- 7 Haziran 2017
- 1.171
- 2.068
- 33
Belki Ödemdir biraz fazla olmuş ama dengeleyebilirsinkızlar merhaba, hamilelikte 13.haftanın içindeyim. 58 ile hamile kaldım. şuan 62-63 geliyorum bana çok fazla geliyor sanki henüz doktoruma sormadım bugün ikili tarama için gidicem. sizce de çok hızlı gitmiyor mu kilom?nasıl düzene koyacağımı bilemedim lütfen bi el atın bana
Ben de ilk haftalarda cok hızlı kilo aldım. Simdi dengelemeye calısıyorum.kızlar merhaba, hamilelikte 13.haftanın içindeyim. 58 ile hamile kaldım. şuan 62-63 geliyorum bana çok fazla geliyor sanki henüz doktoruma sormadım bugün ikili tarama için gidicem. sizce de çok hızlı gitmiyor mu kilom?nasıl düzene koyacağımı bilemedim lütfen bi el atın bana
Kuzum kahvaltın az diil mi ?Sabah: 2 ceviz,6 fındık
Kahvaltı: 1 domates,1 salatalık,acuka,7 zeytin,köy peyniri, meyve suyu,kaşar
Ara: Birkaç badem şekeri
Ara: 3 kayısı
Akşam: 1 tabak taze fasulye,az makarna,yoğurt,kavun
Ara: Uzum
AraGünaydın
3 gün kurusu
Yarım lt su
Kahvaltı
Bol yeşillik domates biber salatalık
Peynir
2 yumurtalı Kabaklı omlet
1 dilim ekşi mayalı ekmek
1 parca ekmek üstüne recel sürdüm
Bugün tartılmadım ki hergün tartılıyorum
Yarına sürpriz olur insallah
Kendime tabak hazırlıyorum canım,bu yazdıklarımı normal servis tabagina koyunca öyle bir dolduruyor ki domatesi salatalığı zeytini, midem degilse de göz olarak doyuyorumKuzum kahvaltın az diil mi ?
Ben yumurta olmadan doyamam da ondan dedim. Aynı şekilde bir sürü domates salatalık biber lor peyniri zeytin dolduruyorum hatta salata kasesine koyuyorum tamamını. Ama 2 ya da 3 de yumurta yerimKendime tabak hazırlıyorum canım,bu yazdıklarımı normal servis tabagina koyunca öyle bir dolduruyor ki domatesi salatalığı zeytini, midem degilse de göz olarak doyuyorumAma artık acıkır oldum,25 haftadır ilk defa bu hafta zorlandim
Kuzu pekmez pek bi işe yaramıyor ya kansızlık için. Kırmızı ete yüklen derimSabah
2 dilim tam bugday
Peynir zeytin salatalik
1 kasik dut pekmezi yedim kansizligim cok asiri oldugu icin
Ara
1 sut
Ogle
Mercimek corba
Patates dolma
Yogur
2 dilim tam tahilli ekmek
Ara
1 yesil elma
3 adet ceviz
1 maden suyu
Aksam
Fırında kofte patates
Yogurt
Yicem ins isten eve gidersem
Evet sende ki yumurtaları görüp çok takdir ediyorumBen yumurta olmadan doyamam da ondan dedim. Aynı şekilde bir sürü domates salatalık biber lor peyniri zeytin dolduruyorum hatta salata kasesine koyuyorum tamamını. Ama 2 ya da 3 de yumurta yerim
Valla süpersin 27. Haftya sadece 3,4 kg ile gelmek rüya gibi bişi...pufboregi günaydınn hatunlar. 61.9 27. Haftadan selamlar gece 2 paket bisküvi yedim napim kusunca cok güçsüz kaldım kendimi toparlanam lazımdı ohh
günaydınGünaydın kızlar
Ben 69.5 kg ya düştüm süper oldu. Böylece bari geçen haftayla aynı olmuş oldum. Kurtuldum ödemlerimden
Umarım haftasonu çok cozutmam kaynana evinde de iki hafta sonraki kontrole çok kiloyla gitmem.