Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dogumdan 1 gün sonra dikiş yerime hafif degiyor rahatsız ediyor diye sarmıştım cok rahat ettim boşta kalınca daha cok rahatsız ediyordu. Sezeryanım bende hani dikiş yeriyle sarılan kısım farklı agrı olmuyorEvet sarmak cok onemli. Benim 2. Dogum karnim nerdeyse dumduz fazla 4,5 kilom var oda gitse hic dogum yapmamis gibi gozukur. Benim normaldi tabi dikisli olunca dikkatli olmak gerek yanlis bir hamle yapmamak adina. Ama hep duyuyorum o sekilde saranlarida
teşekkür ederim yarın debeyecegim.korse gibi sıkı atletim var onu giysem olurmu acabaBak yukarı topla hafif sar sıkma inan acımıyor ve cok faydası oluyor
Nasıl neyle sarmak gerek?Evet sarmak cok onemli. Benim 2. Dogum karnim nerdeyse dumduz fazla 4,5 kilom var oda gitse hic dogum yapmamis gibi gozukur. Benim normaldi tabi dikisli olunca dikkatli olmak gerek yanlis bir hamle yapmamak adina. Ama hep duyuyorum o sekilde saranlarida
Korseleri satiliyor ama ben tulbent basortu ilede sardim.Nasıl neyle sarmak gerek?
sizede hayırlı bayramlar olsunyavrusuyla ilk bayrami olan, heyecan ve sevgiyle bebegini bekleyen ve tüm annelere hayirli bayramlar dilerim
Cnm bnm ne demek AmiiinBen yokken buralara sahip çıktığın icin tesekkur ederim pufboregi benden iyi idare ettin hayirli haberlerini bekliyoruz insAllah
Gayet iyi canim listen, sadece bol tursu sende odem yapabilir eger seni sarsmiyosa limonlu su icKahvaltı: 1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta, yarım domates,bol peynir,reçel
Ara: 1 kase ayran çorbası,7-8 sarma,1 erik
Ara: kahve,bir lokum
Akşam: Tantuni,ayran,bol tursu
Cumaya +2 alırım kesin
Turşu ve tuzlu çorbalardan çekeceğim var bu hafta hemen içeyim ama limonlu su.tesekkur ederiimGayet iyi canim listen, sadece bol tursu sende odem yapabilir eger seni sarsmiyosa limonlu su ic