59.9 8.5 55.4 @Eyslg 38 164 56.8 67.9 11.1 62.8 62.8 @Shewolf15 36 170 61 75 14 59.3 @Freshh 39 174 61.5 75.5 14 67 65 @Serpico19 40 165 62.7 72 9.3 @Toprak07 39 177 80 93.5 13.5 89.5 @pratik45 38 160 68 81.1 13.1 pufboregi 37 170 60 72.2 12.2 Plm123 37 161 75.5 84.9 9.4 @EslemEslemEslem 36 160 57 68 11 @sinsirella2 34 162 68 82 14 Gökdenizim 31 167 58,5 63 4.5 nedemistimkibenn 30 170 55 61.9 6.9 O Oztrkbg 29 162 56 62.6 6.6 derin masalım 30 161 54 62 8 dend 23 167 58 61.8 3.8 gamzeli_bebis 14 170 76 76 0
Yok benim bebişin de kilosu ztn iki hafta öndeydi. İlk beniş tersti bu düz bnm ama yine sezaryen. Eski doktorum saolasun benim rahmimi yanlış yerden kestiği için riskli normal doğurmamKilo da ileriymiş böyle gidersen 4 kiloyu gecer doguma kadar ki sezeryan olacaksın dedi. Bir de seker gecmişimden dolayı.
Yaa benim de ilk bebek tersti bu da öyle mi olur acaba?
E süper haber bu. Demekki geçen hafta ödemin vardı onu atmışsınCanım güncel 61,6 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım
Nasıl yanlıs kesik yaaaYok benim bebişin de kilosu ztn iki hafta öndeydi. İlk beniş tersti bu düz bnm ama yine sezaryen. Eski doktorum saolasun benim rahmimi yanlış yerden kestiği için riskli normal doğurmam
Cnm akşamki tartı doğru olmaz sen yrn sabah tartıl bencegünaydın kızlarrr
tartılmayı unuttum sabah pufboregi akşama yada yarın sabah yazarım
akşam yemeğinde dün 1 dilim ekmek peynir zeytin 2 kasık yoğrtlu biber yedim.
sonra kuzenime oturmaya gittik bitane cornet yedim karamelli 250 kaloriymiş bide
sonra sabah uyanınca şeytan akşam diyeti bozdun bugun börek al dedi
tabikide kovaladım bu saçma düşünceyi
sabah : 2 yumurta ile omlet , peynir , zeytin 1 dilim tam bugday ekmek yedim.
yumurtaya domatese vs tuz koymamaya alıştırıyom kendimi ödem vs olmasın ilerde alışayım diye.
cünkü cok tuzlu yerim
Nasıl yanlıs kesik yaaa
Bir de simdi aslen 28im 30 haftalık cıkıyorum yaaa. Doğum da 30a göre mi olur acaba?
Nasıl bir doktormus o cok sasırdım.Yok be kuzum sat ne zmnsa ona göre oluyor o. Bizimkiler biraz tombiş bebiş olcak o kdr 34 te kontrole gittiğimde 36 çıktım bende. Gerçi doktor o yüzden de erken gelebilir demişti kısmet
Yanlış yerden kesti evet onu da anlatayım. Normalde rahmin alt kısmına kesi atılırmış. Hani çamaşırın altında kalıyor ya o kesi. Benim rahmimin en üst kısmından kesmiş bnm çamaşırın üstünde kalıyor görünüyor yani. Bir de yamuk. Düz çizgi değil yukarı doğru yükseliyor. Hatta bu doktorum şaşırmıştı acil mi sezaryen oldun sen niye böyle bu kesi izin dedi. Ben de yoo planlıydı ters geldi diye dedim şaşırdı. Neysekidoktorum düzeltcek alcak o dikişi
Korkma cnm benim de hep asagıda mahvediyor beni. Bebek illa ki kilo almıstır. Canavar gibi yiyorlarpufboregi yarın 30'a giriyoruz inşallah ve güncel kilom 62,1..
1 aydır kilo almıyorum gram gram oynayıp dusmece ve korkuyorum.Yarin doktor kontrolum var bebek insallah almıştır ya.en son üç hafta önce 900 gramdi..Yarın 1300lerde olsa öyle rahatlicam ki..
Bir de kızlar ben bebeğin hareketlerinin bir kısmını çok aşağıda hissediyorum.Bikini bölgesi denen yerde.Oluyor ki orayı sisiriyor iniyor özellikle geceleri.Bundan da korkuyorum Hemen sabah olsun,moralim bozuk
Sahiden bu kadar aşağı mi seninde canım? Benim göbeğin üstüne hareketi hiç çıkmadı.Hatta dun ablama resmimi yolladım karnın çok aşağıda dedi.Hareketleri de ya göbek hizasi yanları ya da çok aşağı sanki cikicakmis hissi..Korkma cnm benim de hep asagıda mahvediyor beni. Bebek illa ki kilo almıstır. Canavar gibi yiyorlar
hemşerim iyidir allahın izniyle korkma.Sahiden bu kadar aşağı mi seninde canım? Benim göbeğin üstüne hareketi hiç çıkmadı.Hatta dun ablama resmimi yolladım karnın çok aşağıda dedi.Hareketleri de ya göbek hizasi yanları ya da çok aşağı sanki cikicakmis hissi..
Lütfen canavar gibi yemiş olsun benimkide,kasarlar yogurtlar ona yaramış olsun..Yarın tam bu saatte kontrolumuz Güzel haberlerle gelmek nasip olsun,çok endiseliyim şu sira..