sırtın düz ayaklarinin altina yastik koy uzat hergün aklima geldikce..benimde gecen hafta surekli şişti bayram dolayisiyla hep sarkittim ve ayaktaydim..sukur 3 4 gündür tamamen indiKızlar bir anda 2 kiloya yakın sistim bu hiç normal değil, tansiyon takibi mı yapmalıyım? Yoksa işte ayaklarım hep aşağı sarktigi için ödem mı tuttum acaba
Cnm benimde şu an öyle 2 kg aldım bi anda. Hem sıcak etkiliyor hem de dediğin gibi ayaklar aşağıda diye. Ben akşamları tepeye dikip yatıyorım ama düzelemedim. Biraz beslenmemi toparlasam iyi olcak. Sınavlar yüzünden kötü besleniyorum. Yrn bitecek inşallahKızlar bir anda 2 kiloya yakın sistim bu hiç normal değil, tansiyon takibi mı yapmalıyım? Yoksa işte ayaklarım hep aşağı sarktigi için ödem mı tuttum acaba
Valla Bi bende sanıyordum bu durum cok dengesiz Bi iniyor Bi cıkıyor sinirlerimi bozdu tansiyondansa diye korkuyorum zatenCnm benimde şu an öyle 2 kg aldım bi anda. Hem sıcak etkiliyor hem de dediğin gibi ayaklar aşağıda diye. Ben akşamları tepeye dikip yatıyorım ama düzelemedim. Biraz beslenmemi toparlasam iyi olcak. Sınavlar yüzünden kötü besleniyorum. Yrn bitecek inşallah
İlk basta benim de öyleydi. Şimdi kendimi durdurabiliyorumYaa ama bu kadar istah acikligi erken degil mi böyle giderse 30 kilo alirim ben doguma kadar
Merhaba krem vs kullanıyor muydunuz?kızlar yaa karnımın alti çatlak dolu..hic catlamicak sanıyordum suan kirmizi renkte ne yapmam lazım.
yoksa iş işten geçtimi..birde artik cok cok az besleniyorum kilo almamak icin acaba bebeğim ac kaliyormu
Tansiyon takibide yap canim kobtrol amacli kendini kotu hissedince anlarsin zaten bugun bende de gaz sancisi var ve ishale cevirdi tartimda dune gore yuksek suda icemedim kac gundur dogru duzgun hic tarti veresim yok sisligim gecsin oyle vericemKızlar bir anda 2 kiloya yakın sistim bu hiç normal değil, tansiyon takibi mı yapmalıyım? Yoksa işte ayaklarım hep aşağı sarktigi için ödem mı tuttum acaba
Canim bu haftalardan sonra iyi beslenmeye daha cok ihtiyaclari var kaliteli besleniyosan kontrollerde de iyiyse cok dert etme ama cok ac kalmadakızlar yaa karnımın alti çatlak dolu..hic catlamicak sanıyordum suan kirmizi renkte ne yapmam lazım.
yoksa iş işten geçtimi..birde artik cok cok az besleniyorum kilo almamak icin acaba bebeğim ac kaliyormu
yani porsiyonlari baya küçülttüm. ama yine yumurta sut yogurt bol yiyorum..mesela aksam 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum..yatarkenyine süt iciyorum gibiCanim bu haftalardan sonra iyi beslenmeye daha cok ihtiyaclari var kaliteli besleniyosan kontrollerde de iyiyse cok dert etme ama cok ac kalmada
ilk basta lierac kullandım sonra bitkisel yaglar kullanmaya karar verdim..ama catladi yinedeMerhaba krem vs kullanıyor muydunuz?
Bilemiyorum ama cilde göre değişirmiş catlayacaksa ne kullanırsak kullanalım olurmus. İlk gebeliğimde devasa bir karnım vardı ama catlamadım.
Az yemek değil de saglıklı beslenmek daha doğru sanırım. Bebek sizin depolarınızı kullanır ama siz halsiz kalırsınız. Az ve sık ve doğru besinler yiyerek yine kilonuzu koruyabilirsiniz bence
11.haftadayim dahakaçıncı hafta?
Cnm sakın kaşıma. Vazelin sürüyorum ben. Uzun süre nemli tutuyor. Her gün duş alıyorum ve sürekli nemli tutmaya çalışıyorum vücudumu. Günde 2,5 - 3 litre su içiyorum henüz çatlamadım. Ayrıca az beslenmen doğru değil senin az ama sık porsiyonlarla beslenmen lazım bebişin hızla kilo alacağı döneme girdik artıkkızlar yaa karnımın alti çatlak dolu..hic catlamicak sanıyordum suan kirmizi renkte ne yapmam lazım.